столяр Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Привіт усім хто вже може й побував на виставці,я дуже хотів би поїхати, та не зміг. Мене дуже зацікавили вулики з рогозу, а саме яка ціна може хто питав напишіть відповідь,а ще мене цікавить чи хтось продавав чи рекламував вулик по схемі Озерова.Взагалі який попит є на нові вулики.Буду радий дізнатися , пишіть про враження від виставки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Я теж хотів би побачити фото і відзиви. Мене дуже зацікавили вулики з рогозу, а саме яка ціна може хто питав напишіть відповідь ← Мені здається, що мишам ті вулики ще більше сподобаються. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hena Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Обшити рогозяні вулики ззовні фанерою,ДВП чи екопластиком і све буде гаразд.У мене є дві такі надставки,хоч і зробив їх кострубато ,без досвіду і інструментів. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 http://mignews.com.ua/articles/366151.html Барвиста Україна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 -Делегація пасічників Волині на "Барвистій Україні". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts