Сирота Микола Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Правила теми: - наводимо імена виробників, якість матеріалу яких перевірено особисто! - не розміщуємо посилань на сайти виробників - тільки контактні телефони та адреси, можна назви сайтів. - обговорення виробників і питання по темі - або в приват авторам повідомлень, або окремою темою! Тут тільки адреси виробників! - в тему вносимо тільки позитивні відгуки. При бажанні створити "чорний список" - відкривайте окрему тему. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deemer Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Ну напевне почну я 8-067-727-91-77 Гуменюк Мирослав Степанович, 21021 г.Винница а/я 1858 8-0432-578-577 (питомник), с.Конюшевка Липовецкий р-н Винницкой обл. В цьому році заказував сіянці липи "крупнолистної", та грецького горіху, по 3.5 штука, сіянці відпускає десятками, все дійшло і прийнялось, на весну думаю ще липок заказати і катальпу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavik Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 В цьому році заказував сіянці липи "крупнолистної", та грецького горіху, по 3.5 штука, сіянці відпускає десятками, все дійшло і прийнялось, на весну думаю ще липок заказати і катальпу ? А как каталог заказать или гдето посмотреть??? Ярослав Іванович, користуйтесь гуглом, при потребі - питання в приват задавайте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deemer Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Наберіть в гуглі ПІБ і першим буде його сайт, нажаль ссилку не дам- Микола Іванович просив...Список рослин дивіться знизу, там ціни демократичніші ;-) Сподобалось, що після заказу через сайт, Мирослав Степанович зателефонував, уточнив питання, і після оплати, одразу відправив, щоправда заминка була, проте з моєї вини, ну і потім саджанці ще з недільку полежали в автолюксі, але нічого, прийнялися прекрасно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 Мельничук Олександр Анатолійович розсадник "Мельсансад" вул.Жовтнева,39 с.Ягубець Христинівський р-н Черкаська обл., 20042. e-mail: info@melsansad.com.ua Телефон: 067-915-36-98, 097-419-83-88, 095-596-81-84 Замовляв саджанці плодових дерев, ягідників, троянд. Дерева однорічки, хорошої якості, сортність ще не підтверджена. Троянди дворічки, сортність у мене 100% підтвердилась. Дуже сподобалось відношення до покупця, упаковка, готовність порадити і надати консультації телефоном Цибенко Ігор Васильович фермерське господарство "Батьків сад" Хмельницька обл. е-mail: eddi233334@mail.ru e-mail: info@ batkivsad.com.ua Телефон: 0975181279, 0673800534, 0669433425 Дуже великий асортимент плодових і декоративних дерев, кущів, ягідників, троянд, ліан, суниці та ін. Пропонує також широкий асортимент за якістю матеріалу: від вкоріненого черенка або навіть маточного матеріалу, до кількарічних сформованих саджанців в контейнерах. Також в нього можна замовити рослинні етикетки для термодруку, можна з друком написів. Матеріал частково свого виробництва, більшістю привозний з Польщі, Англії, Франції та ін. країн. Отримував від нього фундук, малину, ожино-малину, суницю, підщепи для яблуні і груші, сакуру. Орієнтація на оптові замовлення - є обмеження і по мінімальній кількості, і сумі замовлення. ДУЖЕ великий недолік - складність замовлення широкого асортименту культур, бо можуть привозитись в різний час. Тому замовляючи кілька культур треба бути готовим, що малину ви отримаєте одною посилкою, суницю через 2 тижні - іншою, а решту замовлення ще через 2-3 тижні - третім відправленням. У мене так саме й було першого разу. Ще один недолік - можна нарватись на "сюрпризи" - саджанці можуть виявитись меншими або й більшими від обіцяних - які знайде за кордоном Ігор Або взагалі бажаного сорту не виявиться за кордоном - вже розібрали. А я на нього чекав місяць. Слід відмітити, що при таких нюансах Ігор Васильович з готовністю йде на зустріч в питаннях корекції ціни саджанців. Ще ніби то з наступного року в його планах вирощувати або дорощувати всі саджанці у себе, закуповуючи тільки маточний матеріал. Це має покращити організацію замовлень ПС: Про Мирослава Гуменюка чув дуже багато і тільки позитив Сам накинув оком на багато чого з його каталогу. Знаю точно, що в нього закупляються дуже багато київських садових центрів і навіть київські комунальники беруть в нього матеріал для озеленення міста Рязанов Максим Олександрович та Олександр Борисович - "Питомник роз Рязанова", Дніпропетровськ, вул. Підвойского б.5 Телефон: (056) 763-64-84, (097) 214-02-05 E-mail: roses@roses.dp.ua Саджанці троянд дуже високої якості Я кращих ніде не бачив - дворічки, на сильній СОРТОВІЙ підщепі, сила саджанця - 4-9 гілок від місця прививки - це на 12 балів з "+++" у мене з 2 замовлень (понад 30 сортів) всі на 100% добре зацвіли в перший же рік, відповідають своїм сортам. Чув, що трапляються одиничні випадки пересорту, але вони дуже рідкісні і Максим одразу ж їх компенсує багатократно за свій рахунок. Те саме було, коли при першому замовленні у мене один саджанець поламали на Новій Пошті - я повідомив про це продавця, хоча й не винив його - упаковка була хорошою. Натомість мені пообіцяли замінити саджанець, якщо не виживе. Вижив, зацвів, причому цвів все літо до осені дуже рясно Повідомив Максима про це, але все одно з наступним замовленням отримав від нього дуже приємний бонус Коломієць Іван Миколайович Ценральна пошта, а/я 25, м. Кам'янка Черкаської обл. 20800 Телефон моб.: 098-225-44-30 Дуже великий асортимент плодових дерев, хороші ціни, багато новинок та клубних сортів, підщепи для дерев, взимку реалізує також черенки дерев. Дерева на карликових підщепах, 1 і 2 річки Брав яблуні, груші, підщепи, черенки - дуже сподобалась якість матеріалу і відношення до клієнта. Сортність того що почало родити - підтверджена на 100% Особливо сподобалась якість підщеп: є три категорії, всі стандартні, одномірні, мають дуже хороші корені. Черенки теж за бажанням можна отримати різної товщини - залежно які у вас підщепи Дуже великий недолік - Іван Миколайович каталоги надсилає поштою на вимогу, доступу в інтернет не має Коли отримую каталог, то всі новинки й дефіцитний матеріал вже розібрано зазвичай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 Проказін Леонід Ілліч вул. Панаса Мирного, 4, с. Дібрівка, Миргородський р-н, Полтавська обл., 37600. Тел.: (05355) 3-43-43, (066) 437-09-49. E-mail: ilich1952@yandex.ru Реалізує саджанці плодових дерев та кущів, якість хороша, ціна демократична, асортимент дуже великий. Брав у нього абрикоси та шовковицю. Не реалізує черенки, бо має великий розплідник і дуже обмежені площі під маточниками. Частину черенків навіть закуповує в Коломійця для своїх прививок. Дуже хороший спеціаліст, автор багатьох статей, написав кілька брошур по вирощуванню культур які теж продає поштою, надає професійні консультації - дуже рекомендую Каталоги можна знайти пошуком в інтернеті на файлообмінниках, свого сайту не має Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts