Перейти к содержанию

Журнал "Бджоляр"

Рекомендуемые сообщения

Вийшов шостий (за грудень) номер журналу "Бджоляр". Основні теми цього номера: ... ... Замовити журнали «Бджоляр» №1, 2, 3, 4, 5, 6 можна:
а де можна побачити теми основних попередніх номерів щоб вирішити замовити їх собі чи ні? Зайшов на сайт bjolar.com.ua - теж нічого. Вам потрібно оновити сайт або хоч його зміст (ватрість сайту - кілька річна переплата)...

–багатокорпусна технологія Анатолія Подрізана (підготовка до зими та зимівля);

Имеется в виду рамка на 230?

Сьогодні - передплатив на рік.

Дякую за довіру та підтримку! opr06K93.gif

І я передплатив на рік ;) мені теж дякую ;):umora: Подіяв сигнальний номер на Бджолярському крузі :)

І я передплатив на рік, мені теж дякую
Ну звичайно, і Вам, і всім передплатникам!!!

Ну звичайно, і Вам, і всім передплатникам!!!

а скільки зараз передплатників у бджоляра? чи збільшується їх кількість ? якщо це не таемниця цікаво почути.

Я теж сьогодні передплатив на рік. Бджілки зимують а я буду читати . :)

A скільки зараз передплатників у "Бджоляра"? Чи збільшується їх кількість ? Якщо це не таемниця цікаво почути.
Кількість передплатників "Бджоляра" збільшується щомісячно. За 6 місяців цього року кількість передплатників зросла на 25%. Дані по передплаті на 2013 рік будемо мати не раніше 30-31 грудня.

я теж передплатив на рік (замість укр пасічника )тепер будем аналізувати

Теж передплачу цей журнал, проголосую гривнею за нього. Зичу наснаги та творчих здобутків колективу редакції. Доречі, до якого числа це можна зробити? Бо я щось випустив з уваги цей важливий момент. Передплачу ще БК і обидві газети.

Теж передплачу цей журнал, проголосую гривнею за нього. Зичу наснаги та творчих здобутків колективу редакції. Доречі, до якого числа це можна зробити? Бо я щось випустив з уваги цей важливий момент. Передплачу ще БК і обидві газети.
Вообще подписка на 2013г. проходит до 10.12 ну +- 1,2 дня, как мне на почте сказали, но это что-бы получать с нового года, а так можно подписать когда угодно!!

–багатокорпусна технологія Анатолія Подрізана (підготовка до зими та зимівля); * Имеется в виду рамка на 230?

Бджоляр, Ви так і не відповіли на моє запитання, чи я щось пропустив?

–багатокорпусна технологія Анатолія Подрізана (підготовка до зими та зимівля); * Имеется в виду рамка на 230?

Бджоляр, Ви так і не відповіли на моє запитання, чи я щось пропустив?
Вибачте за затримку з відповіддю. Саме так, Анатолій Подрізан працює з багатокорпусними вуликами на рамку 230. Продовження технології (літні роботи з бджолами) у першому номері наступного року.

Замовити журнали «Бджоляр» №1, 2, 3, 4, 5, 6 можна: – за e-mail: [email protected]; – листом за адресою: Журнал "Бджоляр", а.с.5561, м. Львів, 79014; – за тел.:067-897-34-66, 099-192-36-42. У листі потрібно вказати адресу та тел. замовника. Вартість одного журналу з пересилкою 10 грн.
Замовив 12го, чeрeз e-mail, а вже сьогодні одержав. :ole_ole: Щиро дякую! Бaжaю рeдaкції Творчої наснаги, вдячних читачів. З повагою.

Вийшов шостий (за грудень) номер журналу "Бджоляр". Основні теми цього номера: ... ... Замовити журнали «Бджоляр» №1, 2, 3, 4, 5, 6 можна:
а де можна побачити теми основних попередніх номерів щоб вирішити замовити їх собі чи ні? Зайшов на сайт bjolar.com.ua - теж нічого. Вам потрібно оновити сайт або хоч його зміст (ватрість сайту - кілька річна переплата)...
Основні теми усіх попередніх номерів подані вище у цій же темі на стор. 1

• 2 weeks later...

Щиро дякуємо усім передплатникам "Бджоляра" за довіру та підтримку! Бажаємо щасливого Нового року та радісного Різдва Христового! Бажаємо здорових бджіл та щедрих медозборів у наступному сезоні!

Вийшов з друку і доставлений на пошту 5 січня 2013року перший номер журналу "Бджоляр" за 2013 рік. Основні теми цього номера: – багатокорпусна технологія Анатолія Подрізана (послідовність робіт від обльоту до закінчення сезону); – добування перги; – ящик для розпечатування рамок; – скриня для розпечатування рамок; – вплив мікроклімату пасічного точка на розвиток і продуктивність бджолосімей; – використання щільника Єнтера при виведенні маток; – вулики з пінополіуретану. Замовити журнали «Бджоляр» №1, 2, 3, 4, 5, 6 за 2012 рік та №1 за 2013 рік можна: – за e-mail: [email protected]; – листом за адресою: Журнал "Бджоляр", а.с.5561, м. Львів, 79014; – за тел.:067-897-34-66, 099-192-36-42. У листі потрібно вказати адресу та тел. замовника. Вартість одного журналу з пересилкою 10 грн.

На сайті журналу "Бджоляр" (www.bjolar.com.ua) подано перелік публікацій за 2012 рік

Получил первый номер!! :ole_ole: В первой статье о многокорпусной технологии Анатолия Подризана, все хорошо описано, а корпуса рута или на 145 рамку, не поймешь :dntknw: , а може я прозевал, сегодня перечитаю!! :hi:

Получил первый номер!! :ole_ole: В первой статье о многокорпусной технологии Анатолия Подризана, все хорошо описано, а корпуса рута или на 145 рамку, не поймешь :dntknw: , а може я прозевал, сегодня перечитаю!! :hi:
На рутівську рамку.У тексті першого номера прямо про це не говориться,але додана світлина свідчить однозначно.

На рутівську рамку.У тексті першого номера прямо про це не говориться,але додана світлина свідчить однозначно.
Та у меня глазомер не меряет после праздников.... :umora::wave::hi:

–багатокорпусна технологія Анатолія Подрізана (підготовка до зими та зимівля); * Имеется в виду рамка на 230? * Бджоляр, Ви так і не відповіли на моє запитання, чи я щось пропустив? Вибачте за затримку з відповіддю. Саме так, Анатолій Подрізан працює з багатокорпусними вуликами на рамку 230. Продовження технології (літні роботи з бджолами) у першому номері наступного року.

Толстый Вам ответ.

Бджоляр, Ви так і не відповіли на моє запитання, чи я щось пропустив? Вибачте за затримку з відповіддю. Саме так, Анатолій Подрізан працює з багатокорпусними вуликами на рамку 230. Продовження технології (літні роботи з бджолами) у першому номері наступного року.

Толстый Вам ответ.
Да я уже понял что на 230, но я в том году не выписывал этот журнал, поэтому пропустил!! :hi:

Отримав перший номер журналу- враженя позитивне! Особливо радуе те що мало реклами та iнформацii про рiзнi заходи якi тiльки засмiчують тему, така собi розповiдь товариша товаришу, обмiн досвiдом це дуже добре, цього не вистачаe в журналi -украiнський пасiчник! На той рiк напевно УП виписувать не буду, залишу бджолярський круг, ППЗ, i напевне бджоляр! Але малий формат аркушiв i мало сторiнок в журналi! Але головне змiст, а вiн тут е! Такe враження нiби то спiлкуeшся зi старими друзями на дружнiй вечерi! Успiхiв вам i бiльше пiдписчикiв!

Такe враження нiби то спiлкуeшся зi старими друзями на дружнiй вечерi! Успiхiв вам i бiльше пiдписчикiв!

Майже так воно і є - редакційна колегія майже повністю з УП, тільки теми подають тепер без всякої води. А те що журнал малого формату то це не страшно, бо щоб журнал був більш наповнений можна було піти двома шляхами, або лить воду, або випускать менше номерів(як наприклад Бджолярський круг). Молодці хлопці, так тримать! :az:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...