mirohlebkr Опубликовано 12 декабря, 2012 Share Опубликовано 12 декабря, 2012 Вийшов шостий (за грудень) номер журналу "Бджоляр". Основні теми цього номера: ... ... Замовити журнали «Бджоляр» №1, 2, 3, 4, 5, 6 можна: а де можна побачити теми основних попередніх номерів щоб вирішити замовити їх собі чи ні? Зайшов на сайт bjolar.com.ua - теж нічого. Вам потрібно оновити сайт або хоч його зміст (ватрість сайту - кілька річна переплата)... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир 22 Опубликовано 12 декабря, 2012 Share Опубликовано 12 декабря, 2012 –багатокорпусна технологія Анатолія Подрізана (підготовка до зими та зимівля); ? Имеется в виду рамка на 230? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 12 декабря, 2012 Share Опубликовано 12 декабря, 2012 Сьогодні - передплатив на рік. ? Дякую за довіру та підтримку! opr06K93.gif ? І я передплатив на рік мені теж дякую Подіяв сигнальний номер на Бджолярському крузі Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bjolar Опубликовано 12 декабря, 2012 Share Опубликовано 12 декабря, 2012 І я передплатив на рік, мені теж дякую Ну звичайно, і Вам, і всім передплатникам!!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 12 декабря, 2012 Share Опубликовано 12 декабря, 2012 Ну звичайно, і Вам, і всім передплатникам!!! ? а скільки зараз передплатників у бджоляра? чи збільшується їх кількість ? якщо це не таемниця цікаво почути. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kostya-Костя Опубликовано 12 декабря, 2012 Share Опубликовано 12 декабря, 2012 Я теж сьогодні передплатив на рік. Бджілки зимують а я буду читати . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bjolar Опубликовано 12 декабря, 2012 Share Опубликовано 12 декабря, 2012 A скільки зараз передплатників у "Бджоляра"? Чи збільшується їх кількість ? Якщо це не таемниця цікаво почути. Кількість передплатників "Бджоляра" збільшується щомісячно. За 6 місяців цього року кількість передплатників зросла на 25%. Дані по передплаті на 2013 рік будемо мати не раніше 30-31 грудня. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
tigrek Опубликовано 12 декабря, 2012 Share Опубликовано 12 декабря, 2012 я теж передплатив на рік (замість укр пасічника )тепер будем аналізувати Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 12 декабря, 2012 Share Опубликовано 12 декабря, 2012 Теж передплачу цей журнал, проголосую гривнею за нього. Зичу наснаги та творчих здобутків колективу редакції. Доречі, до якого числа це можна зробити? Бо я щось випустив з уваги цей важливий момент. Передплачу ще БК і обидві газети. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
tolstiy Опубликовано 13 декабря, 2012 Share Опубликовано 13 декабря, 2012 Теж передплачу цей журнал, проголосую гривнею за нього. Зичу наснаги та творчих здобутків колективу редакції. Доречі, до якого числа це можна зробити? Бо я щось випустив з уваги цей важливий момент. Передплачу ще БК і обидві газети. Вообще подписка на 2013г. проходит до 10.12 ну +- 1,2 дня, как мне на почте сказали, но это что-бы получать с нового года, а так можно подписать когда угодно!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир 22 Опубликовано 13 декабря, 2012 Share Опубликовано 13 декабря, 2012 –багатокорпусна технологія Анатолія Подрізана (підготовка до зими та зимівля); * Имеется в виду рамка на 230? ? Бджоляр, Ви так і не відповіли на моє запитання, чи я щось пропустив? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bjolar Опубликовано 13 декабря, 2012 Share Опубликовано 13 декабря, 2012 –багатокорпусна технологія Анатолія Подрізана (підготовка до зими та зимівля); * Имеется в виду рамка на 230? ? Бджоляр, Ви так і не відповіли на моє запитання, чи я щось пропустив? Вибачте за затримку з відповіддю. Саме так, Анатолій Подрізан працює з багатокорпусними вуликами на рамку 230. Продовження технології (літні роботи з бджолами) у першому номері наступного року. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Івженко Опубликовано 18 декабря, 2012 Share Опубликовано 18 декабря, 2012 Замовити журнали «Бджоляр» №1, 2, 3, 4, 5, 6 можна: – за e-mail: [email protected]; – листом за адресою: Журнал "Бджоляр", а.с.5561, м. Львів, 79014; – за тел.:067-897-34-66, 099-192-36-42. У листі потрібно вказати адресу та тел. замовника. Вартість одного журналу з пересилкою 10 грн. Замовив 12го, чeрeз e-mail, а вже сьогодні одержав. Щиро дякую! Бaжaю рeдaкції Творчої наснаги, вдячних читачів. З повагою. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Ск Опубликовано 18 декабря, 2012 Share Опубликовано 18 декабря, 2012 Я теж передплатив. Довго вагався та передплатив на рік Бджоляр. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bjolar Опубликовано 19 декабря, 2012 Share Опубликовано 19 декабря, 2012 Вийшов шостий (за грудень) номер журналу "Бджоляр". Основні теми цього номера: ... ... Замовити журнали «Бджоляр» №1, 2, 3, 4, 5, 6 можна: а де можна побачити теми основних попередніх номерів щоб вирішити замовити їх собі чи ні? Зайшов на сайт bjolar.com.ua - теж нічого. Вам потрібно оновити сайт або хоч його зміст (ватрість сайту - кілька річна переплата)... Основні теми усіх попередніх номерів подані вище у цій же темі на стор. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bjolar Опубликовано 31 декабря, 2012 Share Опубликовано 31 декабря, 2012 Щиро дякуємо усім передплатникам "Бджоляра" за довіру та підтримку! Бажаємо щасливого Нового року та радісного Різдва Христового! Бажаємо здорових бджіл та щедрих медозборів у наступному сезоні! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bjolar Опубликовано 7 января, 2013 Share Опубликовано 7 января, 2013 Вийшов з друку і доставлений на пошту 5 січня 2013року перший номер журналу "Бджоляр" за 2013 рік. Основні теми цього номера: – багатокорпусна технологія Анатолія Подрізана (послідовність робіт від обльоту до закінчення сезону); – добування перги; – ящик для розпечатування рамок; – скриня для розпечатування рамок; – вплив мікроклімату пасічного точка на розвиток і продуктивність бджолосімей; – використання щільника Єнтера при виведенні маток; – вулики з пінополіуретану. Замовити журнали «Бджоляр» №1, 2, 3, 4, 5, 6 за 2012 рік та №1 за 2013 рік можна: – за e-mail: [email protected]; – листом за адресою: Журнал "Бджоляр", а.с.5561, м. Львів, 79014; – за тел.:067-897-34-66, 099-192-36-42. У листі потрібно вказати адресу та тел. замовника. Вартість одного журналу з пересилкою 10 грн. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bjolar Опубликовано 15 января, 2013 Share Опубликовано 15 января, 2013 На сайті журналу "Бджоляр" (www.bjolar.com.ua) подано перелік публікацій за 2012 рік Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
tolstiy Опубликовано 17 января, 2013 Share Опубликовано 17 января, 2013 Получил первый номер!! В первой статье о многокорпусной технологии Анатолия Подризана, все хорошо описано, а корпуса рута или на 145 рамку, не поймешь , а може я прозевал, сегодня перечитаю!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
hena Опубликовано 17 января, 2013 Share Опубликовано 17 января, 2013 Получил первый номер!! В первой статье о многокорпусной технологии Анатолия Подризана, все хорошо описано, а корпуса рута или на 145 рамку, не поймешь , а може я прозевал, сегодня перечитаю!! На рутівську рамку.У тексті першого номера прямо про це не говориться,але додана світлина свідчить однозначно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
tolstiy Опубликовано 17 января, 2013 Share Опубликовано 17 января, 2013 Получил первый номер!! В первой статье о многокорпусной технологии Анатолия Подризана, все хорошо описано, а корпуса рута или на 145 рамку, не поймешь , а може я прозевал, сегодня перечитаю!! На рутівську рамку.У тексті першого номера прямо про це не говориться,але додана світлина свідчить однозначно. Та у меня глазомер не меряет после праздников.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир 22 Опубликовано 17 января, 2013 Share Опубликовано 17 января, 2013 –багатокорпусна технологія Анатолія Подрізана (підготовка до зими та зимівля); * Имеется в виду рамка на 230? * Бджоляр, Ви так і не відповіли на моє запитання, чи я щось пропустив? Вибачте за затримку з відповіддю. Саме так, Анатолій Подрізан працює з багатокорпусними вуликами на рамку 230. Продовження технології (літні роботи з бджолами) у першому номері наступного року. ? Толстый Вам ответ. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
tolstiy Опубликовано 18 января, 2013 Share Опубликовано 18 января, 2013 Бджоляр, Ви так і не відповіли на моє запитання, чи я щось пропустив? Вибачте за затримку з відповіддю. Саме так, Анатолій Подрізан працює з багатокорпусними вуликами на рамку 230. Продовження технології (літні роботи з бджолами) у першому номері наступного року. ? Толстый Вам ответ. Да я уже понял что на 230, но я в том году не выписывал этот журнал, поэтому пропустил!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гоша Опубликовано 19 января, 2013 Share Опубликовано 19 января, 2013 Отримав перший номер журналу- враженя позитивне! Особливо радуе те що мало реклами та iнформацii про рiзнi заходи якi тiльки засмiчують тему, така собi розповiдь товариша товаришу, обмiн досвiдом це дуже добре, цього не вистачаe в журналi -украiнський пасiчник! На той рiк напевно УП виписувать не буду, залишу бджолярський круг, ППЗ, i напевне бджоляр! Але малий формат аркушiв i мало сторiнок в журналi! Але головне змiст, а вiн тут е! Такe враження нiби то спiлкуeшся зi старими друзями на дружнiй вечерi! Успiхiв вам i бiльше пiдписчикiв! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ivan Ivanovich Опубликовано 19 января, 2013 Share Опубликовано 19 января, 2013 Такe враження нiби то спiлкуeшся зi старими друзями на дружнiй вечерi! Успiхiв вам i бiльше пiдписчикiв! ? Майже так воно і є - редакційна колегія майже повністю з УП, тільки теми подають тепер без всякої води. А те що журнал малого формату то це не страшно, бо щоб журнал був більш наповнений можна було піти двома шляхами, або лить воду, або випускать менше номерів(як наприклад Бджолярський круг). Молодці хлопці, так тримать! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.