Petrovych61 Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Є ідея не однієї людини зі спілкування особисто спробувати запровадити подібні зібрання у Львові, не залежно від приналежності до якихось формацій. Можливо в майбутньому запршувати відомих пасічників, організовувати майстер-класи, тощо. Місце для таких зустрічей орієнтовно намальовується на Сихові. Бракує тільки інформації про бажаючих. Хто не проти таких заходів, пишіть в Приват зі своїми пропозиціями щодо часу проведення(день тижня і години). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 5, 2011 Author Share Posted December 5, 2011 Є попередня домовленість з п. Міськом В.І., який готовий відвідати подібне зібрання і відповісти на питання. Отже залишилось визначитись з аудиторією бажаючих і які питання найбільше цікавлять. Місце зустрічі, напевно, змінювати не будемо(Сихів, поблизу "Санта-Барбари"). Час орієнтовно через два-три тижні. Чекаю на пропозиції. Зголошуйтесь! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skif Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 я за, можна і у Криївці - місце усім відоме, бажано у неділю хоча все залежить від формату зустрічі - лекції, обговорення, чи просто зустріч за гальбою пива, чи все разом.... ПС вибачаюсь, що не у приват) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 я за, можна і у Криївці - місце усім відоме, бажано у неділю ← Ви певно за мед добре вторгували! Думаю що не тільки в фінансовому плані "Криївка" нам не підходить. Неділь в нас до НР залишилося три. 11-го зарано, 18-го під питанням, бо у всіх інші клопоти. А 25-го можна було б зібратися, скажемо на 14-00, проте знов таки католицьке Різдво. Та і бажаючих наразі є 5 чоловік... В січні картина краща, тільки перша неділя не підходить, а решта - 9, 16, 23, 30. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skif Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 я за, можна і у Криївці - місце усім відоме, бажано у неділю ? Ви певно за мед добре вторгували! Думаю що не тільки в фінансовому плані "Криївка" нам не підходить. Неділь в нас до НР залишилося три. 11-го зарано, 18-го під питанням, бо у всіх інші клопоти. А 25-го можна було б зібратися, скажемо на 14-00, проте знов таки католицьке Різдво. Та і бажаючих наразі є 5 чоловік... В січні картина краща, тільки перша неділя не підходить, а решта - 9, 16, 23, 30. ну, залежно від формату зустрічі - можна і на 30 грн. "зустрітися" і на 130... одним словом, як вирішите - так буде, я на 99% буду, може завадити лише щось непередбачуване неділі у січні - 15,22,29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 14, 2011 Author Share Posted December 14, 2011 Попередньо(якщо без форс-мажорів) зібрання відбудеться 25-го грудня, о 14-ї год. в приміщенні реабілітаційного центру "Джерело", прооспект Червоної Калини, 86 А Місце на карті. Є намір запросити на зустріч п. Міська В.І., в залежності від кількості бажаючих. Наразі свої бажання висловили 6 чоловік(може ще когось з собою прихоплять ) Про бажання відвідати зустріч, прохання повідомляти в приват, з пропозиціями щодо тематики зустрічі - як про те що Вас цікавить, так і про те що Ви змогли б розповісти зі свого досвіду... Крім того, своє бажання зустрітися висловив дехто і з інших регіонів, проте після 9-го січня(зараз проблема з залізничними квитками), то ж думаю, що варіант такої зустрічі має місце. З датою визначимось можливо і на цій зустрічі. Головне щоб не було накладок. Тож теж хотілося б знати побажання хто хотів би приїхати і що чи кого почути. При потребі питання проживання і харчування вирішуються. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik_13 Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Я також готовий зустрітись 25 грудня по любій програмі. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 16, 2011 Author Share Posted December 16, 2011 Раді будемо зустрічі з кожним. Зголошуватися просив, що орієнтуватися в кількості бажаючих. Проте "зайвих" не буде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 19, 2011 Author Share Posted December 19, 2011 Остаточно узгоджене питання присутності на зібрані Міська В. І. Основна тема - господарські ознаки карпатських бджіл. Готується до показу робоча версія фльму про організацію матковивідного господарства Володимира Ільковича. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik_13 Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Доброго дня! Зустріч відбудеться 14.00 25 грудня чи ні. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 23, 2011 Author Share Posted December 23, 2011 Зустріч відбудеться 14.00 25 грудня чи ні. ← Зустріч відбудеться без всяких "ні", навіть якщо будуть тільки Mapet і Володимир Ількович. Ну і ще mnikol Тож приїзджайте всі охочі - будемо раді! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Зустріч відбудеться без всяких "ні", навіть якщо будуть тільки Mapet і Володимир Ількович. Ну і ще mnikol Я теж буду Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Черкасець Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Хлопці,результати зустрічі в студію бажано в відео матеріалах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 23, 2011 Author Share Posted December 23, 2011 Хлопці,результати зустрічі в студію бажано в відео матеріалах. opr06KBF.gif ← За окрему плату! Прецендент, тим більше, вже є! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Гроші, звичайно, наперед? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 23, 2011 Author Share Posted December 23, 2011 Гроші, звичайно, наперед? opr06K9J.gif ← Так мови нема! Хоча добре слово більше важить, бо Добре братство миліше, ніж багатство. ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Я гадаю, що ті, кого цікавить певна інформація по доповіді п. Володимира, можуть задати свої питання тут, а ми вже запитаємо в нього та викладем відповідь на форум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnykol Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Висловлюю найщиріші слова подяки всім учасникам сьогоднішньої зустрічі "Точку" у Львові. Особливі подяки п. Володимиру Міську за його відкритість та співпрацю. Сподіваюся, що сьогоднішня зустріч - гарний старт нових ініціатив львівських бджолярів. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 25, 2011 Author Share Posted December 25, 2011 Зустріч відбулася і пройшла досить цікаво. Хочу в першу чергу подякувати гостинності господаря приміщення - mnykol, а ще Володимиру Ільковичу за цікаву бесіду, ну і всім присутнім за участь. Проговорили 3 години і ще було мало. Ніхто не був проти і надалі проводити такі зібрання. Сьогодні говорили про карпатських бджіл. Звичайно що не реально висвітлити всі подробиці, проте викладаю відео фрагменту зустрічі, де , як мені здається, в найбільшій мірі висвітлюється тематика. dijFbLCNf24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucul Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Ех шкода я не взмозі побувати на таких зібраннях. Дуже цікаво,та й питань безліч .З великим задоволенням поспілкувався б з товариством і зокрема з Паном Володимиром. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 gucul, А в чому проблема? От приїхали б, показали б свої рукотворні "цікавинки", реманент саморобний - ще краща й цікавіша зустріч вийде! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucul Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 gucul, А в чому проблема? От приїхали б, показали б свої рукотворні "цікавинки", реманент саморобний - ще краща й цікавіша зустріч вийде! Та якраз реманент легше до мене приїхати подивитись ніж мені причіп у Львів тарабанити .Мене більше цікавить як на практиці проводиться селекція карпатки,і як недивно медопродуктивність в меншій мірі ніж такі показники, як рійливість, миролюбність і головне стійкість до хвороб, зокрема ваоратозу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 і головне стійкість до хвороб, зокрема ваоратозу. ? Володимир Ількович відзначав, що в нього зараз є кілька сімей, в яких він не спостерігає вароатозу. Причини не вивчені - чи то специфіка умов, чи бджоли навчились з ним боротись... Та якраз реманент легше до мене приїхати подивитись ніж мені причіп у Львів тарабанити ? А щодо причіпу, то може бути достатньо й невеликого фільму та фотосесії, та й дрібнички в вас теж цікаві є - чого лише маточні кліточки варті А взагалі учора на зборах була думка, щоб влітку організувати кілька приктичних зборівна різних пасіках Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 26, 2011 Author Share Posted December 26, 2011 Мене більше цікавить як на практиці проводиться селекція карпатки,і як недивно медопродуктивність в меншій мірі ніж такі показники, як рійливість, миролюбність і головне стійкість до хвороб, зокрема ваоратозу. ← По розмові я зрозумів один принцип селекції на пасіці Міська(можливо і помиляюся) - основний наголос на медопродуктивність, а додатково відповідність породи - якщо ці два параметри співпадають, тоді сім"я годиться як материнська. Всі решта ознак - вже як "наслідок" породності... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 30, 2011 Author Share Posted December 30, 2011 Наступну зустріч пропонується провести 29-го січня, О 14-00, на тему зимівлі, зимового клубу і процесів, які відбуваються взимку у вулику. Думаю що в кінці січня це сама актуальна тема... Хто має якісь напрацювання, приносьте на дисках, флешках, плакатах - є можливість показу матеріалів через проектор, а також є дошка, де можна буде щось намалювати. Місце зустрічі не міняється: Львівський міський центр реабілітації "Джерело", прооспект Червоної Калини, 86 А Місце на карті. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts