Сирота Микола Опубликовано 27 октября, 2011 Share Опубликовано 27 октября, 2011 Час від часу лунають заклики від різних користувачів форуму про те, що треба представляти на ринок не просто якісну продукцію, а і гарну картинку, тобто привабливі ззовні товари. Пропоную обговорювати в окремій темі різні цікаві ідеї подачі товару, його презентації, та оригінальні вироби з та для бджолопродуктів. Про свічки вже всі давно знають і бачили, та й для них окрема тема була відкрита, тож тут викладаемо нові ідеї. Мені, наприклад дуже сподобались ось такі сумки для подарункових баночок меду: А зміг би хтось взятися за пошив таких сумок? Я б купив кілька - на подарунки. І думаю були б ще охочі Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
samitnyj Опубликовано 27 октября, 2011 Share Опубликовано 27 октября, 2011 Час від часу лунають заклики від різних користувачів форуму про те, що треба представляти на ринок не просто якісну продукцію, а і гарну картинку, тобто привабливі ззовні товари. Пропоную обговорювати в окремій темі різні цікаві ідеї подачі товару, його презентації, та оригінальні вироби з та для бджолопродуктів. Про свічки вже всі давно знають і бачили, та й для них окрема тема була відкрита, тож тут викладаемо нові ідеї. Мені, наприклад дуже сподобались ось такі сумки для подарункових баночок меду: А зміг би хтось взятися за пошив таких сумок? Я б купив кілька - на подарунки. І думаю були б ще охочі Це під силу любій малій друкарні, тільки питання в попит-ціна, бо менш ніж на п"ятсот екземплярів вони не візьмуться. Та й операцій, крім друку багато, бо під пляшки є розроблене обладнання (висічка, бігування), а під банки я не зустрічав. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сирота Микола Опубликовано 27 октября, 2011 Автор Share Опубликовано 27 октября, 2011 Це під силу любій малій друкарні, тільки питання в попит-ціна, бо менш ніж на п"ятсот екземплярів вони не візьмуться. Та й операцій, крім друку багато, бо під пляшки є розроблене обладнання (висічка, бігування), а під банки я не зустрічав. А якщо з тканини? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Petrovych61 Опубликовано 28 октября, 2011 Share Опубликовано 28 октября, 2011 А ще треба мед добряче розігріти, щоб так виглядав... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.