Сирота Микола Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Час від часу лунають заклики від різних користувачів форуму про те, що треба представляти на ринок не просто якісну продукцію, а і гарну картинку, тобто привабливі ззовні товари. Пропоную обговорювати в окремій темі різні цікаві ідеї подачі товару, його презентації, та оригінальні вироби з та для бджолопродуктів. Про свічки вже всі давно знають і бачили, та й для них окрема тема була відкрита, тож тут викладаемо нові ідеї. Мені, наприклад дуже сподобались ось такі сумки для подарункових баночок меду: А зміг би хтось взятися за пошив таких сумок? Я б купив кілька - на подарунки. І думаю були б ще охочі Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samitnyj Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Час від часу лунають заклики від різних користувачів форуму про те, що треба представляти на ринок не просто якісну продукцію, а і гарну картинку, тобто привабливі ззовні товари. Пропоную обговорювати в окремій темі різні цікаві ідеї подачі товару, його презентації, та оригінальні вироби з та для бджолопродуктів. Про свічки вже всі давно знають і бачили, та й для них окрема тема була відкрита, тож тут викладаемо нові ідеї. Мені, наприклад дуже сподобались ось такі сумки для подарункових баночок меду: А зміг би хтось взятися за пошив таких сумок? Я б купив кілька - на подарунки. І думаю були б ще охочі Це під силу любій малій друкарні, тільки питання в попит-ціна, бо менш ніж на п"ятсот екземплярів вони не візьмуться. Та й операцій, крім друку багато, бо під пляшки є розроблене обладнання (висічка, бігування), а під банки я не зустрічав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted October 27, 2011 Author Share Posted October 27, 2011 Це під силу любій малій друкарні, тільки питання в попит-ціна, бо менш ніж на п"ятсот екземплярів вони не візьмуться. Та й операцій, крім друку багато, бо під пляшки є розроблене обладнання (висічка, бігування), а під банки я не зустрічав. А якщо з тканини? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 А ще треба мед добряче розігріти, щоб так виглядав... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts