Конструктор Опубликовано 7 августа, 2022 Share Опубликовано 7 августа, 2022 12 годин тому, Stol сказав: Маю досвiд продажу станка Лисонь-гарний станок,Але пасiчники прикiпiли до ножiв та вилок Бачив , гарний станок . Але задумався скільки з нього буде забрусу і як з ним дати раду. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 7 августа, 2022 Share Опубликовано 7 августа, 2022 13 годин тому, Stol сказав: Можно пiти iншим шляхом-зменшити кiлькicть забрусу i тодi проблема купiвлi екструдера зникне сама по собi І як його зменшити? 8 годин тому, ромео сказав: Весь забрус відправляється в бочку - "до тяжких часів". Коли треба варити сироп. А такі часи останнім часом все частіше. І я так роблю . Мабуть це найпоширеніший спосіб. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 10 сентября, 2022 Share Опубликовано 10 сентября, 2022 В 07.08.2022 в 08:28, Конструктор сказал: Бачив , гарний станок . Але задумався скільки з нього буде забрусу і як з ним дати раду. Забрус не проблема- там є накопичувач забрусу на 3тони вiдкачаного меду. На день вистачає з запасом. Промиваеться забрус за допомогою мiксера за 2хв.Мед з забрусу стiкає iдеально 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.