Petrovych61 Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Попала мені в руки підшивка УП за 1934-й рік. Зісканував всю підшивку, а от перетворити в компактний вигляд - займає трохи часу. Тому буду викладати по мірі готовності... І так - часопис "Український Пасічник" №1, 1934. Наперед прошу вибачення за помилки - залишкова якість видання бажає кращого... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Петро, дякую за журнал! Дуже цікаво! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted June 13, 2007 Author Share Posted June 13, 2007 Часопис "Український Пасічник" №2, 1934. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted August 1, 2007 Author Share Posted August 1, 2007 Нарешті осилив ще один номер. Прошу вибачення у колег за таку тривалу затримку. "Український Пасічник" №3, 1934. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 Після вдалого святкування , презентую товариству "Український Пасічник" №4, 1934. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Щиро дякуєм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genya9 Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 С интересом просмотрел журнал. Спасибо за проделанную работу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted August 13, 2007 Author Share Posted August 13, 2007 С интересом просмотрел журнал. Спасибо за проделанную работу. ← Головне що не дарма стараюся... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted August 21, 2007 Author Share Posted August 21, 2007 УП намбер п'ять!!! "Український Пасічник" №5, 1934. Я не дуже зачастив? Мо' хтось не встигає перечитувати? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 УП намбер п'ять!!! ← В далеких 30-х турбували пасічників здебільшого ті ж самі проблеми, що й зараз. Аж якось дивно... Виявляеться, що вже винайдено все колись і кимось. Аж трохи сумно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted August 22, 2007 Author Share Posted August 22, 2007 Виявляеться, що вже винайдено все колись і кимось. ← Тільки тепер це все оформленно в гучні назви "Метод ТАКОГО-ТО..." , ЯКИЙ, в кращому випадку тоді під столом пішки ходив... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted August 22, 2007 Author Share Posted August 22, 2007 "Український Пасічник" №6, 1934. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 УП 34 №5 УП намбер п'ять!!! Я не дуже зачастив? Мо' хтось не встигає перечитувати? Я ще тільки третій читаю Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
аматор Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Я ще тільки третій читаю ? Нічого страшного, зима довга ще перечитеємо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted September 3, 2007 Author Share Posted September 3, 2007 "Український Пасічник" №7, 1934. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Щось ти зачастив, розтягуй задоволення, коли просити почнуть, самий раз новий виставляти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 Щось ти зачастив ? Читати треба скоріше... Взагалі-то в мене виникла думка пошукати і інші видання. Взагалі цей журнал читати цікаво не тільки з точки зору бджільництва... А мені вже цікаво стало чи створили тоді стрияни спілкову пасіку? То може, хлопці попитайте в сусідів, родичів, знайомих УП за ті роки... А перетворення в електронний вигляд я б вже взяв на себе - це робота досить трудоємка, але я вже набув певних навичок... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 17, 2008 Author Share Posted December 17, 2008 "Український Пасічник" №8, 1934. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 18, 2008 Author Share Posted December 18, 2008 Я вже раз звертався до форумчан... Тепер людей побільшало, повторю прохання. Якщо хтось має старі видання чи УП, чи інших журналів, книжок, прохання зголоситися в особисту переписку, щоб вирішити питання їх публікації. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Я вже раз звертався до форумчан... Тепер людей побільшало, повторю прохання. Якщо хтось має старі видання чи УП, чи інших журналів, книжок, прохання зголоситися в особисту переписку, щоб вирішити питання їх публікації. маю підручник пасічництва Пилипчука.а сканера немаю.так це напевно неможливо .правда? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hena Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Теж маю ротапринтне видання Пилипчукового підручника,однак вважаю,що це не той випадок аби розповсюджувати книгу в Інтернеті.Скажу відвертіше--виклавши друк тут,перейдемо дорогу стрийським бджолярам,котрі перевидають раритети у паперовому варіанті. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Теж маю ротапринтне видання Пилипчукового підручника,однак вважаю,що це не той випадок аби розповсюджувати книгу в Інтернеті.Скажу відвертіше--виклавши друк тут,перейдемо дорогу стрийським бджолярам,котрі перевидають раритети у паперовому варіанті. ну добре.а інакшим видавництвам ми не переходим дорогу даючи интернет-версії? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 21, 2008 Author Share Posted December 21, 2008 перейдемо дорогу стрийським бджолярам,котрі перевидають раритети у паперовому варіанті. ← А вони перевидають? Я про це не чув. Питання авторських прав досить серйозне, звичайно. Але хто має право на видання УП 34-го року, наприклад? Та і не перевидаю я його... Якщо я маю давне видання, чому я не можу його відсканувати і показати своїм друзям? Я ж не продаю це і не збагачуюсь за чийсь рахунок, а всього лиш ділюся інформацією... Хіба це не те саме, що я дам комусь почитати таку книжку? Тоді не можна викладати матеріал, фотографії і т.д. Я щось цього не розумію... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Струк Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Я щось цього не розумію... ? А Ви познайомтесь з Романом Туром. Він в цих справах добре розуміється. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted December 22, 2008 Author Share Posted December 22, 2008 А Ви познайомтесь з Романом Туром. ← По-перше - що для цього я повинен зробити, щоб познайомитись? А по-друге - якщо він зацікавлена особа, навряд чи він мені щось порадить на мою користь... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts