Перейти к содержанию

Новий додаток Beehelper

Рекомендуемые сообщения

У Google Play з'явився новий додаток для бджільництва Beehelper, якщо хтось користувався їм, хотілося почути відгук. Мені сподобалося, що я можу розташовувати вулики в додатку , як у себе на пасіці . Та чи є кращі додатки для ведення пасіки?

Я тільки помітив може я не туди цю тему створив?!

33 хвилини тому, runik007 сказав:

У Google Play з'явився новий додаток для бджільництва Beehelper, якщо хтось користувався їм, хотілося почути відгук. Мені сподобалося, що я можу розташовувати вулики в додатку , як у себе на пасіці . Та чи є кращі додатки для ведення пасіки?

не буду нікого відмовляти, але просто попереджу - що це один із способів певних організацій (яким це незрозуміло чому цікаво) збирати про вас інформацію - скільки сімей, скільки меду качали і т.д.

Можливо, але вони міжнародні, навіщо ім це, то тепер треба всі додатки з телефону видалити, бо вони нас на камеру знімають)) Зараз додатки облегшують роботу. В мене кум на кожній вулик прикріпив пластикову табличку з QR кодами, дуже зручно каже. 

17.06.2026 в 08:11, runik007 сказав:

Зараз додатки облегшують роботу.

На якій кількості сімей?

3 часа назад, rudakov сказал:

На якій кількості сімей?

Чим більш пасіка тим легше, потрібо себе дисциплінувати, та вести записи, будь то додаток чи зошит. Якщо цього не робити буде багато непотрібної праці та бджоляр виснажиться вже десь на 100 вуликах. Я це проходив. Краще витратити час на помітки у додатку, потім легше спланувати роботу на пасіці. 

З 2016 року користувався  Електронним журналом пасічника. Тепер коли він перестав працювати почав знову то крейдою, то шпаргалки різні, кирпичики, кнопочки. Не знаю,  але для мене то все не те. Скільки застосунків перепробував теж щось не те. То було завтра їхати на пасіку звечора відкрив журнал і ось вона твоя пасіка вся перед тобою як на ладоні. Зробив замітки і вже заходиш в пасіку і знаєш де проблема, а де може й почекати. Одним словом я за застосунок, але такий як наш Журнал пасічника, простий в роботі зате функціональний.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...