BeeGuard Опубликовано 13 марта, 2025 Share Опубликовано 13 марта, 2025 Куплю деревьяні корпуса Рута безфальцеві, в шип, з сосни, стінка 22мм. Потрібна якість ,а саме гладкі різи, точна геометрія, без тріщин і щілин між зібраними корпусами з природно висушеної деревини. Хто виготовляє пишіть. 097-365-77-78 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 марта, 2025 Share Опубликовано 14 марта, 2025 7 годин тому, BeeGuard сказав: Куплю деревьяні корпуса Рута безфальцеві, в шип, з сосни, стінка 22мм. Потрібна якість ,а саме гладкі різи, точна геометрія, без тріщин і щілин між зібраними корпусами з природно висушеної деревини. Хто виготовляє пишіть. 097-365-77-78 Чим вам ековулик не вгодив? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 14 марта, 2025 Share Опубликовано 14 марта, 2025 9 часов назад, yu1986ra сказал: Чим вам ековулик не вгодив? Эко вулик то печаль..... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 марта, 2025 Share Опубликовано 14 марта, 2025 3 години тому, Олександр К сказав: Эко вулик то печаль..... Я то їх продукцією ще не користувався, але ж якби все було б так погано, то вони й не розкрутились би так. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
BeeGuard Опубликовано 14 марта, 2025 Автор Share Опубликовано 14 марта, 2025 Продукцією еко вулика ще не користувався, читав відгуки - у людей є питання до сервісу та якості деяких партій, та думаю компанія ці моменти відпрацює і все буде добре. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 марта, 2025 Share Опубликовано 14 марта, 2025 3 хвилини тому, BeeGuard сказав: Продукцією еко вулика ще не користувався, читав відгуки - у людей є питання до сервісу та якості деяких партій, та думаю компанія ці моменти відпрацює і все буде добре. То ви не хочете зв'язуватись з цими відпрацьованими моментами? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
BeeGuard Опубликовано 14 марта, 2025 Автор Share Опубликовано 14 марта, 2025 Поки альтернативу не знайшов, може і зв'яжуся, дам чесний відгук. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 14 марта, 2025 Share Опубликовано 14 марта, 2025 3 часа назад, yu1986ra сказал: Я то їх продукцією ще не користувався, але ж якби все було б так погано, то вони й не розкрутились би так. Я користувався їх продукцією тричі більше не буду... Розкрутились вони за рахунок ціни... а так є купа недоліків.... Я беру вироби як пасічник тому мені цікаво щоб була якість... а якщо б я наприклад брав як продавець то саме то що треба... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 14 марта, 2025 Share Опубликовано 14 марта, 2025 Особисто я знайшов як замінити їх.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 26 марта, 2025 Share Опубликовано 26 марта, 2025 14.03.2025 в 22:12, Олександр К сказав: Особисто я знайшов як замінити їх.... Кого? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 26 марта, 2025 Share Опубликовано 26 марта, 2025 5 часов назад, yu1986ra сказал: Кого? Ековулик Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 26 марта, 2025 Share Опубликовано 26 марта, 2025 22 хвилини тому, Олександр К сказав: Ековулик Тоді, як? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 26 марта, 2025 Share Опубликовано 26 марта, 2025 2 часа назад, yu1986ra сказал: Тоді, як? Що як? Знайшов норм столярів у них і беру.... продукцію ековулика не купую не зайшло матеріал не подобається... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 марта, 2025 Share Опубликовано 27 марта, 2025 7 годин тому, Олександр К сказав: Що як? Знайшов норм столярів у них і беру.... продукцію ековулика не купую не зайшло матеріал не подобається... То так треба було написати відразу, може й з контактами. Тут чоловік тему створив з метою знайти ваших столярів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 27 марта, 2025 Share Опубликовано 27 марта, 2025 16 минут назад, yu1986ra сказал: То так треба було написати відразу, може й з контактами. Тут чоловік тему створив з метою знайти ваших столярів. Столяр по корпусах на зараз вже не в країні. По рамках є гарний столяр можу дати телефон кому буде треба. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.