yu1986ra Опубликовано 9 августа Share Опубликовано 9 августа 9 годин тому, gardener сказав: Кропили сьогодні. Він то вже ніби і відцвів, але ж ше цвіте. Бачите, диски це ще не найгірший варіант 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
qway Опубликовано 11 августа Share Опубликовано 11 августа На вихідних була буря, град розміром з перепелина яйе, побив трохи мої ппс нуки, але і страшна спека нарешті відійшла, в принципі разом з взятком, бо почали шниряти по двору в пошуках що б увірвати Вирішив весняний пилок з морозилки дістати, змішати з соняшниковим медом та потроху підгодовувати, може трохи дасть покращення в нарощуванні в зиму 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Суббота в 14:29 Share Опубликовано Суббота в 14:29 11.08.2026 в 10:01, qway сказав: На вихідних була буря, град розміром з перепелина яйе, побив трохи мої ппс нуки, але і страшна спека нарешті відійшла, в принципі разом з взятком, бо почали шниряти по двору в пошуках що б увірвати Вирішив весняний пилок з морозилки дістати, змішати з соняшниковим медом та потроху підгодовувати, може трохи дасть покращення в нарощуванні в зиму Навряд чи воно зараз щось дає. Як їм треба, то вони знайдуть свіжак. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано Суббота в 15:08 Share Опубликовано Суббота в 15:08 36 минут назад, yu1986ra сказал: Навряд чи воно зараз щось дає. Як їм треба, то вони знайдуть свіжак. На весну він потрібен дужче, особливо закрити холодні вікна у погоді , щоб розплід не викидали 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Суббота в 16:44 Share Опубликовано Суббота в 16:44 2 часа назад, yu1986ra сказал: Як їм треба, то вони знайдуть свіжак. В степу вся трава вже жовта , пилку нуль , що на соняху взяли те мають . Тут місце грає роль. Це в нас на " Западній" то можна і в вересні мати норм свіжий пилок Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано Суббота в 17:57 Share Опубликовано Суббота в 17:57 1 година тому, Bee.P сказав: Тут місце грає роль. Ви коли переїхали? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Суббота в 18:10 Share Опубликовано Суббота в 18:10 6 минут назад, gardener сказал: Ви коли переїхали? Та не їхав . Одна ( з Дніпр.обл) на Пернера жалілася бо весною гніздо заливає і не можуть пакета продати , от би всім весною таке щастя , . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано Суббота в 18:12 Share Опубликовано Суббота в 18:12 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Та не їхав . Я тільки сьогодні побачив шо Ви в Малих Біпівцях. От і питаю Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Суббота в 18:13 Share Опубликовано Суббота в 18:13 Але баками довольна. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано Суббота в 18:15 Share Опубликовано Суббота в 18:15 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Але баками довольна. не заливають? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Суббота в 18:15 Share Опубликовано Суббота в 18:15 Только что, gardener сказал: Я тільки сьогодні побачив шо Ви в Малих Біпівцях. От і питаю Переїхав тоді коли потролили про малі взятки . Тиждень чи два назад. Може то на Великі Драбинівці переїхать ??? 1 минуту назад, gardener сказал: не заливають? Може відос і зніме , але сумніваюсь 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано Суббота в 18:17 Share Опубликовано Суббота в 18:17 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Може то на Великі Драбинівці переїхать ??? Тільки їдьте через Теплу Зиму Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Суббота в 18:22 Share Опубликовано Суббота в 18:22 1 минуту назад, gardener сказал: Тільки їдьте через Теплу Зиму Якщо їхати через "легендарні гречані поля " ( ті які по 10-15 сотих) , то можна швидко і не дорого . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Суббота в 18:23 Share Опубликовано Суббота в 18:23 1 годину тому, Bee.P сказав: В степу вся трава вже жовта , пилку нуль , що на соняху взяли те мають . Тут місце грає роль. Це в нас на " Западній" то можна і в вересні мати норм свіжий пилок Цьогоріч в степу дощів було більше як в мене. В мене зараз золотарник на горбах через одного всихає. В садку на точку 4 молодих дерева загнулись. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано Суббота в 18:32 Share Опубликовано Суббота в 18:32 6 минут назад, yu1986ra сказал: Цьогоріч в степу дощів було більше як в мене. В мене зараз золотарник на горбах через одного всихає. В садку на точку 4 молодих дерева загнулись. 39 °С в цей рік було , два роки назад я нив що було +36 і це шок. Короче висновок один - нити це опасно 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
qway Опубликовано 3 часа назад Share Опубликовано 3 часа назад 15.08.2026 в 17:29, yu1986ra сказав: Навряд чи воно зараз щось дає. Як їм треба, то вони знайдуть свіжак. ну беруть, значить в + йде, все одно місце в морозилці займа, на весну не багато сенсу лишати, так як ранніх пилконосів вистачає 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 часа назад Share Опубликовано 2 часа назад 1 година тому, qway сказав: ну беруть, значить в + йде, все одно місце в морозилці займа, на весну не багато сенсу лишати, так як ранніх пилконосів вистачає Для того щоб щороку не робити дурну роботу, то хоч зробіть контрольну групу 5-10 сімей, яким не давайте пилок. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
qway Опубликовано 51 минута назад Share Опубликовано 51 минута назад 1 годину тому, yu1986ra сказав: Для того щоб щороку не робити дурну роботу, то хоч зробіть контрольну групу 5-10 сімей, яким не давайте пилок. так і роблю, але не переймайтесь, думаю це разова акція бо маю трохи пилку та часу, на наступний рік таке навряд буде 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.