gardener Опубликовано 22 февраля Share Опубликовано 22 февраля ого. Шо то за сайт? Може він і мені так малює. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 февраля Share Опубликовано 22 февраля 37 хвилин тому, iira100 сказав: Слабоо В мене тепліше Мені здається, там знаки забули поміняти 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 22 февраля Share Опубликовано 22 февраля 11 минут назад, ромео сказал: Мені здається, там знаки забули поміняти То "жіночий святковий прогноз" , от не портіть настроєніє жінці . Плюс там , плюс !!!! А Ваш прогноз то не правда . Може ... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 22 февраля Share Опубликовано 22 февраля По прогнозу мало бути -5. По факту зранку +2. Зараз вже +6 набігло. Хмарно. Думаю може це я даремно льотка не відкрив. Буду на пасіці вже аж в суботу.... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
iira100 Опубликовано 22 февраля Share Опубликовано 22 февраля 18 хвилин тому, ромео сказав: Мені здається, там знаки забули поміняти Незнаю може десь і забули а по вашому сайту в мене Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
iira100 Опубликовано 22 февраля Share Опубликовано 22 февраля 32 хвилини тому, gardener сказав: ого. Шо то за сайт? Може він і мені так малює. Уніан та і декілька показують на декілька днів 10+ обліт буде це основне поки що 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 22 февраля Share Опубликовано 22 февраля На пасікі сьогодні утром було -18" Учора кажись казали-15" Чому бджоли і в клубах знову 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 22 февраля Share Опубликовано 22 февраля В Запоріжжі сонце, +7, ті що на сонці то одиночні трохи літають, правда пару сімей. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 22 февраля Share Опубликовано 22 февраля Вчора було -14 з ранку . а в ночи ще і сіг випав см 7/8 . Денно світило сонце , з дахів за капотіло . Сьогодні з ранку -17 , потім засвітило сонце і градусник показав після обід -6 , зараз вже починає знижуватися -8 сонце сідає . Тернет малює таке 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 февраля Share Опубликовано 22 февраля 16.02.2026 в 22:10, Женя Ц. сказав: Шось вже так надоїла ця зима. 2 6 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 22 февраля Share Опубликовано 22 февраля 10 хвилин тому, gardener сказав: Походу поки шо не діє... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пётр Ахтырский Опубликовано 23 февраля Share Опубликовано 23 февраля - 12 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 23 февраля Share Опубликовано 23 февраля +3 дощ. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 23 февраля Share Опубликовано 23 февраля 2 години тому, Женя Ц. сказав: +3 дощ. було таке теж. Зараз +4 без дощу 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 24 февраля Share Опубликовано 24 февраля Є несміливі спроби впустити весну. Вже на неділю окремі сайти дають +10 і сонячно 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 февраля Share Опубликовано 25 февраля 6 годин тому, ромео сказав: Є несміливі спроби впустити весну. Вашим би буквам збутись. Я (і не тільки я) би не проти. Зі стріх не капає, зірок не видно, дерева розхиталися. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 25 февраля Share Опубликовано 25 февраля Поза вчора було з ранку -17 , вчора-4 , то сьогодні 0 і падає невеликий дощ . Почало танути сніг і мабуть через деякий час піде паводок . Лід який обмер навколо дерев поломав гілки , та ще і ця зараза зубата з ластом погризла дерева . Садку капець 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 февраля Share Опубликовано 25 февраля Сніг, без всяких прогнозів. Шо хоче то й робить. Плювати йому на ті прогнози. 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 25 февраля Share Опубликовано 25 февраля 5 годин тому, blek-269 сказав: та ще і ця зараза зубата з ластом погризла дерева Раптом що, домашня ковбаса із зарази смакує набагато краще аніж заразятина смажена чи тушкована. А витопленний жир трохи смердить, але дуже добре лікує хворі суглоби, особливо коліна, але й на спину теж годиться. А якщо його змішати з козячим лоєм, 1:1, то вийде зручна у користуванні мазь, бо козячий жир занадто твердий, а той занадто рідкий. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 25 февраля Share Опубликовано 25 февраля 12 годин тому, gardener сказав: Вашим би буквам збутись. В мене вже передумали 19 годин тому, ромео сказав: впустити весну. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 26 февраля Share Опубликовано 26 февраля Зранку було -4. Вже прогноз малює за пару днів старт сезону. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 26 февраля Share Опубликовано 26 февраля Посеред березня по Україні вдарять сильні морози до -13°С, на нас всіх чекає весняний «сюрприз», — синоптик Ігор Кібальчич 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 февраля Share Опубликовано 26 февраля 4 години тому, Женя Ц. сказав: Посеред березня по Україні вдарять сильні морози до -13°С, на нас всіх чекає весняний «сюрприз», — синоптик Ігор Кібальчич А я думаю, чого б це @Bee.P кормушками заморочується 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 26 февраля Share Опубликовано 26 февраля 7 минут назад, gardener сказал: А я думаю, чого б це @Bee.P кормушками заморочується Та нє .. Ціна на цукор цікава , і кормушки не дорогі , ну і в загальному ситуація якась така собі ... В моїх ще їдла до травня хватить , щей більше . Вже давно з такими веснами лишаю їм меду в гнізді з запасом . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 26 февраля Share Опубликовано 26 февраля 51 хвилину тому, gardener сказав: А я думаю, чого б це @Bee.P кормушками заморочується Мед по 125, може вирішив крайні рамки качнути. 4 години тому, Женя Ц. сказав: Посеред березня по Україні вдарять сильні морози до -13°С, на нас всіх чекає весняний «сюрприз», — синоптик Ігор Кібальчич Ой, вони також теплу зиму прогнозували, а вийшла не дуже тепла. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.