Bee.P Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 3 минуты назад, I dream of having honey сказал: тільки пів ока відкрив Ашо ? Вчорашній кабачок таки попав ??? А не треба було лізти 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 6 хвилин тому, I dream of having honey сказав: Я в цей час ще тільки пів ока відкрив О 8:00 було -13° Ото ж то. А було би -25 то вже давно би оба ока були широко відкриті 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 2 минуты назад, gardener сказал: Ото ж то. А було би -25 то вже давно би оба ока були широко відкриті Та є методи більш гуманні , не обовязково голову пхати в морозильну камеру щоб очі відкрилися , можна кварту кофу випить і всьо 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
I dream of having honey Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 31 минуту назад, Bee.P сказал: Ашо ? Вчорашній кабачок таки попав ??? А не треба було лізти Та ні, просто вирішив не вилазити з під ковдри, поки кабачки зі свистом пролітають над головою 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 1 годину тому, Bee.P сказав: Мабуть весна буде рання і тепла , щось я таке схоже згадую Обіцяєте? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января Только что, ромео сказал: Обіцяєте? Ага .. (але це не точно). 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января 3 години тому, ромео сказав: Слабаки... О 7.30 було -25 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 18 января Share Опубликовано 18 января Тиждень триває зима, а вже трохи підзадовбала... 1 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января -24... 3 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января -11 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пётр Ахтырский Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января мінус 19 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января -20 4 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 39 хвилин тому, ромео сказав: -24... аномальна зона якась, шо літом, шо зимою 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января -6,а вчора було -12. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января На 9:40 -16°С у містечку, на пасіці зранку було 25. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 1 година тому, gardener сказав: аномальна зона якась, шо літом, шо зимою Є таке... весною вимерзає найперше з усіх 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января -18 нарешті вітер стих... ці всі дні було -14 але з вітерцем.... 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 39 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: На 9:40 -16°С у містечку, на пасіці зранку було 25. У вас будуть бджоли більш загартовані як в усіх 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 10 хвилин тому, yu1986ra сказав: У вас будуть бджоли більш загартовані як в усіх Краще на мед нехай загартовуються. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 2 години тому, Макс_Скрипник сказав: Краще на мед нехай загартовуються. Зранку було -15, але так сиро, що вже й не знаю скільки по відчуттях. Промерзав дуже швидко. Зараз -4, сонце. З стріхи капає. Погода просто супер. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января Тільки що, yu1986ra сказав: Зранку було -15, але так сиро, що вже й не знаю скільки по відчуттях. Промерзав дуже швидко. Зараз -4, сонце. З стріхи капає. Погода просто супер. Їздив за дитиною то авто -6 показує в сонячному місці.. Вітер, взавгалі не прикольно. На пасіці зазвичай на стільки холодніше. А біля ріки триндець. Нам рбіцяють на середу +5, але я маю сумніви. Завтра +2, напевно перегляну точок біля хати. Бо цього року сім'х різні по силі через мої дії. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 10 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: Їздив за дитиною то авто -6 показує в сонячному місці.. Вітер, взавгалі не прикольно. На пасіці зазвичай на стільки холодніше. А біля ріки триндець. Нам рбіцяють на середу +5, але я маю сумніви. Завтра +2, напевно перегляну точок біля хати. Бо цього року сім'х різні по силі через мої дії. З +5 бджіл не загартуєш 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 4 години тому, Макс_Скрипник сказав: на пасіці зранку було 25. +25? 4 години тому, ромео сказав: Є таке... весною вимерзає найперше з усіх Оо, то ше й весною 42 хвилини тому, Макс_Скрипник сказав: Бо цього року сім'х різні по силі через мої дії. Як діяли? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 31 хвилину тому, yu1986ra сказав: З +5 бджіл не загартуєш Це правда. Деякі вже загартовувались під відкритим небом за -23 морозу. Достатньо. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 19 января Share Опубликовано 19 января 2 хвилини тому, gardener сказав: +25? Оо, то ше й весною Як діяли? На Мальдівах точка поки не маю, тому -25. У вересні відводків зробив, багатенько. Відчував, що ціна на пакети виросте але це не точно. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.