Женя Ц. Опубликовано 26 декабря, 2025 Share Опубликовано 26 декабря, 2025 На січень сніг малюють 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 декабря, 2025 Share Опубликовано 26 декабря, 2025 може хоч ця зима нормальна буде. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 26 декабря, 2025 Share Опубликовано 26 декабря, 2025 В нас все було і -7 і -15 без снігу , також і відлига . А це вже які дні мороз і вітер північній , а сьогодні трохи потепліло до -5 і полетів добрий сніг . Цілий день хурделило прийшлось лопатой розкидати намети , на цей час затихло . 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 26 декабря, 2025 Share Опубликовано 26 декабря, 2025 Мороз -3 вдень, снігу не добавилось, тільки припорошило. Ходити по дорогам і тротуарам неможливо, сильний жопопад. На авто норм, центральні дороги сухі. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 26 декабря, 2025 Share Опубликовано 26 декабря, 2025 У нас тут вимало десь 5-7 см на ніч прогнозують ще сніг і в неділю обіцяють... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 26 декабря, 2025 Share Опубликовано 26 декабря, 2025 8 часов назад, Женя Ц. сказал: На січень сніг малюють Та то ще далеко не факт.... я колись коли починав всю зиму ті прогнози дивився і наші і русскі і європейскі... всю зиму кожні два дні дивився все обльот прогнозував... Отримав висновок що всі пи**ять... максімум на п'ять днів працюють прогнози і то не наші а європейскі... наші на 3 дня... 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пётр Ахтырский Опубликовано 27 декабря, 2025 Share Опубликовано 27 декабря, 2025 потепліло - 1 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 27 декабря, 2025 Share Опубликовано 27 декабря, 2025 Снігу вночі так і не було практично але стало тепліше -2 Якби не гупало весь ранок зовсім добре було б... 3 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 декабря, 2025 Share Опубликовано 27 декабря, 2025 На шифері сніг майже розтопився. На землі поки тримається. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 27 декабря, 2025 Share Опубликовано 27 декабря, 2025 9 годин тому, Олександр К сказав: Снігу вночі так і не було практично але стало тепліше -2 Якби не гупало весь ранок зовсім добре було б... До усього звикаєш , це як (добрий день ) . Сьогодні з ранку було -2 і трохи сніжило , потім перестало і пішла відлига з дахів поповз сніг і за капотіло . На вечер трохи розтягло хмари і почало при шерхати . На даний час -2 тернет обіцяє після 21 го трохи снігу підкинуть . Я сьогодні вже кидав і вивозив сніг з подвір'я 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 декабря, 2025 Share Опубликовано 27 декабря, 2025 Дерева розхиталися шо капець 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 27 декабря, 2025 Share Опубликовано 27 декабря, 2025 4 хвилини тому, gardener сказав: Дерева розхиталися шо капець Те саме і у мене. Вітер здурів. Погода і так якась мерзенна, наче і морозу було вдень -1,5, але відчуття на всі -8-10. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 27 декабря, 2025 Share Опубликовано 27 декабря, 2025 3 часа назад, blek-269 сказал: До усього звикаєш , це як (добрий день ) . Сьогодні з ранку було -2 і трохи сніжило , потім перестало і пішла відлига з дахів поповз сніг і за капотіло . На вечер трохи розтягло хмари і почало при шерхати . На даний час -2 тернет обіцяє після 21 го трохи снігу підкинуть . Я сьогодні вже кидав і вивозив сніг з подвір'я У нас щось схоже але вже -5... звикаю вже з 22 року дуже вже чекаю коли вже треба буде відвикати.... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 27 декабря, 2025 Share Опубликовано 27 декабря, 2025 Наробить завтра шось,передають сильний вітер. Завтра всю Україну накриє негода: ожеледиця, сніг і шквальний вітер — оголошено жовтий та помаранчевий рівні небезпеки, — Укргідрометцентр Очікується ожеледиця на дорогах, сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини та пориви вітру від 15-28м/с. Погодні умови можуть ускладнити роботу енергетичних і комунальних служб, а також рух транспорту. 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пётр Ахтырский Опубликовано 28 декабря, 2025 Share Опубликовано 28 декабря, 2025 випало снігу см 8 мінус 1 на градуснику 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 декабря, 2025 Share Опубликовано 28 декабря, 2025 4 хвилини тому, Пётр Ахтырский сказав: випало снігу см 8 мінус 1 на градуснику всьо те саме, тільки снігу сантиметрів на сім меньше. і дує. Я вже ходив дивитися чи криші не поздувало. Тримаються. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 28 декабря, 2025 Share Опубликовано 28 декабря, 2025 39 минут назад, gardener сказал: всьо те саме, тільки снігу сантиметрів на сім меньше. і дує. Я вже ходив дивитися чи криші не поздувало. Тримаються. Все теса тільки замість снігу дощ. 3 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 декабря, 2025 Share Опубликовано 28 декабря, 2025 37 хвилин тому, gardener сказав: всьо те саме, тільки снігу сантиметрів на сім меньше. і дує. Я вже ходив дивитися чи криші не поздувало. Тримаються. Мої також на диво втримались. Цьогоріч ще камінням не прикладав. З літа це перший добрий вітер. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 28 декабря, 2025 Share Опубликовано 28 декабря, 2025 48 хвилин тому, gardener сказав: всьо те саме, тільки снігу сантиметрів на сім меньше. і дує. Я вже ходив дивитися чи криші не поздувало. Тримаються. Дід Микола нагнав страху, сам пішов на пасіку, дахи всі на місціі, я перестрахувався з осені, кожен дах притиснутий трьома цеглинами. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 декабря, 2025 Share Опубликовано 28 декабря, 2025 Сній йде помаленьку. Прикрутив до лопати ручку, провів тестову експлуатацію, працює. Чекаємо більшого снігу. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 28 декабря, 2025 Share Опубликовано 28 декабря, 2025 3 години тому, Ворон сказав: Дід Микола нагнав страху, сам пішов на пасіку, дахи всі на місціі, я перестрахувався з осені, кожен дах притиснутий трьома цеглинами. В мене кiлька точкiв Там де на дахах камiння медозбiр на%20меньше Вiтер здуває не тiльки дахи ... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 декабря, 2025 Share Опубликовано 28 декабря, 2025 1 хвилину тому, Stol сказав: В мене кiлька точкiв Там де на дахах камiння медозбiр на%20меньше камінь не дає бджолам кришку підняти надбудовами? 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 28 декабря, 2025 Share Опубликовано 28 декабря, 2025 Першу лопату вже сломав сніг іде далі... за останню добу вже випало мабуть 8см. Температура -3.. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 28 декабря, 2025 Share Опубликовано 28 декабря, 2025 Ну якшо по трохи сипе сніг,то є надія, що в наступному сезоні буде трохи меду. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 декабря, 2025 Share Опубликовано 28 декабря, 2025 Тільки що, Женя Ц. сказав: Ну якшо по трохи сипе сніг,то є надія, що в наступному сезоні буде трохи меду. Головне шоби надія дому трималася, а то як почне як свєта шастати. 4 хвилини тому, Олександр К сказав: Першу лопату вже сломав сніг іде далі нє, я поки сніг - навіть в руки не беру тої лопати. Вже як перейде - тоді 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.