Перейти к содержанию

Погода на пасіці (вчора, сьогодні, завтра, прогноз) 3.

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

Screenshot_20251226_150337_Chrome.thumb.jpg.4b977e9dbba41aa582465dd9258a4564.jpg

На січень сніг малюють 

може хоч ця зима нормальна буде.

В нас все було і -7 і -15 без снігу , також і відлига . А це вже які дні мороз і вітер північній , а сьогодні трохи потепліло до -5 і полетів добрий сніг . Цілий день хурделило прийшлось лопатой розкидати намети , на цей час затихло .

Мороз -3 вдень, снігу не добавилось, тільки припорошило. Ходити по дорогам і тротуарам неможливо, сильний жопопад. На авто норм, центральні дороги сухі. 

У нас тут вимало десь 5-7 см на ніч прогнозують ще сніг і в неділю обіцяють...

8 часов назад, Женя Ц. сказал:

Screenshot_20251226_150337_Chrome.thumb.jpg.4b977e9dbba41aa582465dd9258a4564.jpg

На січень сніг малюють 

Та то ще далеко не факт.... я колись коли починав всю зиму ті прогнози дивився і наші і русскі і європейскі... всю зиму кожні два дні дивився все обльот прогнозував... 

Отримав висновок що всі пи**ять... максімум на п'ять днів працюють прогнози і то не наші а європейскі... наші на 3 дня...

потепліло - 1

Снігу вночі так і не було практично але стало тепліше -2 

Якби не гупало весь ранок зовсім добре було б...

• Подобається 3
  • Сумно 1
  • 100% 1

На шифері сніг майже розтопився. На землі поки тримається.

9 годин тому, Олександр К сказав:

Снігу вночі так і не було практично але стало тепліше -2 

Якби не гупало весь ранок зовсім добре було б...

До усього звикаєш , це як (добрий день ) . Сьогодні з ранку було -2 і трохи сніжило , потім перестало і пішла відлига з дахів поповз сніг і за капотіло . На вечер трохи розтягло хмари і почало при шерхати . На даний час -2 тернет обіцяє після 21 го трохи снігу підкинуть . Я сьогодні вже кидав і вивозив сніг з подвір'я 

Дерева розхиталися шо капець

4 хвилини тому, gardener сказав:

Дерева розхиталися шо капець

Те саме і у мене. Вітер здурів. Погода і так якась мерзенна, наче і морозу було вдень -1,5, але відчуття на всі -8-10. 

3 часа назад, blek-269 сказал:

До усього звикаєш , це як (добрий день ) . Сьогодні з ранку було -2 і трохи сніжило , потім перестало і пішла відлига з дахів поповз сніг і за капотіло . На вечер трохи розтягло хмари і почало при шерхати . На даний час -2 тернет обіцяє після 21 го трохи снігу підкинуть . Я сьогодні вже кидав і вивозив сніг з подвір'я 

У нас щось схоже але вже  -5... звикаю вже з 22 року дуже вже чекаю коли вже треба буде відвикати....

Наробить завтра шось,передають сильний вітер. 

Завтра всю Україну накриє негода: ожеледиця, сніг і шквальний вітер — оголошено жовтий та помаранчевий рівні небезпеки, — Укргідрометцентр

Очікується ожеледиця на дорогах, сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини та пориви вітру від 15-28м/с. Погодні умови можуть ускладнити роботу енергетичних і комунальних служб, а також рух транспорту.

випало снігу см 8 мінус 1 на градуснику

4 хвилини тому, Пётр Ахтырский сказав:

випало снігу см 8 мінус 1 на градуснику

всьо те саме, тільки снігу сантиметрів на сім меньше. і дує. Я вже ходив дивитися чи криші не поздувало. Тримаються.

39 минут назад, gardener сказал:

всьо те саме, тільки снігу сантиметрів на сім меньше. і дує. Я вже ходив дивитися чи криші не поздувало. Тримаються.

Все теса тільки замість снігу дощ.

• Подобається 3
  • Здивований 1
  • Сумно 1

37 хвилин тому, gardener сказав:

Мої також на диво втримались. Цьогоріч ще камінням не прикладав. З літа це перший добрий вітер.

48 хвилин тому, gardener сказав:

Дід Микола нагнав страху, сам пішов на пасіку, дахи всі на місціі, я перестрахувався з осені, кожен дах притиснутий трьома цеглинами. :ah:

Сній йде помаленьку. Прикрутив до лопати ручку, провів тестову експлуатацію, працює. Чекаємо більшого снігу.

3 години тому, Ворон сказав:

Дід Микола нагнав страху, сам пішов на пасіку, дахи всі на місціі, я перестрахувався з осені, кожен дах притиснутий трьома цеглинами. :ah:

В мене кiлька точкiв  Там де на дахах камiння медозбiр  на%20меньше Вiтер здуває не тiльки дахи ...

1 хвилину тому, Stol сказав:

В мене кiлька точкiв  Там де на дахах камiння медозбiр  на%20меньше 

камінь не дає бджолам кришку підняти надбудовами?

Першу лопату вже сломав сніг іде далі... за останню добу вже випало мабуть 8см. Температура -3..

Ну якшо по трохи сипе сніг,то є надія, що в наступному сезоні буде трохи меду.

Тільки що, Женя Ц. сказав:

Ну якшо по трохи сипе сніг,то є надія, що в наступному сезоні буде трохи меду.

Головне шоби надія дому трималася, а то як почне як свєта шастати.

4 хвилини тому, Олександр К сказав:

Першу лопату вже сломав сніг іде далі

нє, я поки сніг - навіть в руки не беру тої лопати. Вже як перейде - тоді

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...