yu1986ra Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 6 хвилин тому, Burkun сказав: Гугліть ще. Змішались в купу коні і люди. Основні запаси прісної води це льодовики північного полюсу. Вся прісна вода 30,7 млн км куб, в т.ч. льодовики 20,1 млн км куб. Ви ж говорили про заповнення пустот. Льодом їх так просто не заповниш, тому в рідкому стані прісної води 10,6 млн км куб. Врахуйте ще, що значна частина тих пустот заповнюється морською водою, бо багато родовищ знаходяться на шельфі морів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 Ото сидить десь якийсь агроном , Читає ото все , і плаче , бо не розуміє , буде той дощ , чи не буде , сіяти йому ті кукурудзи чи ні . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 18 хвилин тому, В 361 сказав: А можете простіше пояснити? Ну типу , води є 120 л. А нафти 65 л. Бо ми ті млрд кубів погонних в школі не проходити , ну як не проходили , проходили , але я був відсутній Я сам трохи ох...в від таких цифр. Це як 10,6 кг води і 0,255 гр нафти 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 46 хвилин тому, Burkun сказав: А попередні тисячі років вода не зникала нікуди. У вас є достовірні дані? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 Солена вода , тобто морська ,не так швидко випаровується як прісна. В інкубаторі якось завтикав воду поміняти бо завонялася , то налив нової і насипав солі щоб для дезинфекції . А далі датчик вологості показує зовсім інше кіно. Тоді я зрозумів чому біля моря сухий клімат. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 19 хвилин тому, В 361 сказав: Ото сидить десь якийсь агроном , Читає ото все , і плаче , бо не розуміє , буде той дощ , чи не буде , сіяти йому ті кукурудзи чи ні . хай ліпше соняшник сіє, нашо йому та кукурудза 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 5 минут назад, gardener сказал: хай ліпше соняшник сіє, нашо йому та кукурудза Будуть сіяти той сонях , бо ціна на нього виросла сильно. Можуть в цему році так завалити площами , що мало не здасця , думаю в минулому році вони норм посівного матеріалу отримали за рахунок нас. Побачим . Так сліпий казав 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 Вже години дві дощить. Це мабуть від грудня перший дощ. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 Й в нас пішов дощ,а на ніч снігопад вангують 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 1 час назад, ромео сказал: У вас є достовірні дані? Є. Я своїми очима бачу що відбувається. І як було років 70-80 тому теж знаю достовірні дані від очевидців. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 16 хвилин тому, Burkun сказав: Є. Я своїми очима бачу що відбувається. І як було років 70-80 тому теж знаю достовірні дані від очевидців. Ну да, ну да 3 години тому, Burkun сказав: А попередні тисячі років вода не зникала нікуди. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 14 февраля, 2025 Share Опубликовано 14 февраля, 2025 1 час назад, ромео сказал: Ну да, ну да Замість того щоб нудакать ви б попробували логічно мислити. Якщо рівень річки 50 років тому був 3 м а зараз по коліно, то 1000 років тому був 50 м? А 2000 років тому 100 м? Річка тисячоліттями була 3+ м. І тільки за останні роки вона почала зникати. Всі річки. Менші майже зникли, більші значно помілішали. Можете будь яку причину вважати правильною. Або взагалі нічого не вважати. Від цього все одно нічого не зміниться. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 10 годин тому, Burkun сказав: Є. Я своїми очима бачу що відбувається. І як було років 70-80 тому теж знаю достовірні дані від очевидців. Вам 90 років? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 59 минут назад, yu1986ra сказал: Вам 90 років? Ви погано розумієте текст на українській мові? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Зоріна Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 Думаю, води буде ще більше з від'ємним знаком, якщо почнуть у нас робити "зелений" водень. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 Вночі після дощу пройшов снігопад,зараз -6 пронизливий холодний вітер 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 4 години тому, Burkun сказав: Ви погано розумієте текст на українській мові? Якщо ви самі не бачили, то не варто аж надто вірити очевидцям, які щось бачили 70-80 років тому (особливо якщо це стосується рівня води, швидкості вітру, кількості снігу і т.д.) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 1 годину тому, Зоріна сказав: Думаю, води буде ще більше з від'ємним знаком, якщо почнуть у нас робити "зелений" водень. З прісної води придатної для споживання його наврядчи робитимуть. Та й після окиснення водню має утворюватися вода. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 13 годин тому, Burkun сказав: Замість того щоб нудакать ви б попробували логічно мислити. Якщо рівень річки 50 років тому був 3 м а зараз по коліно, то 1000 років тому був 50 м? А 2000 років тому 100 м? Річка тисячоліттями була 3+ м. І тільки за останні роки вона почала зникати. Всі річки. Менші майже зникли, більші значно помілішали. Можете будь яку причину вважати правильною. Або взагалі нічого не вважати. Від цього все одно нічого не зміниться. Річки замулюються і міліють через зменшення швидкості течії в наслідок створення водосховищ. В нас осушувались болота і низини, копались і підпримувались в належному стані канали. Вода з яких так чи інакше потрапляла до річок. Зараз більшість канав в ''тонусі'' підтримують тільки бобри чи лісоруби. Паводки стали рідшими, бо зими м'якші. Сніг не залежується до весни, а тане поступово. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 7 минут назад, yu1986ra сказал: Сніг не залежується до весни, а тане поступово Який жах.. Тане безкоштовно . Он люди снігу взагалі не бачили на багатих селах . Тому пропоную налагодити логістику , то, сьо , мені 10% 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 1 хвилину тому, В 361 сказав: Який жах.. Тане безкоштовно . Он люди снігу взагалі не бачили на багатих селах . Тому пропоную налагодити логістику , то, сьо , мені 10% Та в мене також цьогоріч перший раз нормально землю закрив. Завтра піду пройдусь до лежаків. Мишей поганяю. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 Только что, yu1986ra сказал: Та в мене також цьогоріч перший раз нормально землю закрив. Завтра піду пройдусь до лежаків. Мишей поганяю. В мене осьо " лапатий " валить . Зима 2:0 . Там в лежаку що? Миші у футбол грають? Який тайм? Рахунок який? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 А в мене дощ трохи поморосив, пару сніжинок пролетіло і всьо. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 1 час назад, yu1986ra сказал: Якщо ви самі не бачили, то не варто аж надто вірити очевидцям, які щось бачили 70-80 років тому (особливо якщо це стосується рівня води, швидкості вітру, кількості снігу і т.д.) В мене немає підстав не вірити своїм дідам і прадідам. Які знали як було раніше. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 15 февраля, 2025 Share Опубликовано 15 февраля, 2025 30 минут назад, ромео сказал: А в мене дощ трохи поморосив, пару сніжинок пролетіло і всьо. Шось тіпа того і у нас. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.