Карина Опубликовано 12 марта, 2024 Share Опубликовано 12 марта, 2024 Вітаю! Мене звати Каріна, я студентка 4 курсу Харківського національного університету імені Василя Назаровича Каразіна, факультету Геології, географії, рекреації і туризму, спеціальності Картографія, геоінформатика і кадастр. Наразі я пишу дипломну роботу на тему "ГЕОІНФОРМАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ РОЗПОДІЛУ МЕДОНОСНИХ РЕСУРСІВ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ". Мета роботи: створення інтерактивної карти розподілу медоносних ресурсів на території України. Для цього нам потрібна ваша допомога! Прошу вас пройти опитування, яке допоможе нам зібрати дані для створення карти. Опитування займе не більше 10 хвилин. Перейти до опитування: https://forms.gle/kkSZ1593tivXjasF8 Ваша участь у цій роботі буде дуже цінною! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 14 марта, 2024 Share Опубликовано 14 марта, 2024 Заповнив, відправив. Сподіваюсь комусь буде користь від цього. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Міхал-69 Опубликовано 14 марта, 2024 Share Опубликовано 14 марта, 2024 Я теж. Можливо, комусь пригодиться. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.