Карина Posted March 12 Share Posted March 12 Вітаю! Мене звати Каріна, я студентка 4 курсу Харківського національного університету імені Василя Назаровича Каразіна, факультету Геології, географії, рекреації і туризму, спеціальності Картографія, геоінформатика і кадастр. Наразі я пишу дипломну роботу на тему "ГЕОІНФОРМАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ РОЗПОДІЛУ МЕДОНОСНИХ РЕСУРСІВ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ". Мета роботи: створення інтерактивної карти розподілу медоносних ресурсів на території України. Для цього нам потрібна ваша допомога! Прошу вас пройти опитування, яке допоможе нам зібрати дані для створення карти. Опитування займе не більше 10 хвилин. Перейти до опитування: https://forms.gle/kkSZ1593tivXjasF8 Ваша участь у цій роботі буде дуже цінною! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted March 14 Share Posted March 14 Заповнив, відправив. Сподіваюсь комусь буде користь від цього. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Міхал-69 Posted March 14 Share Posted March 14 Я теж. Можливо, комусь пригодиться. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts