Jump to content

Бджолотряс

бджолотряс
 Share

Recommended Posts

Ціна 3000 грн. Бджолотряс гарний помічник бджоляра на пасіці при відбору меду та інших робіт з сім'ями, який трусить майже усіх бджіл, решту зметаємо щіткою.  Має дві кнопки (під ліву та праву руку) з регулюванням кута нахилу, два акумулятора та зарядне. 

IMG_20231201_192036.jpg

IMG_20231201_192137.jpg

IMG_20231201_192252.jpg

Бажано б відео як ним працюють подивитись. Також цікавить ресурс вібратора, гарантійні зобов'язання виробника, місця ремонту.

Чим привабливі бренди, наприклад "Дніпро М" так умовами, сервісом. Друзяка влітку придбав ак. дуйку("блеуєр") попрацював разок і повернув(звісно в тому стані що і брав-чиста, в упаковці з документами), мені пояснив- не відповідае по часу роботи заявленому, швидкість руху повітря не схожа на 120 км/год. Вірішив наступного сезону бзяти бензинову.

Впевнений, що ви на подібні умови(спробував, не сподобалось, повернув) навряд чи пристанете, і буде девайс лежати бо жалко викинути, таких приладів в кожного пасічника чимало, можна музей домашній організувувати.. До того ж пересилання(сюди-туди) гривен 250 коштуватиме. Це за життевий досвід, що ця приспособа мені не підходить. Недорого, як на мій погляд. 

За те, що намагаетесь просувати прогресс в нашій справі-моя повага.

Відео можна подивитися на фейсбуці у групах бджолярів, сюди добавити не вийшло. Стосовно ресурсу, так там псуватися нема чому, все надійно. Той рік брали люди в яких 320 сімей на двох, спробували, підійшов, купили ще один в цьому році, бо одного мало. Я,  теж користуюсь і мені заходить, особливо сподобалося в ройовий період. В одній руці бджолотряс, а в другій стамєска, рамку на 1 см підняв, трухнув, бджола впала у вулик, дістав і усі маточники, миски як на долоні, стамєскою порушив і на місце. Бджоли не такі агресивні, тому що падають зразу до низу. А що стосовно узяв потім вернув, тут ви праві. Я не Дніпро-М і не маю таких можливостей,  я звичайний переселенець, в котрого все в ноль розбито.  Я, їх виробляю, а не перепродую, тому можу відповісти на усі запитання як людина яка цей бджолотряс сконструювала. За повагу - дякую.