nosivets Опубликовано 18 ноября, 2023 Share Опубликовано 18 ноября, 2023 Для продажу у своїй невеликій мережі магазинів куплю 300-400 кг гречаного меду. Знаходжуся в Києві. Доставку оплачу. Дзвоніть 0630797799 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Санич Опубликовано 18 ноября, 2023 Share Опубликовано 18 ноября, 2023 Ціна Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nosivets Опубликовано 18 ноября, 2023 Автор Share Опубликовано 18 ноября, 2023 3 години тому, Санич сказав: Ціна Якщо хороший то і більше 85 дам 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 22 ноября, 2023 Share Опубликовано 22 ноября, 2023 Скільки пасічникую не можу пригадати поганого меду, хіба що забродивший або з бідона з під карбофоса. Сьогодні чергуючи по кухні приготував їдло з води, квасолі, моркви,цибулі, сала, квашеної капусти , томатного соку, солі, базіліку, кропу, дружина приїхавши з базарю висловила свої спостереження- з кожним приготуванням подібного рагу в рівень в каструльці збільшуеться(цього разу на 2см. неповна до верху, при тому що сам порцію з'їв, максимум використання обьему), з кожним приготуванням страва смачніша. З другим твердженням не погодивсь- вважаю що була більш голодна. "Хороший" гречаний мед це так невизначено, що свій і пропонувати не наважуюсь. Мені смачний і один із кращіх. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 23 ноября, 2023 Share Опубликовано 23 ноября, 2023 беріть в хмельницькій області,сам брав тому і рекомендую. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nosivets Опубликовано 27 ноября, 2023 Автор Share Опубликовано 27 ноября, 2023 22.11.2023 в 19:35, Винодел сказав: Скільки пасічникую не можу пригадати поганого меду, хіба що забродивший або з бідона з під карбофоса. Сьогодні чергуючи по кухні приготував їдло з води, квасолі, моркви,цибулі, сала, квашеної капусти , томатного соку, солі, базіліку, кропу, дружина приїхавши з базарю висловила свої спостереження- з кожним приготуванням подібного рагу в рівень в каструльці збільшуеться(цього разу на 2см. неповна до верху, при тому що сам порцію з'їв, максимум використання обьему), з кожним приготуванням страва смачніша. З другим твердженням не погодивсь- вважаю що була більш голодна. "Хороший" гречаний мед це так невизначено, що свій і пропонувати не наважуюсь. Мені смачний і один із кращіх. Хороший мається на увазі монофлорний. Саме на те, що він сортовий я опираюся у рекламі. Треба щоб він був насичено темний. На щастя, кілька прочитавших це повідомлення, надіслали проби і я вже вибрав пару варіантів. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.