nosivets Posted November 18 Share Posted November 18 Для продажу у своїй невеликій мережі магазинів куплю 300-400 кг гречаного меду. Знаходжуся в Києві. Доставку оплачу. Дзвоніть 0630797799 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Санич Posted November 18 Share Posted November 18 Ціна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosivets Posted November 18 Author Share Posted November 18 3 години тому, Санич сказав: Ціна Якщо хороший то і більше 85 дам 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted November 22 Share Posted November 22 Скільки пасічникую не можу пригадати поганого меду, хіба що забродивший або з бідона з під карбофоса. Сьогодні чергуючи по кухні приготував їдло з води, квасолі, моркви,цибулі, сала, квашеної капусти , томатного соку, солі, базіліку, кропу, дружина приїхавши з базарю висловила свої спостереження- з кожним приготуванням подібного рагу в рівень в каструльці збільшуеться(цього разу на 2см. неповна до верху, при тому що сам порцію з'їв, максимум використання обьему), з кожним приготуванням страва смачніша. З другим твердженням не погодивсь- вважаю що була більш голодна. "Хороший" гречаний мед це так невизначено, що свій і пропонувати не наважуюсь. Мені смачний і один із кращіх. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwlo Posted November 23 Share Posted November 23 беріть в хмельницькій області,сам брав тому і рекомендую. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosivets Posted November 27 Author Share Posted November 27 22.11.2023 в 19:35, Винодел сказав: Скільки пасічникую не можу пригадати поганого меду, хіба що забродивший або з бідона з під карбофоса. Сьогодні чергуючи по кухні приготував їдло з води, квасолі, моркви,цибулі, сала, квашеної капусти , томатного соку, солі, базіліку, кропу, дружина приїхавши з базарю висловила свої спостереження- з кожним приготуванням подібного рагу в рівень в каструльці збільшуеться(цього разу на 2см. неповна до верху, при тому що сам порцію з'їв, максимум використання обьему), з кожним приготуванням страва смачніша. З другим твердженням не погодивсь- вважаю що була більш голодна. "Хороший" гречаний мед це так невизначено, що свій і пропонувати не наважуюсь. Мені смачний і один із кращіх. Хороший мається на увазі монофлорний. Саме на те, що він сортовий я опираюся у рекламі. Треба щоб він був насичено темний. На щастя, кілька прочитавших це повідомлення, надіслали проби і я вже вибрав пару варіантів. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts