Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Для продажу у своїй невеликій мережі магазинів куплю 300-400 кг гречаного меду. Знаходжуся в Києві. Доставку оплачу. 
Дзвоніть 0630797799

3 години тому, Санич сказав:

Ціна

Якщо хороший то і більше 85 дам

Скільки пасічникую не можу пригадати поганого меду, хіба що забродивший або з бідона з під карбофоса. Сьогодні чергуючи по кухні приготував їдло з води, квасолі, моркви,цибулі, сала, квашеної капусти , томатного соку, солі, базіліку, кропу, дружина приїхавши з базарю висловила свої спостереження- з кожним приготуванням подібного рагу в рівень в каструльці збільшуеться(цього разу на 2см. неповна до верху, при тому що сам порцію з'їв, максимум використання обьему), з кожним приготуванням страва смачніша. З другим твердженням не погодивсь- вважаю що була більш голодна.

"Хороший" гречаний мед це так невизначено, що  свій і пропонувати не наважуюсь. Мені смачний і один із кращіх.

беріть в хмельницькій області,сам брав тому і рекомендую.

22.11.2023 в 19:35, Винодел сказав:

Скільки пасічникую не можу пригадати поганого меду, хіба що забродивший або з бідона з під карбофоса. Сьогодні чергуючи по кухні приготував їдло з води, квасолі, моркви,цибулі, сала, квашеної капусти , томатного соку, солі, базіліку, кропу, дружина приїхавши з базарю висловила свої спостереження- з кожним приготуванням подібного рагу в рівень в каструльці збільшуеться(цього разу на 2см. неповна до верху, при тому що сам порцію з'їв, максимум використання обьему), з кожним приготуванням страва смачніша. З другим твердженням не погодивсь- вважаю що була більш голодна.

"Хороший" гречаний мед це так невизначено, що  свій і пропонувати не наважуюсь. Мені смачний і один із кращіх.

Хороший мається на увазі монофлорний. Саме на те, що він сортовий я опираюся у рекламі. Треба щоб він був насичено темний. На щастя, кілька прочитавших це повідомлення, надіслали проби і я вже вибрав пару варіантів.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...