Jump to content

Recommended Posts

Продам мед гречаний дрібним гуртом в 20 літрових відрах. Ціна 80 грн за кг, деталі за телефоном 067-270-96-67. Також є роздріб. ПересилаюIMG_20230912_091016.thumb.jpg.85449d0ac262a2a793e5b7cc8a4bcca1.jpg

• Like 2

• 2 months later...

Дзвоню вам. Але ви трубку не берете. Передзвоніть мені будь ласка по телефону 0630797799

• Haha 1

• 2 weeks later...
18.11.2023 в 11:12, nosivets сказав:

Дзвоню вам. Але ви трубку не берете. Передзвоніть мені будь ласка по телефону 0630797799

Вас не злякало дане фото?

• Like 1

30.11.2023 в 16:49, yu1986ra сказав:

Вас не злякало дане фото?

У мене поганенький екран, важко роздивитись. Підкажіть будь-ласка, що там не так ?

2 години тому, nosivets сказав:

У мене поганенький екран, важко роздивитись. Підкажіть будь-ласка, що там не так ?

Більшість інтернет продавців гречаного меду намагаються на фото подати його ''з темної сторони'', бо більшість потенційних покупців думають, що чим темніший тим більш гречаний. Тут і без доброго екрана видно, що це мега невдале, темне фото, на якому нічого розгледіти не можна:).

• Like 2

• 2 weeks later...
03.12.2023 в 00:27, yu1986ra сказав:

Більшість інтернет продавців гречаного меду намагаються на фото подати його ''з темної сторони'', бо більшість потенційних покупців думають, що чим темніший тим більш гречаний. Тут і без доброго екрана видно, що це мега невдале, темне фото, на якому нічого розгледіти не можна:).

дуже дякую вам за коментар