Jump to content

Робота на пасіку. (ТЕРМІНОВО) - (чоловіків, жінок, сімейні пари).

Recommended Posts

Робота на пасіку. (ТЕРМІНОВО)
Потрібно працівників із досвідом (чоловіків, жінок, сімейні пари) оплата: 12 год. праці +20 зл. на год. +30 днів праці на місяць = 7.200 злотих на місяць, житло від роботодавця безкоштовно (роботодавець може прийняти працівника на роботу на пасіку із родиною). Роботодавець розглядає різні віку працівників. (Маю в різних містах (близько 15 роботодавців)). тел. +38-066-20-61-925 (Viber, WhatsApp).
  • Like 2

цікаво, сам на себе міг тільки працювати з перервами на їжу, сон, переїзди тижнями. Як вона на пана так працювати, маю на увазі морально -фізичний стан? Комусь приходилось? Яка мотивація крім грошей? Які мантри самонавіювання треба використовувати? Мій товариш  років 50(йому тоді було) працював на поляка Мирослава з Поморо-Куявського(можливо помиляюсь) воеводства  думаю приблизно в такому режиму- робив на рівні з хазяїном. Спогади приемні, товаришують і нині, Мирослав приїджав в Україну гостював, зустрілись, почаркували, погомоніли(начебто не відчувалось мовного барьеру) вцілому залишилось приемне враження. Відношення до українця(Віктора Степановича Романюка), умови проживання, оплата праці, моральний клімат в колективі все було на високому рівні, в визначальній мірі тому, що вчасники процесу -пристойні люди з якими приемно мати справу, робити, їсти-пити. Хай щастить.

• Like 2

• 2 weeks later...

А через кордон як? Я не трутень літати не вмію. 

13.04.2023 в 00:04, msgarry сказав:

А через кордон як? Я не трутень літати не вмію. 

Да он залётный. Он зарегился, дал объявление и больше не появляется на форуме.

Тем боле работать за 20 злотых час. В прошлом году весь сезон висело объявление за 25 злотых.