Артем7 Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Мене зацікавило, а чи можна вирощувати їстівний каштан в Україні та які сорта більш підходящі до нашого клімату. Можливо в кого росте то поділіться своїми враженнями, а можливо й насінням. Цікаво яка в нього медопродуктивність. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 9 часов назад, Артем7 сказал: Мене зацікавило, а чи можна вирощувати їстівний каштан в Україні та які сорта більш підходящі до нашого клімату Умене всі сіянці замерзали в першу ж зиму, та і до цвітіння довше ніж липа. Тому забросив такі медоноси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Артем7 Posted January 18, 2022 Author Share Posted January 18, 2022 2 часа назад, Cfif сказал: Умене всі сіянці замерзали в першу ж зиму, та і до цвітіння довше ніж липа. Тому забросив такі медоноси. Можливо їх потрібно перші роки утеплювати на зиму Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cfif Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 38 минут назад, Артем7 сказал: Можливо їх потрібно перші роки утеплювати на зиму Можливо, а можлив їх потрібно буде утеплювати і в слидуючи 200 ))). Прикладів таких дорослих дерев нема. тому я вирішив не паритись. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Фомич Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 18.01.2022 в 08:44, Артем7 сказав: Мене зацікавило, а чи можна вирощувати їстівний каштан в Україні та які сорта більш підходящі до нашого клімату. Можливо в кого росте то поділіться своїми враженнями, а можливо й насінням. Цікаво яка в нього медопродуктивність. Садив насіння восени 21 року, але відстежити схожість не вдалося через початок бойових дій поруч із дачею. Зараз знову приготував насіння, хочу до весни потримати в піску в холодильнику, а навесні саджатиму. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts