ДобровоЛ Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Серпневий ярмарок бджільництва 19-22 серпня 2021 року біля Інституту бджільництва вже відкрився. http://prokopovich.com.ua/2021/06/09/19-22-серпня-2021-р-виставка-ярмарок-бджільни/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted August 21, 2021 Author Share Posted August 21, 2021 Побував сьогодні на ярмарку. Вразила величезна кількість найрізноманітніших медів. Віск приймали по 150 гривасів. Я ж поміняв його на вощину у палатці ''Київоблбджолопрому'' й досить вигідно. Мерву приймали по 35-40 гривасів. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntonUa Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 8 часов назад, ДобровоЛ сказал: Побував сьогодні на ярмарку. Вразила величезна кількість найрізноманітніших медів. Віск приймали по 150 гривасів. Я ж поміняв його на вощину у палатці ''Київоблбджолопрому'' й досить вигідно. Мерву приймали по 35-40 гривасів. Но самих палаток с продавцами меда была в разы меньше чем в 19 году ( в том году выставку не посещал), да и в первый день были не производители/торговцы товара для пчеловодов ( весной было немного больше). Всё-таки наш институт то ли не хочет, то ли просто не в состояний организовать выставку на подобие Харьковской и Днепра. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted August 22, 2021 Author Share Posted August 22, 2021 2 години тому, AntonUa сказав: Но самих палаток с продавцами меда была в разы меньше чем в 19 году ( в том году выставку не посещал), да и в первый день были не производители/торговцы товара для пчеловодов ( весной было немного больше). Всё-таки наш институт то ли не хочет, то ли просто не в состояний организовать выставку на подобие Харьковской и Днепра. Правильно. Для цього потрібна відчутна й дієва реклама і в засобах масової інформації не лише, які відвідують пасічники. Бо звичайних покупців пасічних продуктів теж було мало. Та , видно, не ті люди очолюють той інститут. Вони, очевидно, турбуються лише про власний карман, а не про державну справу, якою мав би займатися такий науковий заклад. Не знайшов я їх продукції - племінних маток УС, що мали б обов'язково бути представлені серед тих палаток. Карпатку хтось там продавав... А може не там шукав? Отож від них крім лише нападок на пасічників, що завозять не ті породи, особливо бакфаст, точно вже нічого конкретного й не діждешся . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntonUa Posted August 22, 2021 Share Posted August 22, 2021 2 часа назад, ДобровоЛ сказал: Правильно. Для цього потрібна відчутна й дієва реклама і в засобах масової інформації не лише, які відвідують пасічники. Бо звичайних покупців пасічних продуктів теж було мало. Та , видно, не ті люди очолюють той інститут. Вони, очевидно, турбуються лише про власний карман, а не про державну справу, якою мав би займатися такий науковий заклад. Не знайшов я їх продукції - племінних маток УС, що мали б обов'язково бути представлені серед тих палаток. Карпатку хтось там продавав... А може не там шукав? Отож від них крім лише нападок на пасічників, що завозять не ті породи, особливо бакфаст, точно вже нічого конкретного й не діждешся . Не знаю как сейчас, но в 19 году. Сам институт через свой магазин продавал пакеты только карпатки. А так на выставке как бы людей хватало весной пчеловодов, осенью потребителя. Ну, для такой маленькой, выставки-ярмарки Тут больше всего, что прошлый год с своими локдаунами добил, то что было ещё живое. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts