ДобровоЛ Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 По просьбі мого сусіда-пасічника, з яким ми посадили не один десяток медоносних дерев, розміщую його об'яву. Продам сім'ю бджіл Української Степової породи хмельницького типу, яка займає десять рамок. Бджоли спокійні, здорові, рамки в основному світлі. Вартість - 200 грвн. за рамку.Матка виведена цього року. Самовивіз з пасіки с. Княжичі, Броварського р-ну, Київська обл. тел. (067)359-09-10, Олександр Фролович. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted July 7, 2021 Author Share Posted July 7, 2021 Кому потрібно - дзвоніть, домовляйтеся, мій сусід не жадний, працьовитий. Просто з роками доводиться і йому потроху скорочуватися. Від метро 12 км , поряд комплекс відпочинку ''Княжий двір''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TVA1963volodya Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Я нехочу нікого обідити, але зараз в середньому сім'я має 25 -30 рамок. Це виходить вартість сімї 5-6 тисяч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chajka2005 Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 15 часов назад, TVA1963volodya сказал: Я нехочу нікого обідити, але зараз в середньому сім'я має 25 -30 рамок. Це виходить вартість сімї 5-6 тисяч. Так це всього ціна 20л акації в роздрібних цінах. А вона Вам ще дасть і різнотрав'я, і прополісу, і воску, зробите як мінімум один відводок і продасте через рік Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted July 10, 2021 Author Share Posted July 10, 2021 07.07.2021 в 19:52, TVA1963volodya сказав: Я нехочу нікого обідити, але зараз в середньому сім'я має 25 -30 рамок. Це виходить вартість сімї 5-6 тисяч. Сім'ї різні бувають . У мене були колись, коли молодше був та ще гриж на попереку не мав, багатокорпусники і на чотири корпуси Рута,а це 40 рамок. Але мова саме про молоду сім'ю, створену навесні з молодою цьогорічною маткою. Якраз можна ще й сонях качнути і до зими наростити. Усе написане відповідає дійсності. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.