Перейти к содержанию

Чоловіча Філософія (МД, mgtow ...)

Рекомендуемые сообщения

3 хвилини тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Ну останнє шось похоже бачив на каналі у Максометра. Щас пошукаю. 

Но вобще є роліки на ютубі. Наприклад, батько приходить в садік до своєї дитини. З рішенням суду, шо він має право бачитися зі своєю дитиною. З адвокатом. Дитина плаче "папа папа", не пойме шо робиться, а дитину до папи не пускають. Бувша жінка тупо не дає бачитися батькові з дитиною. Всі воспітатєльки, завхози і прочі дворніки на стороні дружини. Весь соціум на стороні жінки, яка лишає дитину без батька. Це жесть. І це НЕравноправіє не на користь мужчини. 

В мужчини забирають рідну дитину і при цьому з нього стягують аліменти. І при цьому він не може нічого зробити. Це не приниження, а якесь надругатєльство з людини.

Щас Максометра гляну, може найду його історію. 

Не Треба дивитись всяку лобуду, а жити своїм розумом, а не чужим, ні телек, ні ютуб не дивлюсь, ці помойки не для мене, люди заробляють будь на чому, і їм байдуже до чужої біди. 

19 минут назад, Ворон сказал:

Не Треба дивитись всяку лобуду, а жити своїм розумом, а не чужим, ні телек, ні ютуб не дивлюсь, ці помойки не для мене, люди заробляють будь на чому, і їм байдуже до чужої біди. 

Та воно ж, понімаєте, переживши оте все, по іншому дивися навкруги. Я ж думав, шо то тіки в мене та лабуда. Потім глянув по сторонах, а такої лабуди з усіх сторін дуже багато. А потом уже наткнувся на таку ото інформацію, і бачу, шо та лабуда реально глобальна. І моя особиста лабуда на фоні отого всього безобразія, вобщемто не така вже й унікальна...

49 минут назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Щас Максометра гляну, може найду його історію

Максометра найшов той ролік, но там багато треба запікувать ненормативної лексики:ah:

1 година тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

І моя особиста лабуда на фоні отого всього безобразія, вобщемто не така вже й унікальна...

ну, хоч Вам полегшало. і то добре.

:rolleyes: 

Не сподівайтесь, що знайдете підтримку. Пасічники ще ті підкаблучники. 

До речі, парламент прийняв в першому читання закон про сексизм. Був колись штучно роздутий скандал з якоюсь "сексистською" рекламою, ось тепер покращують законодавство. Ніяких зображень напівголих тьолочок з будівельними інструментами. Також можна буде притягнути до адмін. відповідальності та штарафувати за комплімент на вулиці, наприклад, "о, яка краля". Це тепер називається домагання. Загалом, сексизм, згідно закону - це підкреслення з метою "приниження" слабкості чи ще якихось особливостей статі. Тобто пропускати вперед біля входу тепер теж небезпечно, можна загриміти в суд і відшкодовувати моральну шкоду ображеній стороні. Про всі старі джентельменські звички, які відмерли на заході, нам треба теж забути.

Якщо розібратись, то всі найкращі твори мистецтва, літератури, поезія - все це сексизм.  

Я, коли казав, що жінкам треба укладати шпали, мав на увазі також асфальт, бетон і т. д. Чекаю, не дочекаюсь, коли їх почнуть загрібати в армію. Звісно, цього не буде, все робиться однобоко з метою розхитати базові суспільні цінності. 

Класичний харассмент. Аполлон переслідує німфу Дафну, яка перетворюється в лавр. Лоренцо Берніні 1625. Рим, галерея Боргезе

90529096_1024px-Apollo__Daphne_September_2015-1a.thumb.jpg.9f34ea567d689db439b5a3be33ee1b47.jpg

Про ДНК тести. Інформація к размишлєнію. Хай побуде. Може кому полегшає і буде добре :unsure:

36 хвилин тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Про ДНК тести. Інформація к размишлєнію. 

розказали мені об чом ви тут бєсєдували:umora: 

сам поразмишляй про днк тести

Цитата

Первая крупная финансовая потеря Беккера хорошо известна даже тем, кто далек от тенниса. Сам Борис назвал ее «самыми дорогими пятью секундами в жизни».

Проиграв последний матч в карьере на «Уимблдоне»-1999, Беккер оставил дома беременную жену Барбару и пошел ужинать в Nobu (легендарная сеть японских ресторанов, есть в том числе в Москве). Там он познакомился с российской моделью Анжелой Ермаковой и после «маленькой 5-минутной беседы» уединился с ней в «шкафу со швабрами». 

Восемь месяцев спустя беременная Ермакова сначала потребовала от 32-летнего Беккера деньги за молчание, потом позвонила Барбаре, а затем пошла в суд, утверждая, что Беккер – отец ее дочери Анны. Беккер настаивал на том, что характер эпизода в подсобке не мог привести к зачатию (речь об оральном сексе), но суду хватило совпадения ДНК

Нє, ну всяко буває. Кажу ж, я за равєнство і справедливість! Тепер він знає шо в нього є дитина. І коли він зайде в Gdhbv (сеть киргизских ресторанов очень вкусной и недорогой еды со скидками, в том числе и в Чернівцях), то він вспомне про Анжелу і свого російського рібьонка. :umora:

Кроме тестів ДНК, я б іще нагадав про консультації у юриста. Закони постійно змінюються і бажано б знати свої права та обов'язки, і шо буде, якшо, недайбог, случиться розлучення. 

Також можна звертатися до псіхологів у випадку життєвої кризи. Їх тоже розвелося чимало. Ну психологи бувають разні. Кажуть, шо толк є далеко не від кожного психолога.

Також є різні чоловічі форуми і сайти в інтернеті. Шось на зразок клуба анонімних алкоголіків. Інформації там море. І не вся вона достовірна. Але можна зрозуміти, шо людина не самотня в своїй проблемі.  

44 хвилини тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Нє, ну всяко буває. Кажу ж, я за равєнство і справедливість! Тепер він знає шо в нього є дитина. 

в нього ще 2 сина з законною жінкою та смахала в америку й піхнула куда надо очєнь умно продуманий брачний контракт:umora:

сини навєрно без тестів.:umora:

той чємпіон щас банкрот. всі заработки за спортивну карєру ушли на жєнщін.

но він ні вчом не віноват:umora:

22 хвилини тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Також можна звертатися до псіхологів у випадку життєвої кризи. Їх тоже розвелося чимало. Ну психологи бувають разні. Кажуть, шо толк є далеко не від кожного психолога.

до психологів? :umora: вони ж больні люди:IMHO:

Вам надо до екзорциста:umora:

17 минут назад, олександр сказал:

Вам надо до екзорциста:umora:

Дякую за рекомендацію! Якось сам розберуся, куди мені надо! :)

Прости господі... Опять моделірують сітуйовіну, де я гноблю Олександра і отбираю дітей, і всьо без мене :umora:

Штош. Печінковий торт здєлала, щас доварю борщ, рожу другого - і шпали укладать в армію... От гріха подалі :umora:

7 минут назад, Даринка сказал:

Прости господі... Опять моделірують сітуйовіну, де я

Всє совпадєнія с рєальнимі людьмі случайни :ah:

2 минуты назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Всє совпадєнія с рєальнимі людьмі случайни :ah:

15 часов назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Або, напрімєр, (тьху тьху канєшно ізвіняюсь). Даринка рішить, шо ти її не достоєн і уйдьот к другому Олександру. Олександру Другому. То єслі вона захоче ( от просто так, візьме і захоче) то свою рідну дитину ти не побачиш! За рішенням суду. Елємєнтарно. І НЕ платити аліментів при цьому ти не зможеш. 

Таке ото равноправіє і "унижение женщин". Нуашо...

Ага, ага... :)

20 хвилин тому, Даринка сказав:

щас доварю борщ, рожу другого 

зразу після борщу? За ДНК не забувайте

6 минут назад, gardener сказал:

зразу після борщу? За ДНК не забувайте

Що, ДНК борщу передеється дітям? :umora:

Тільки що, Даринка сказав:

Що, ДНК борщу передеється дітям? :umora:

хто його знає. з ким Ви той борщ варили?

Только что, gardener сказал:

з ким Ви той борщ варили?

Софія Олександрівна під ногами плутається 

Більш нікого не бачу :umora:

Але раз чуть не пострадала ні за що 

Якийсь хрєн прийшов з букетом і шкрябається Олександру в двері. Коли той відкрив - візітьор іспужався, сказав, що ошибся квартирою і втік. 

Спасло тільки те, що я тут ще не жила :umora: А то начитався б оце всякого і викинув з балкона мовчки :rofl:

1 минуту назад, Даринка сказал:

Софія Олександрівна під ногами плутається 

Більш нікого не бачу :umora:

3 минуты назад, gardener сказал:

хто його знає. з ким Ви той борщ варили?

Вопрос к знатокам: "Кто варится в кастрюле?"

2 минуты назад, Rustem сказал:

Вопрос к знатокам: "Кто варится в кастрюле?"

Сусід з букетом, як вєщдок :rofl:

6 минут назад, Даринка сказал:

те, що я тут ще не жила 

Але вже бувала? І тоді була? :hmm:

3 хвилини тому, Даринка сказав:

Сусід з букетом,

і мнєсо і овочі

5 минут назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Але вже бувала? І тоді була? :hmm:

Якраз мала прибути ;)

Буквально за день-два 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...