Ворон Опубликовано 13 марта, 2021 Share Опубликовано 13 марта, 2021 3 хвилини тому, Avgust Vadim Poltava сказав: Ну останнє шось похоже бачив на каналі у Максометра. Щас пошукаю. Но вобще є роліки на ютубі. Наприклад, батько приходить в садік до своєї дитини. З рішенням суду, шо він має право бачитися зі своєю дитиною. З адвокатом. Дитина плаче "папа папа", не пойме шо робиться, а дитину до папи не пускають. Бувша жінка тупо не дає бачитися батькові з дитиною. Всі воспітатєльки, завхози і прочі дворніки на стороні дружини. Весь соціум на стороні жінки, яка лишає дитину без батька. Це жесть. І це НЕравноправіє не на користь мужчини. В мужчини забирають рідну дитину і при цьому з нього стягують аліменти. І при цьому він не може нічого зробити. Це не приниження, а якесь надругатєльство з людини. Щас Максометра гляну, може найду його історію. Не Треба дивитись всяку лобуду, а жити своїм розумом, а не чужим, ні телек, ні ютуб не дивлюсь, ці помойки не для мене, люди заробляють будь на чому, і їм байдуже до чужої біди. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 13 марта, 2021 Автор Share Опубликовано 13 марта, 2021 19 минут назад, Ворон сказал: Не Треба дивитись всяку лобуду, а жити своїм розумом, а не чужим, ні телек, ні ютуб не дивлюсь, ці помойки не для мене, люди заробляють будь на чому, і їм байдуже до чужої біди. Та воно ж, понімаєте, переживши оте все, по іншому дивися навкруги. Я ж думав, шо то тіки в мене та лабуда. Потім глянув по сторонах, а такої лабуди з усіх сторін дуже багато. А потом уже наткнувся на таку ото інформацію, і бачу, шо та лабуда реально глобальна. І моя особиста лабуда на фоні отого всього безобразія, вобщемто не така вже й унікальна... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 13 марта, 2021 Автор Share Опубликовано 13 марта, 2021 49 минут назад, Avgust Vadim Poltava сказал: Щас Максометра гляну, може найду його історію Максометра найшов той ролік, но там багато треба запікувать ненормативної лексики. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 марта, 2021 Share Опубликовано 13 марта, 2021 1 година тому, Avgust Vadim Poltava сказав: І моя особиста лабуда на фоні отого всього безобразія, вобщемто не така вже й унікальна... ну, хоч Вам полегшало. і то добре. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гигиги Опубликовано 13 марта, 2021 Share Опубликовано 13 марта, 2021 Не сподівайтесь, що знайдете підтримку. Пасічники ще ті підкаблучники. До речі, парламент прийняв в першому читання закон про сексизм. Був колись штучно роздутий скандал з якоюсь "сексистською" рекламою, ось тепер покращують законодавство. Ніяких зображень напівголих тьолочок з будівельними інструментами. Також можна буде притягнути до адмін. відповідальності та штарафувати за комплімент на вулиці, наприклад, "о, яка краля". Це тепер називається домагання. Загалом, сексизм, згідно закону - це підкреслення з метою "приниження" слабкості чи ще якихось особливостей статі. Тобто пропускати вперед біля входу тепер теж небезпечно, можна загриміти в суд і відшкодовувати моральну шкоду ображеній стороні. Про всі старі джентельменські звички, які відмерли на заході, нам треба теж забути. Якщо розібратись, то всі найкращі твори мистецтва, літератури, поезія - все це сексизм. Я, коли казав, що жінкам треба укладати шпали, мав на увазі також асфальт, бетон і т. д. Чекаю, не дочекаюсь, коли їх почнуть загрібати в армію. Звісно, цього не буде, все робиться однобоко з метою розхитати базові суспільні цінності. Класичний харассмент. Аполлон переслідує німфу Дафну, яка перетворюється в лавр. Лоренцо Берніні 1625. Рим, галерея Боргезе 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 13 марта, 2021 Автор Share Опубликовано 13 марта, 2021 Про ДНК тести. Інформація к размишлєнію. Хай побуде. Може кому полегшає і буде добре 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 13 марта, 2021 Share Опубликовано 13 марта, 2021 36 хвилин тому, Avgust Vadim Poltava сказав: Про ДНК тести. Інформація к размишлєнію. розказали мені об чом ви тут бєсєдували сам поразмишляй про днк тести Цитата Первая крупная финансовая потеря Беккера хорошо известна даже тем, кто далек от тенниса. Сам Борис назвал ее «самыми дорогими пятью секундами в жизни». Проиграв последний матч в карьере на «Уимблдоне»-1999, Беккер оставил дома беременную жену Барбару и пошел ужинать в Nobu (легендарная сеть японских ресторанов, есть в том числе в Москве). Там он познакомился с российской моделью Анжелой Ермаковой и после «маленькой 5-минутной беседы» уединился с ней в «шкафу со швабрами». Восемь месяцев спустя беременная Ермакова сначала потребовала от 32-летнего Беккера деньги за молчание, потом позвонила Барбаре, а затем пошла в суд, утверждая, что Беккер – отец ее дочери Анны. Беккер настаивал на том, что характер эпизода в подсобке не мог привести к зачатию (речь об оральном сексе), но суду хватило совпадения ДНК 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 14 марта, 2021 Автор Share Опубликовано 14 марта, 2021 Нє, ну всяко буває. Кажу ж, я за равєнство і справедливість! Тепер він знає шо в нього є дитина. І коли він зайде в Gdhbv (сеть киргизских ресторанов очень вкусной и недорогой еды со скидками, в том числе и в Чернівцях), то він вспомне про Анжелу і свого російського рібьонка. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 14 марта, 2021 Автор Share Опубликовано 14 марта, 2021 Кроме тестів ДНК, я б іще нагадав про консультації у юриста. Закони постійно змінюються і бажано б знати свої права та обов'язки, і шо буде, якшо, недайбог, случиться розлучення. Також можна звертатися до псіхологів у випадку життєвої кризи. Їх тоже розвелося чимало. Ну психологи бувають разні. Кажуть, шо толк є далеко не від кожного психолога. Також є різні чоловічі форуми і сайти в інтернеті. Шось на зразок клуба анонімних алкоголіків. Інформації там море. І не вся вона достовірна. Але можна зрозуміти, шо людина не самотня в своїй проблемі. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 14 марта, 2021 Share Опубликовано 14 марта, 2021 44 хвилини тому, Avgust Vadim Poltava сказав: Нє, ну всяко буває. Кажу ж, я за равєнство і справедливість! Тепер він знає шо в нього є дитина. в нього ще 2 сина з законною жінкою та смахала в америку й піхнула куда надо очєнь умно продуманий брачний контракт сини навєрно без тестів. той чємпіон щас банкрот. всі заработки за спортивну карєру ушли на жєнщін. но він ні вчом не віноват 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 14 марта, 2021 Share Опубликовано 14 марта, 2021 22 хвилини тому, Avgust Vadim Poltava сказав: Також можна звертатися до псіхологів у випадку життєвої кризи. Їх тоже розвелося чимало. Ну психологи бувають разні. Кажуть, шо толк є далеко не від кожного психолога. до психологів? вони ж больні люди Вам надо до екзорциста 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 14 марта, 2021 Автор Share Опубликовано 14 марта, 2021 17 минут назад, олександр сказал: Вам надо до екзорциста Дякую за рекомендацію! Якось сам розберуся, куди мені надо! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 14 марта, 2021 Share Опубликовано 14 марта, 2021 Прости господі... Опять моделірують сітуйовіну, де я гноблю Олександра і отбираю дітей, і всьо без мене Штош. Печінковий торт здєлала, щас доварю борщ, рожу другого - і шпали укладать в армію... От гріха подалі 1 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 14 марта, 2021 Автор Share Опубликовано 14 марта, 2021 7 минут назад, Даринка сказал: Прости господі... Опять моделірують сітуйовіну, де я Всє совпадєнія с рєальнимі людьмі случайни . 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 14 марта, 2021 Share Опубликовано 14 марта, 2021 2 минуты назад, Avgust Vadim Poltava сказал: Всє совпадєнія с рєальнимі людьмі случайни . 15 часов назад, Avgust Vadim Poltava сказал: Або, напрімєр, (тьху тьху канєшно ізвіняюсь). Даринка рішить, шо ти її не достоєн і уйдьот к другому Олександру. Олександру Другому. То єслі вона захоче ( от просто так, візьме і захоче) то свою рідну дитину ти не побачиш! За рішенням суду. Елємєнтарно. І НЕ платити аліментів при цьому ти не зможеш. Таке ото равноправіє і "унижение женщин". Нуашо... Ага, ага... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 марта, 2021 Share Опубликовано 14 марта, 2021 20 хвилин тому, Даринка сказав: щас доварю борщ, рожу другого зразу після борщу? За ДНК не забувайте 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 14 марта, 2021 Share Опубликовано 14 марта, 2021 6 минут назад, gardener сказал: зразу після борщу? За ДНК не забувайте Що, ДНК борщу передеється дітям? 1 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 марта, 2021 Share Опубликовано 14 марта, 2021 Тільки що, Даринка сказав: Що, ДНК борщу передеється дітям? хто його знає. з ким Ви той борщ варили? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 14 марта, 2021 Share Опубликовано 14 марта, 2021 Только что, gardener сказал: з ким Ви той борщ варили? Софія Олександрівна під ногами плутається Більш нікого не бачу 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 14 марта, 2021 Share Опубликовано 14 марта, 2021 Але раз чуть не пострадала ні за що Якийсь хрєн прийшов з букетом і шкрябається Олександру в двері. Коли той відкрив - візітьор іспужався, сказав, що ошибся квартирою і втік. Спасло тільки те, що я тут ще не жила А то начитався б оце всякого і викинув з балкона мовчки 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rustem Опубликовано 14 марта, 2021 Share Опубликовано 14 марта, 2021 1 минуту назад, Даринка сказал: Софія Олександрівна під ногами плутається Більш нікого не бачу 3 минуты назад, gardener сказал: хто його знає. з ким Ви той борщ варили? Вопрос к знатокам: "Кто варится в кастрюле?" 1 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 14 марта, 2021 Share Опубликовано 14 марта, 2021 2 минуты назад, Rustem сказал: Вопрос к знатокам: "Кто варится в кастрюле?" Сусід з букетом, як вєщдок 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 14 марта, 2021 Автор Share Опубликовано 14 марта, 2021 6 минут назад, Даринка сказал: те, що я тут ще не жила Але вже бувала? І тоді була? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 марта, 2021 Share Опубликовано 14 марта, 2021 3 хвилини тому, Даринка сказав: Сусід з букетом, і мнєсо і овочі 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 14 марта, 2021 Share Опубликовано 14 марта, 2021 5 минут назад, Avgust Vadim Poltava сказал: Але вже бувала? І тоді була? Якраз мала прибути Буквально за день-два 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.