Винодел Опубликовано 9 января, 2021 Share Опубликовано 9 января, 2021 Італійки (жовті). На рамку 145. Зразу ж після першого обльота. Ціна 2,7т. гр. Забирати з півночі Дніпропетровської обл. Шашко Олександр Іванович т.0671965519. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Critic Опубликовано 9 января, 2021 Share Опубликовано 9 января, 2021 Вы серьезно???? )))) Засева толком еще нет, пчел тоже, несколько улочек....2700))))) Вы подняли мне настроение... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 9 января, 2021 Share Опубликовано 9 января, 2021 38 минут назад, Critic сказал: Вы серьезно???? )))) Засева толком еще нет, пчел тоже, несколько улочек....2700))))) Вы подняли мне настроение... Это броссовая цена Потому что в моменту массовой продажи пакетов , там будет минимум 30 рамок пчелы и 12 рам расплода Но желательно бы указать на скольки рамках в зиму уходили Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Стахановский Опубликовано 9 января, 2021 Share Опубликовано 9 января, 2021 1 час назад, Мико сказал: Это броссовая цена Потому что в моменту массовой продажи пакетов , там будет минимум 30 рамок пчелы и 12 рам расплода Но желательно бы указать на скольки рамках в зиму уходили В пчеловодстве нельзя быть на 100 процентов уверенным,что будет завтра .Ушли в зиму не значит,что так и выйдут.За две семьсот можно и в конце мая найти с акацией в улье,без форс мажоров весенних. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 9 января, 2021 Share Опубликовано 9 января, 2021 13 минут назад, Стахановский сказал: 2 часа назад, Мико сказал: Это броссовая цена Потому что в моменту массовой продажи пакетов , там будет минимум 30 рамок пчелы и 12 рам расплода Но желательно бы указать на скольки рамках в зиму уходили В пчеловодстве нельзя быть на 100 процентов уверенным,что будет завтра .Ушли в зиму не значит,что так и выйдут.За две семьсот можно и в конце мая найти с акацией в улье,без форс мажоров весенних. Це не карпатка яку надо продать , бо рій улетить Це обьява , ну незнаю як правильно сказать Хочеш купляй , а не то я сам зароблю набагато більше Це центр України і хто його зна в яку сторону вітер повіє в пакети чи мед Простий розрахунок на оптимальну ціну , хочеш купляй , а вдруг повезе , не хочеш я свою оптимальну ціну 2700грн возьму , якось так Єто небросовая цена , а так оптимальна , хочеш бери , або я сам возьму Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Стахановский Опубликовано 9 января, 2021 Share Опубликовано 9 января, 2021 15 минут назад, AVA сказал: Це не карпатка яку надо продать , бо рій улетить Це обьява , ну незнаю як правильно сказать Хочеш купляй , а не то я сам зароблю набагато більше Це центр України і хто його зна в яку сторону вітер повіє в пакети чи мед Простий розрахунок на оптимальну ціну , хочеш купляй , а вдруг повезе , не хочеш я свою оптимальну ціну 2700грн возьму , якось так Єто небросовая цена , а так оптимальна , хочеш бери , або я сам возьму Это цена уже готовых трёх пакетов по 4 рамки расплода.А выростет ли семья до 12 рамок расплода это большой вопрос. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 9 января, 2021 Share Опубликовано 9 января, 2021 О налетіли набігли корисні поради почали роздавати прям як ,, чо непочучиться на площі сексом зайнятись? Дуже багато порадників.,, Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 9 января, 2021 Share Опубликовано 9 января, 2021 2 часа назад, Стахановский сказал: Это цена уже готовых трёх пакетов по 4 рамки расплода.А выростет ли семья до 12 рамок расплода это большой вопрос. італійка виросте до 24 рамок розплоду, ви тільки годуйте і не заважайте Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dust Опубликовано 9 января, 2021 Share Опубликовано 9 января, 2021 2 години тому, AVA сказав: ..... Єто небросовая цена , а так оптимальна , хочеш бери , або я сам возьму Просто дають гроші в руки, і, якщо хтось поставить правильну ставку, візьме своє, мінімум у двократном урозмірі. Але це , нажаль, не кожному дано. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 9 января, 2021 Share Опубликовано 9 января, 2021 3 години тому, Стахановский сказав: Это цена уже готовых трёх пакетов по 4 рамки расплода.А выростет ли семья до 12 рамок расплода это большой вопрос. Земляче, це не північ Чернігівщини, це Дніпропетровщина........ 1 година тому, uam_63 сказав: ...налетіли набігли корисні поради почали роздавати............ Олександре Івановичу, вибачайте, що всунувся, ставка 50% на пакети та 50% на мед досить правильна, вдалих торгів. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
realto Опубликовано 9 января, 2021 Share Опубликовано 9 января, 2021 добрі ціни, якщо рамках на 7-9 даданах клуб. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир@ Опубликовано 10 января, 2021 Share Опубликовано 10 января, 2021 Цена за сильную семью .8 рам с зимы. Пакеты по 1300-1400 примерно будут в этом году я думаю... Цена этого года такая и будет как по мне .Мы тут погоду не делаем по цене ,но спрогнозировать примерно можем. Меня бы устроило за 2000 ..но понимаю что в этом году таких цен не будет. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Стахановский Опубликовано 10 января, 2021 Share Опубликовано 10 января, 2021 7 часов назад, artemishe сказал: італійка виросте до 24 рамок розплоду, ви тільки годуйте і не заважайте Тогда доплюсуйте к стоимости семьи ещё мешок сахара.Я приветствую цену и в 3 тыс за семью.Просто пока называю вещи своими именами. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 10 января, 2021 Share Опубликовано 10 января, 2021 12 часов назад, Стахановский сказал: Это цена уже готовых трёх пакетов по 4 рамки расплода.А выростет ли семья до 12 рамок расплода это большой вопрос. Ну і отдать те що потенціально може у нас принисти 10кг акації і 50кг соняху і є готові вулики під це , якось дуже нехочется Тому і написав обьява розрахована на те а вдруг хто купить , а не купить самому пригодится , це не закарпаття Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 10 января, 2021 Share Опубликовано 10 января, 2021 2 часа назад, Стахановский сказал: Тогда доплюсуйте к стоимости семьи ещё мешок сахара.Я приветствую цену и в 3 тыс за семью.Просто пока называю вещи своими именами. Тю. А як ви хотіли, щоб бджоли розплід синтезували з повітря і сонячних променів? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Стахановский Опубликовано 10 января, 2021 Share Опубликовано 10 января, 2021 25 минут назад, artemishe сказал: Тю. А як ви хотіли, щоб бджоли розплід синтезували з повітря і сонячних променів? Да как то обхожусь без сахара весной,летом,и осенью.По этому и результаты скромнее,наверное. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 10 января, 2021 Автор Share Опубликовано 10 января, 2021 Приемно здивован, що об'ява, одна з перших в цьому році, викликала реакцію і відгуки у колег читачів. Долучусь, добавлю і я, як пройти мовчки. Хто мав справу зі мною могли зрозуміти, що "пісьменник" і власник бджіл що запропоновані на продаж то різні особи. Тепер знають і інші. Продавець-мій кум(вже 16 років), в деякі часи компаньйон, приятель, товариш, колега, що мешкае за 7,9,65 км. (в залежності в якій хаті ночуе) від місця мого проживання. Ми один одному час від часу робим дрібні послуги. Під час дружньої сімейної бесіди він попросив дати на форумі об'яву, не став питати -"Чому не сам", думаю тому що: можливо не зареестрован на форумі, ніколи не робив дописи "на монітор", не почувае себе достатньо грамотним, соромиться, лінкуватий. Коли написав про сумніви в грамотності товариша-посміхнувсь, бо: 1) сам (звернули мою увагу читачі) не завжди грамотно пишу; 2)якось попало мені від нього біле відро з медом(одна з послуг, що він робить мені) на кришці якого було написано-"окація", всі ,хто бачив цей напис (домашні і стороні читачі) кепкували , не певен, що то його рука водила маркером по кришці(можливо молоді помічники). Фарба міцна, і досі видно, і кожного разу коли попадае на очі посміхаюсь і думаю на Сашка і все забуваю перевірити як він напише слово Акація. Подозрюю, що "зробив" Сані репутацію. Його пасіка -одна з тих, що я маю можливість спостерігати , заглядати в вулики,чути про стан, кількість відкачаного меду. Поряд не стоїмо, з весни між пасіками 1-1,5км. (в лісі або біля мішаного ліса), на ріпак роз'їджаемось далі, в межах району. На акацію можем стояти знову за 1-2км. Природніх пасовиськ, останні роки нехватае, товпимось, ідемо за 20-40км. На цей рік маемо власну вантажівку і мріемо про більш далекі кочівлі. Бджоли і вулики у його були різні, від колгоспних лежаків і місцевих бджіл до італійок(нині) і 8-ми р. корпусів на 145-ту, з засіткованим дном. Кількість сім. постійно збільшувалась осінню було більше 300. Декілька разів допомагав з весняною ревізіею, цікаво було, в якому стані сім. і краще ніж на власні очі не оціниш, висновок в ноьго з зимувала на сітках краще:бджіл більше, подмору немае (до сіток не прилипае і комахи самі виносять),в вул. сухо. Робота просувалась швидко-огляд на наявність корму, розплоду, кількості особин, за необхідності вилучення нижнього кпр. Якщо не виникае побоювань , то до вул. не заглядаеться до початку ріпака. В цей період і відбуваеться продаж(не перший рік) можна оцінити потенціал сім. Покупець часто один, але і "дрібним" не відмовляе. З досвіченими "великомасштабними" пасічниками комфортніше мати справу- продавати, не турбують по дрібницях, взагалі не телефонують до нової оборудки, єфективність гешефта за витратами часу максимальна, подальша доля бджіл більш "барвиста". Маю сумніви відносно часу подачі об'яви і вартості сімей, хто ж їх, на цей час, немае, про що і висловивсь, на що почув аргумент-" Вартість сім'ї-грошовий єквівалент 50кг. соняхового меду по гуртовій ціні". Прискіпливо порахувавши-воно то трохи більше, з запасом на збільшення оптової, тут загальний метод дії при продажі-запросити більше(або справді так і буде або уступити). Ніяких завдатків брати не плануеться то не юридичної ні моральної відповідальності на власника лота не "накинеш". Можна використаті такий "фразіологізм"-пробний шар", в розумінні куля(яка куля? може та ,що по зеленому сукні більярдного столу?). Пригадавши минуле скажу, що в Сашка все добре з почуттям реальності ціни, справедливості, моральності при оборудках. Минулого року було продано теж близько сотні по 1,5т.гр.(комусь здастся дешево але така реальність в наших краях) нині майже двократне збільшення, і мені не здаеться це фантастичним. Чи отримае покупець зиск в перший же рік від продажу меду, то набагато залежить від нього самого,на половину а то й більше. Випадків коли заробляють купивши бджіл здаеться більше. Підвозити до пасовиськ треба , рідко де таке місце знайдеш, що тільки й роботи мед качати. Останні роки тільки у п.Вороніна таке місце, хто поблизу від його пасіки-можна сміливо купувати бджіл, гроші повернеш й матимеш задоволення від пасічникування. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 10 января, 2021 Share Опубликовано 10 января, 2021 2 часа назад, Винодел сказал: Підвозити до пасовиськ треба , рідко де таке місце знайдеш, що тільки й роботи мед качати. Останні роки тільки у п.Вороніна таке місце, хто поблизу від його пасіки-можна сміливо купувати бджіл, гроші повернеш й матимеш задоволення від пасічникування. В цьому роци майже весь сонях бiля мене буде , Так що про продаж бджiл цього року , мови не буде Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 10 января, 2021 Share Опубликовано 10 января, 2021 4 часа назад, Винодел сказал: що в Сашка все добре з почуттям реальності ціни, Реальному покупаю можно і трохи скинуть, а так ціна напевне цілком адекватна тій ситуації шо буде навесні Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир@ Опубликовано 10 января, 2021 Share Опубликовано 10 января, 2021 6 часов назад, Винодел сказал: Приемно здивован, що об'ява, одна з перших в цьому році, викликала реакцію і відгуки у колег читачів. Долучусь, добавлю і я, як пройти мовчки. Хто мав справу зі мною могли зрозуміти, що "пісьменник" і власник бджіл що запропоновані на продаж то різні особи. Тепер знають і інші. Продавець-мій кум(вже 16 років), в деякі часи компаньйон, приятель, товариш, колега, що мешкае за 7,9,65 км. (в залежності в якій хаті ночуе) від місця мого проживання. Ми один одному час від часу робим дрібні послуги. Під час дружньої сімейної бесіди він попросив дати на форумі об'яву, не став питати -"Чому не сам", думаю тому що: можливо не зареестрован на форумі, ніколи не робив дописи "на монітор", не почувае себе достатньо грамотним, соромиться, лінкуватий. Коли написав про сумніви в грамотності товариша-посміхнувсь, бо: 1) сам (звернули мою увагу читачі) не завжди грамотно пишу; 2)якось попало мені від нього біле відро з медом(одна з послуг, що він робить мені) на кришці якого було написано-"окація", всі ,хто бачив цей напис (домашні і стороні читачі) кепкували , не певен, що то його рука водила маркером по кришці(можливо молоді помічники). Фарба міцна, і досі видно, і кожного разу коли попадае на очі посміхаюсь і думаю на Сашка і все забуваю перевірити як він напише слово Акація. Подозрюю, що "зробив" Сані репутацію. Його пасіка -одна з тих, що я маю можливість спостерігати , заглядати в вулики,чути про стан, кількість відкачаного меду. Поряд не стоїмо, з весни між пасіками 1-1,5км. (в лісі або біля мішаного ліса), на ріпак роз'їджаемось далі, в межах району. На акацію можем стояти знову за 1-2км. Природніх пасовиськ, останні роки нехватае, товпимось, ідемо за 20-40км. На цей рік маемо власну вантажівку і мріемо про більш далекі кочівлі. Бджоли і вулики у його були різні, від колгоспних лежаків і місцевих бджіл до італійок(нині) і 8-ми р. корпусів на 145-ту, з засіткованим дном. Кількість сім. постійно збільшувалась осінню було більше 300. Декілька разів допомагав з весняною ревізіею, цікаво було, в якому стані сім. і краще ніж на власні очі не оціниш, висновок в ноьго з зимувала на сітках краще:бджіл більше, подмору немае (до сіток не прилипае і комахи самі виносять),в вул. сухо. Робота просувалась швидко-огляд на наявність корму, розплоду, кількості особин, за необхідності вилучення нижнього кпр. Якщо не виникае побоювань , то до вул. не заглядаеться до початку ріпака. В цей період і відбуваеться продаж(не перший рік) можна оцінити потенціал сім. Покупець часто один, але і "дрібним" не відмовляе. З досвіченими "великомасштабними" пасічниками комфортніше мати справу- продавати, не турбують по дрібницях, взагалі не телефонують до нової оборудки, єфективність гешефта за витратами часу максимальна, подальша доля бджіл більш "барвиста". Маю сумніви відносно часу подачі об'яви і вартості сімей, хто ж їх, на цей час, немае, про що і висловивсь, на що почув аргумент-" Вартість сім'ї-грошовий єквівалент 50кг. соняхового меду по гуртовій ціні". Прискіпливо порахувавши-воно то трохи більше, з запасом на збільшення оптової, тут загальний метод дії при продажі-запросити більше(або справді так і буде або уступити). Ніяких завдатків брати не плануеться то не юридичної ні моральної відповідальності на власника лота не "накинеш". Можна використаті такий "фразіологізм"-пробний шар", в розумінні куля(яка куля? може та ,що по зеленому сукні більярдного столу?). Пригадавши минуле скажу, що в Сашка все добре з почуттям реальності ціни, справедливості, моральності при оборудках. Минулого року було продано теж близько сотні по 1,5т.гр.(комусь здастся дешево але така реальність в наших краях) нині майже двократне збільшення, і мені не здаеться це фантастичним. Чи отримае покупець зиск в перший же рік від продажу меду, то набагато залежить від нього самого,на половину а то й більше. Випадків коли заробляють купивши бджіл здаеться більше. Підвозити до пасовиськ треба , рідко де таке місце знайдеш, що тільки й роботи мед качати. Останні роки тільки у п.Вороніна таке місце, хто поблизу від його пасіки-можна сміливо купувати бджіл, гроші повернеш й матимеш задоволення від пасічникування. Сразу видно что Ваш кум работает на мёд и знает реалии, 50кг подсолнечник в переводе на оптовую цену ,это и есть оптимальная цена за среднюю семью ,с учётом даже всех рисков и затрат и своего времени.( Это золотая середина ) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 16 апреля, 2021 Автор Share Опубликовано 16 апреля, 2021 Бджолосім'ї продані. Продаж рамок актуальна. Дві дюжини сімей придбав і я. Першу партію пересадив в свій інвентар 1квітня, другу партію 8-9 квітня. Пересадив в свій маг. по 6-10п.рамок з розплодом пергою ,медом, зверху рутівський крп. з медовими р. Якщо дістане наснаги писатиму про результати "використання". Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.