Перейти к содержанию

Поведінка трутнів при осіменінні маток

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

Щойно переглядував старі свої напрацювання, фотографії. І знайшов чиєсь старе фото статті Рутнера про поведінку трутнів. Звідки воно у мене - не пам'ятаю. Та то думаю не так вже й важливо. :dntknw:

Дуже зацікавила мене ця стаття своїм змістом. Я взагалі до трутнів відношуюся з великою повагою. І якщо вони не є небажаними  відносно породи чи лінії ніколи не вирізаю.

Отож запрошую поділитися своїми надбаннями чи спостереженнями поведінки трутнів при спарюванні.:please:

В 28.10.2020 в 19:20, ДобровоЛ сказал:

Отож запрошую поділитися своїми надбаннями чи спостереженнями поведінки трутнів при спарюванні.

А є такі хто свічку тримає? 

53 хвилини тому, chajka2005 сказав:

А є такі хто свічку тримає? 

Колись хтось виставив був фото над пасікою, де чітко було видно як за маткою цілий рій трутнів вишикувався.

• 3 weeks later...
В 02.11.2020 в 20:28, ДобровоЛ сказал:

Колись хтось виставив був фото над пасікою, де чітко було видно як за маткою цілий рій трутнів вишикувався.

Я бачив те дійство декілька разів. Все відбувається дуже швидко - в поле зору попадає на декілька секунд «жменя» трутнів які хаотично рухаються в просторі об`ємом з футбольний м’яч, при цьому рух цього так званого роя не є прямолінійним. Все закінчується тим що в певний момент цей роєць швидко ущільнюється (часом падає до землі) і в той же момент розпадається і розлітається. Чи потім знову до ганяють матку - важко сказати.

• 2 months later...
В 02.11.2020 в 20:28, ДобровоЛ сказал:

А ось і відео. "Домашка":rofl:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...