miro Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Матки карніка плідні Ф1 від ІО майн-пернер, майн-скленар за 160грн., мічені ,сіють з 5 липня, можна на бартер типографічна бляха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 27, 2020 Author Share Posted July 27, 2020 в Дніпро пішли, ще є. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puzlik Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Якщо можна, я би взяв одну. Як раз не прийняли одну маточку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 28, 2020 Author Share Posted July 28, 2020 6 годин тому, Puzlik сказав: Якщо можна, я би взяв одну. Як раз не прийняли одну маточку. напишіть в приват адресу, завтра вишлю В Первомайськ пішли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Петрюк Ігор Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Необхідно 4матки якби номер тел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гурович Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 11 часов назад, Петрюк Ігор сказал: Необхідно 4матки якби номер тел № тел в аватарке под ником 097 191 0619 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 29, 2020 Author Share Posted July 29, 2020 готую відправку на завтра @Петрюк Ігор 4 шт , та @Puzlik 1шт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 29, 2020 Author Share Posted July 29, 2020 дякуючи місцевим карніководам, мушу переглянути, що ще залишається, тому днів 5 замовлень не прийматиму Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagrimo Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 Я б взяв 3. Дуже сподіваюсь! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 дякую всім замовникам, все проплачено, 17 годин тому, anagrimo сказав: Я б взяв 3. Дуже сподіваюсь! все буде Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted August 12, 2020 Author Share Posted August 12, 2020 Все, вже немає, якщо цікавитиме на наступний рік з червня будуть Ф1: від Мах на Пешетц, Ликлєр на Майн, Зінгер на Майн, все це протестовано і результат відмінний. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lefty Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 12.08.2020 в 12:10, miro сказав: на наступний рік з червня будуть Ф1: від Мах на Пешетц, Ликлєр на Майн, Зінгер на Майн, все це протестовано і результат відмінний. Від кого іошки? Будь ласка по комбінаціям трішки розкажіть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted August 23, 2020 Author Share Posted August 23, 2020 19.08.2020 в 21:17, Lefty сказав: Від кого іошки? Будь ласка по комбінаціям трішки розкажіть. ІО робив Володя @davolodya , до цих комбінацій можу сфоткати паспорта, матеріал Майн був завезений минулого року з Німеччини, все інше що описане знаходиться на пасіці Володі. В принципі нашому форумчанину довіряю в придбанні матеріалу кращих селекціонерів Європи, а описані кроси зараз дали Ф1 з найкращими результатами, так для прикладу Ліклєр на Майн показує чудову миролюбність, Зінгер на Майн стрімке нарощування і використання взятку одне з найкращих, Мах на Пешетц, демонструє велику силу сімей та використання взятку, а вже кому який крос, вирішуватиме замовник, який сам зможе оцінити бджолу.Весною на пасіці трутневий фон буде великим і матки зможуть на ньому робити обліт, батьківські сімї будуть створюватись на основі Ф1 від Майн (прививка від матеріалу) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.