Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

20200702_165122.thumb.jpg.ddc5d172b81b2c9d81d0aedccec525d8.jpg 

Продам матку ШО 2019 року, ціна 500 гр. ,причина продажу наявність матеріалу 2020 року.

А також наразі є  напродаж її дочки в кількості 10 шт, ціна 200 гр.

тел. 0979515462- Андрій

17 часов назад, Яцков Андрій сказал:

20200702_165122.thumb.jpg.ddc5d172b81b2c9d81d0aedccec525d8.jpg 

Продам матку ШО 2019 року, ціна 500 гр. ,причина продажу наявність матеріалу 2020 року.

А також наразі є  напродаж її дочки в кількості 10 шт, ціна 200 гр.

тел. 0979515462- Андрій

А як себе показала мама та дочки? 

Мама супер по миролюбності, гарно заливалась на садах, тримав на 10 рамках, забираючи розплод, вощину відбудовували за добу. На даний час по дочках можу сказати, що в мене та в моїх клієнтів сіють шикарно, як по медопродукивності, то вже побачу на соняху

А какой материал приобрели и будут ли в продаже дочки?

На даний час працюю з скленаром від Ліпатова і пешецом від Боголюбаша, чекаю ще материнки з Австрії та Німеччини. Від вказаних материнок дочки будуть орієнтовно 20.07. Зараз є дочки тільки від вароа ×пернер

10 часов назад, Яцков Андрій сказал:

Мама супер по миролюбності, гарно заливалась на садах, тримав на 10 рамках, забираючи розплод, вощину відбудовували за добу. На даний час по дочках можу сказати, що в мене та в моїх клієнтів сіють шикарно, як по медопродукивності, то вже побачу на соняху

А как дочки по миролюбию?

16 годин тому, военрук сказав:

А как дочки по миролюбию?

В міру лагідні як і вся карніка

Матка ШО продана.  Її дочки ще є напродаж 200 гр, шт.  Від 5 шт, в одні руки віддам по 150:)

В 03.07.2020 в 12:55, Яцков Андрій сказал:

А дочки як по миролюбності? Чомусь ви згадали лише маму

Правда в тому,що перших дочок на власній пасіці від даної матки я підселив близько місяця, тому на даний час об'єтивно ще не можу сказати на рахунок миролюбності. Взагалі в мене близько 50 сімей( всі карніка), то тільки з 3- ма працюю з димарем(в них вже замінив маток). Якось так...

04.07.2020 в 15:35, Яцков Андрій сказав:

Матка ШО продана.  Її дочки ще є напродаж 200 гр, шт.  Від 5 шт, в одні руки віддам по 150:)

Від даної материнки є на продаж нова партія дочок -15 шт. Ціна 150 гр, шт. 0979515462 Андрій

Залишилось 6 маток, відправка взавтра. Кому ще потрібні матки телефонуйте, або пишіть в вайбер 0979515462

Всім дякую. Матки продані. 

• Sanich locked this тема

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...