Анатолий Олейник Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 Кто знает сколько повареной соли добавлять в поилку пчелам, чтобы небыло солевого токсикоза? Я знаю раньше на совхозной пасеке были поилки с простой водой и подсоленой, есди кто то знает подскажите пожалуйста. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 07.04.2020 в 19:18, Анатолий Олейник сказав: Кто знает сколько повареной соли добавлять в поилку пчелам, чтобы небыло солевого токсикоза? Я знаю раньше на совхозной пасеке были поилки с простой водой и подсоленой, есди кто то знает подскажите пожалуйста. @Анатолий Олейник , я на трилітрівку даю чайну ложку з не повним верхом морської солі. Беруть із задоволенням. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 29 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: я на трилітрівку даю чайну ложку з не повним верхом морської солі. Беруть із задоволенням. Я так само даю звичайної. Теж не жаліються. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иваныч Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Якось заради експеременту ставив три банки з різною концентрацією . Це столова ,депертна і чайна.На столовій майже небуло бджілок а от чайна переважала в кількості бажаючих взяти підсоленоі водички. Стараюсь користуватися дощовою водою яку даже непідсолену полюбляють і надають перевагу. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Кашковский рекомендует одну столовую ложку на 10 литров воды . 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Анатолий Олейник Posted April 22, 2020 Author Share Posted April 22, 2020 В 20.04.2020 в 07:32, ДобровоЛ сказал: @Анатолий Олейник , я на трилітрівку даю чайну ложку з не повним верхом морської солі. Беруть із задоволенням. Дякую! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 20.04.2020 в 08:46, Petrovych сказав: Кашковский рекомендует одну столовую ложку на 10 литров воды . А Добровольський - я на трилітрівку даю чайну ложку з не повним верхом морської солі. Беруть із задоволенням. Перевірено не лише мною, а й цілим поколінням авторитетних пасічників - моїх земляків. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Он в Канаді взагалі ніяких поїлок немає і сьольвогт токсикозу теж.Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Анатолий Олейник Posted April 29, 2020 Author Share Posted April 29, 2020 Я благодарен всем, кто помог мне разобраться в этой проблеме с подсоленой водой 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts