Георгий14 Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Продаж розпочинаю з 3 квітня . Ціна 1500 гривень. Усі 5 рамок з росплодом , бджіл зтрясую з 6-ти рамок . Можу відправити Укрпоштою по всій Україні . Для покупців , що приїдуть з своїми ящиками - ціна 1400 гривень ! Усі матки для зручності в пошуку , а не для річного маркування - мічені білим маркером . Колір маток - оранжевий без чорних кілець . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гурович Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 9 часов назад, Георгий14 сказал: Колір маток - оранжевий без чорних кілець . У маток на теле вообще чёрный окрас отсутствует? Фото в студию Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Звонить в трубу? 10 часов назад, Георгий14 сказал: Продаж розпочинаю з 3 квітня . Ціна 1500 гривень. Усі 5 рамок з росплодом , бджіл зтрясую з 6-ти рамок . Можу відправити Укрпоштою по всій Україні . Для покупців , що приїдуть з своїми ящиками - ціна 1400 гривень ! Усі матки для зручності в пошуку , а не для річного маркування - мічені білим маркером . Колір маток - оранжевий без чорних кілець . Звонить в трубу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolievich Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 43 хвилини тому, igor сказав: Звонить в трубу? номер есть в аватарке Link to comment Share on other sites More sharing options...
Георгий14 Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 11 часов назад, igor сказал: 21 час назад, Георгий14 сказал: Звонить в трубу? Номер дійсно є в аватарці ... , але про всяк випадок : (093) 638-83-95 12 часов назад, Гурович сказал: У маток на теле вообще чёрный окрас отсутствует? Іноді зустрічається чорний хвостик - самий кінчик , десь міліметра два . На днях будуть покупці - то і фото будуть ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Покажите фото человека,который берет пакет за 1400 грн?)))Хочу в глаза глянуть... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Георгий14 Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 4 часа назад, Triton сказал: Покажите фото человека,который берет пакет за 1400 грн?)))Хочу в глаза глянуть... Покажу , а що натомість ? Чи це просто жаба невдаху заїдає , що не може собі дозволити працювати з відмінною бджолою ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 5 часов назад, Triton сказал: Покажите фото человека,который берет пакет за 1400 грн?)))Хочу в глаза глянуть... А тот человек , что у меня забирал семьи по 2500 не разрешил снимать видео и фото делать тоже Любой каприз покупателя подлежит исполнению ,потому что покупатель всегда прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 58 минут назад, Георгий14 сказал: Покажу , а що натомість ? Чи це просто жаба невдаху заїдає , що не може собі дозволити працювати з відмінною бджолою ? Жалко человека, его на бабки развели. А он даже этого не осознаёт. "Відмінна" это что за понятие такое? Чем отличается от моей не "відмінной*?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
слава 1987 Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 7 часов назад, Triton сказал: Покажите фото человека,который берет пакет за 1400 грн?)))Хочу в глаза глянуть... Якщо : дійсно 5 рамок розплоду, а не на 5 рамках продаж 03.04. І пилок пішов з 01.03 (в книжках пишуть, що зимувала бджола живе 20-40 діб після початку інтенсивної роботи весною) тобто на рамках обсижує молода бджола Бджоли здорові і ф1 від правильної материнки За цих умов, на мою думку, Товар коштує своєї ціни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
В 361 Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Надо показываль не фото покупателей, а фото лапушни здающей мед по 0.8$ , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 13 часов назад, Valik740 сказал: Надо показываль не фото покупателей, а фото лапушни здающей мед по 0.8$ , Мне вот всегда было интересно, почему вы решаете за человека, по какой цене сдавать ? И тут на форуме таких тысячи. Может людей устраивает 0.8 доллара за кг. Может у него себестоимость 0.2 доллара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
В 361 Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Так и я о том же. Человек цену за пакет поставил такую какая его устраивает . Да в прошлом году перекупы пакетов SOSнули по полной, и в этом году тоже . Ни чего не поделаеш , это рынок , времена меняются, Эсли не получается то надо менять вид деятельности . Все просто . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 1 минуту назад, Valik740 сказал: Так и я о том же. Человек цену за пакет поставил такую какая его устраивает . Да в прошлом году перекупы пакетов SOSнули по полной, и в этом году тоже . Ни чего не поделаеш , это рынок , времена меняются, Эсли не получается то надо менять вид деятельности . Все просто . Эсли все будет хорошо. Выдыхай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 9 часов назад, Triton сказал: Может у него себестоимость 0.2 доллара. Или вообще пчёлы даром мёд носят Link to comment Share on other sites More sharing options...
В 361 Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 10 часов назад, Triton сказал: Эсли все будет хорошо. Выдыхай Не удивляйтесь когда возле вАС будут стоять и продавать в розницу акацию 70 грн/литра, и на вопрос почему так дешево продаёте вАМ ответят что у них себестоимость 0,2$ . Желаю удачи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 6 часов назад, Valik740 сказал: Не удивляйтесь когда возле вАС будут стоять и продавать в розницу акацию 70 грн/литра, и на вопрос почему так дешево продаёте вАМ ответят что у них себестоимость 0,2$ . Желаю удачи. Я по этому поводу не переживаю. У меня совершенно другой подход к продаже меда. В трёх литровых бутылях и с капроновой крышкой и не продаю.Это не презентабельно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 03.04.2020 в 08:47, Георгий14 сказав: ...... На днях будуть покупці - то і фото будуть ! Покупців можете не фоткать а пчолу и маточок бажано все таки показать Link to comment Share on other sites More sharing options...
Георгий14 Posted April 6, 2020 Author Share Posted April 6, 2020 10 часов назад, Николай S сказал: Покупців можете не фоткать а пчолу и маточок бажано все таки показать Це уже само собою ,- як завжди ! Сьогодні приїдуть за першою партією - і буде привід пофотографувати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Георгий14 Posted April 7, 2020 Author Share Posted April 7, 2020 Вчора щось не зміг зайти на форум - то викладу сьогодні парочку швидких фото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Георгий14 Posted April 7, 2020 Author Share Posted April 7, 2020 Хочу загрузити більше фоток ,- але щось форум не дозволяє....збій напевно... P.S. В продажі вже 68 5-ти рамочних пакетів Link to comment Share on other sites More sharing options...
ленивый Трутень Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 Удачи Вам продать все пакеті Link to comment Share on other sites More sharing options...
Георгий14 Posted April 8, 2020 Author Share Posted April 8, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Георгий14 Posted April 9, 2020 Author Share Posted April 9, 2020 Залишилось 53 пакети Link to comment Share on other sites More sharing options...
Георгий14 Posted April 10, 2020 Author Share Posted April 10, 2020 В продажі ще 23 5-ти рамочних пакети Бакфаст P.S. Художник з мене - «недужето» Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.