Jump to content

Продам 100 5-рамочних пакетів Бакфаст !

Recommended Posts

Продаж розпочинаю з 3 квітня . Ціна 1500 гривень. Усі 5 рамок з росплодом ,  бджіл зтрясую з 6-ти рамок . Можу відправити Укрпоштою по всій Україні . Для покупців , що приїдуть з своїми ящиками - ціна 1400 гривень ! Усі матки для зручності в пошуку , а не для річного маркування - мічені білим маркером . Колір маток - оранжевий без чорних кілець .

9 часов назад, Георгий14 сказал:

Колір маток - оранжевий без чорних кілець .

У маток на теле  вообще чёрный  окрас отсутствует? 

Фото в студию:please:

Звонить в трубу? 

10 часов назад, Георгий14 сказал:

Продаж розпочинаю з 3 квітня . Ціна 1500 гривень. Усі 5 рамок з росплодом ,  бджіл зтрясую з 6-ти рамок . Можу відправити Укрпоштою по всій Україні . Для покупців , що приїдуть з своїми ящиками - ціна 1400 гривень ! Усі матки для зручності в пошуку , а не для річного маркування - мічені білим маркером . Колір маток - оранжевий без чорних кілець .

Звонить в трубу? 

43 хвилини тому, igor сказав:

Звонить в трубу? 

номер есть в аватарке

11 часов назад, igor сказал:
21 час назад, Георгий14 сказал:

Звонить в трубу? 

Номер дійсно є в аватарці ...:) , але про всяк випадок : (093) 638-83-95

12 часов назад, Гурович сказал:

У маток на теле  вообще чёрный  окрас отсутствует? 

Іноді зустрічається чорний хвостик - самий кінчик , десь міліметра два . На днях будуть покупці - то і фото будуть ! :az:

Покажите фото человека,который берет пакет за 1400 грн?)))Хочу в глаза глянуть...

4 часа назад, Triton сказал:

Покажите фото человека,который берет пакет за 1400 грн?)))Хочу в глаза глянуть...

Покажу , а що натомість ? Чи це просто жаба невдаху заїдає , що не може собі дозволити працювати з відмінною бджолою ? :umora:

5 часов назад, Triton сказал:

А тот человек , что у меня забирал семьи по 2500 не разрешил снимать видео и фото делать тоже 

Любой каприз покупателя подлежит исполнению ,потому что покупатель всегда прав 

58 минут назад, Георгий14 сказал:

Покажу , а що натомість ? Чи це просто жаба невдаху заїдає , що не може собі дозволити працювати з відмінною бджолою ? :umora:

Жалко человека, его на бабки развели. А он даже этого не осознаёт. "Відмінна" это что за понятие такое? Чем отличается от моей не "відмінной*?)

7 часов назад, Triton сказал:

Якщо :

дійсно 5 рамок розплоду, а не на 5 рамках 

продаж 03.04. І пилок пішов з 01.03 (в книжках пишуть, що зимувала бджола живе 20-40 діб після початку інтенсивної роботи весною) тобто на рамках обсижує молода бджола

Бджоли здорові і ф1 від правильної материнки

За цих умов, на мою думку, Товар коштує своєї ціни.

Надо показываль не фото покупателей, а фото лапушни здающей мед по 0.8$ , 

13 часов назад, Valik740 сказал:

Надо показываль не фото покупателей, а фото лапушни здающей мед по 0.8$ , 

Мне вот всегда было интересно, почему вы решаете за человека, по какой цене сдавать ? И тут на форуме таких тысячи. Может людей устраивает 0.8 доллара за кг. Может у него себестоимость 0.2 доллара. 

Так и я о том же. Человек цену за пакет поставил такую какая его устраивает .  Да в прошлом году перекупы пакетов SOSнули по полной, и в этом году тоже .   Ни чего не поделаеш , это рынок , времена меняются, Эсли не получается то надо менять вид деятельности . Все просто .    

1 минуту назад, Valik740 сказал:

Так и я о том же. Человек цену за пакет поставил такую какая его устраивает .  Да в прошлом году перекупы пакетов SOSнули по полной, и в этом году тоже .   Ни чего не поделаеш , это рынок , времена меняются, Эсли не получается то надо менять вид деятельности . Все просто .    

Эсли все будет хорошо. Выдыхай 

9 часов назад, Triton сказал:

Может у него себестоимость 0.2 доллара. 

Или вообще пчёлы даром мёд носят 

10 часов назад, Triton сказал:

Эсли все будет хорошо. Выдыхай 

Не удивляйтесь когда возле вАС будут стоять и продавать в розницу акацию 70 грн/литра, и на вопрос почему так дешево продаёте вАМ ответят что у них себестоимость 0,2$ .  Желаю удачи.

6 часов назад, Valik740 сказал:

Не удивляйтесь когда возле вАС будут стоять и продавать в розницу акацию 70 грн/литра, и на вопрос почему так дешево продаёте вАМ ответят что у них себестоимость 0,2$ .  Желаю удачи.

Я по этому поводу не переживаю. У меня совершенно другой подход к продаже меда. В трёх литровых бутылях и с капроновой крышкой и не продаю.Это не презентабельно 

03.04.2020 в 08:47, Георгий14 сказав:

...... На днях будуть покупці - то і фото будуть ! :az:

Покупців можете не фоткать а пчолу и маточок бажано все таки показать:hmm::hi:

10 часов назад, Николай S сказал:

Покупців можете не фоткать а пчолу и маточок бажано все таки показать:hmm::hi:

Це уже само собою ,-  як завжди ! Сьогодні приїдуть за першою партією - і буде привід пофотографувати 

Вчора щось не зміг зайти на форум - то викладу сьогодні парочку швидких фото 

4FFE8C37-199F-4987-AFB7-A6501E5E73E3.jpeg

Хочу загрузити більше фоток ,- але щось форум  не дозволяє....збій напевно...  :dntknw:P.S. В продажі вже 68 5-ти рамочних пакетів :ay:

E894D829-A728-4EE2-9A8F-99041520DE49.jpeg

Залишилось 53 пакети :UA:

2F1C573F-DD01-45F9-B733-801FCFD1ADC8.jpeg

В продажі ще 23 5-ти рамочних пакети Бакфаст :ay: P.S. Художник з мене - «недужето»:umora:

D7A55929-D0E1-497C-952A-22A6DEAD5619.jpeg

• Sanich locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...