Niland Опубликовано 29 марта, 2020 Share Опубликовано 29 марта, 2020 9 годин тому, Taras NTG сказав: А ще краще куплять наложеним платижем Надіслано від мого Redmi Note 7, використовуючи Tapatalk Так, але як перевірити якість? На НП приходити зі своїм спиртом? Мати справу тільки з перевіреними продавцями покупцями Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Taras NTG Опубликовано 30 марта, 2020 Share Опубликовано 30 марта, 2020 Так, але як перевірити якість? На НП приходити зі своїм спиртом? Мати справу тільки з перевіреними продавцями покупцями Ну при наложкі можна хоча б відкрити і подивиться що в посилціНадіслано від мого Redmi Note 7, використовуючи Tapatalk Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 30 марта, 2020 Share Опубликовано 30 марта, 2020 19 часов назад, Niland сказал: Мати справу тільки з перевіреними продавцями покупцями А если нет у проверенного , а надо что будем делать ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 30 марта, 2020 Автор Share Опубликовано 30 марта, 2020 52 минуты назад, blek-269 сказал: А если нет у проверенного , а надо что будем делать ? Серед пасічників потрібно трохи довіряти один одному. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
larson Опубликовано 30 марта, 2020 Share Опубликовано 30 марта, 2020 довіра може бути тільки довгостроковою, а так це як презерватив, одноразові стосунки Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 30 марта, 2020 Автор Share Опубликовано 30 марта, 2020 29 минут назад, larson сказал: довіра може бути тільки довгостроковою, а так це як презерватив, одноразові стосунки Я знайомий з великою кількістю людей, які бувають часто на форумі або колись стояли у витоків і в принципі намагаємося довіряти один одному. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 31 марта, 2020 Share Опубликовано 31 марта, 2020 10 часов назад, Wladimir_K сказал: Серед пасічників потрібно трохи довіряти один одному. Вот я за что и веду речь , а всё остальное как говорится у кого какая совесть . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 31 марта, 2020 Share Опубликовано 31 марта, 2020 30.03.2020 в 21:26, Wladimir_K сказав: Серед пасічників потрібно трохи довіряти один одному. Навіть у раю ангели грішили і ставали чортами в пеклі. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 31 марта, 2020 Автор Share Опубликовано 31 марта, 2020 1 минуту назад, язичник сказал: Навіть у раю ангели грішили і ставали чортами в пеклі. Мені здається, що проблема в тому, що ми так живемо, що в значної частини населення відсутнє поняття - "совість". Продовжую купувати прополіс по 900 грн. за кг. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 1 апреля, 2020 Share Опубликовано 1 апреля, 2020 28.03.2020 в 20:53, Мико сказав: Но все настойки на 70 * спирте в аптеці продається на 80* в флаконі з-під йоду. 20 грн. ціна Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Anatolievich Опубликовано 1 апреля, 2020 Share Опубликовано 1 апреля, 2020 31.03.2020 в 21:30, Wladimir_K сказав: ми так живемо, що в значної частини населення відсутнє поняття - "совість". Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 2 апреля, 2020 Автор Share Опубликовано 2 апреля, 2020 В 01.04.2020 в 13:33, Олександр Коваль сказал: в аптеці продається на 80* в флаконі з-під йоду. 20 грн. ціна Виробництво поставлено на потік і має вже реєстрацію. Можливо хоч прополісу перехідних залишків не залишиться. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 2 апреля, 2020 Share Опубликовано 2 апреля, 2020 3 хвилини тому, Wladimir_K сказав: Виробництво поставлено на потік і має вже реєстрацію. круто інгрідієнт для розчинення, я так розумію з меду по 0,8-1 отримується яку мінімальну к-сть прополісу купуєте, в кг? шкода, що я свої 2 кг здав ще в вересні, але ще може назбираю Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 2 апреля, 2020 Автор Share Опубликовано 2 апреля, 2020 18 минут назад, Олександр Коваль сказал: круто інгрідієнт для розчинення, я так розумію з меду по 0,8-1 отримується яку мінімальну к-сть прополісу купуєте, в кг? шкода, що я свої 2 кг здав ще в вересні, але ще може назбираю Не знаю не цікавився. Зазвичай від 1 кг. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 апреля, 2020 Автор Share Опубликовано 24 апреля, 2020 куплю струганого прополісу 3-4 кг., ціна без змін. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 24 апреля, 2020 Share Опубликовано 24 апреля, 2020 В 26.03.2020 в 15:35, Wladimir_K сказал: Особисто я скажімо прополіс з великою кількістю воску пропускаю через гарячу воду . І прополіс знизу, віск зверху Опишіть будь ласка,більш детально, цю процедуру Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 22 мая, 2020 Автор Share Опубликовано 22 мая, 2020 В 24.04.2020 в 21:21, Укроп сказал: Опишіть будь ласка,більш детально, цю процедуру Не люблю цю процедуру, але коли воску багато, то по іншому не вийде. Достатньо взяти каструлю і засипати подрібненні куски прополісу з воском і залляти водою, віск зверху прополіс знизу. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 22 мая, 2020 Автор Share Опубликовано 22 мая, 2020 З останньої закупівлі. Продали мені у Харківській обл. віск обмазаний прополісом, купив 20 днів назад. Тому як кажуть чи то такі "пасічники" чи не зовсім пасічники. До речі, весь прополіс, що купував у форумчан можу назвати чесним , який пройшов через руки пасічника. Він буває різний, як і всі, ми, а те, що зібраний пасічником з совістю, то однозначно. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 22 мая, 2020 Share Опубликовано 22 мая, 2020 34 минуты назад, Wladimir_K сказал: Не люблю цю процедуру, але коли воску багато, то по іншому не вийде. Достатньо взяти каструлю і засипати подрібненні куски прополісу з воском і залляти водою, віск зверху прополіс знизу. Дякую. Ще одне питання. Вода має бути холодна? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 22 мая, 2020 Автор Share Опубликовано 22 мая, 2020 3 минуты назад, Укроп сказал: Дякую. Ще одне питання. Вода має бути холодна? Якщо зможете подрібнити сильно, бажано щоб був мінус при цій операції, то холодна. В гарячій воді легко відділити, але тоді прополіс стає темнокоричневим і на мою думку його якість вже трохи гірша. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 22 мая, 2020 Share Опубликовано 22 мая, 2020 1 минуту назад, Wladimir_K сказал: Якщо зможете подрібнити сильно, бажано щоб був мінус при цій операції, то холодна. В гарячій воді легко відділити, але тоді прополіс стає темнокоричневим і на мою думку його якість вже трохи гірша. Дякую Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 22 мая, 2020 Share Опубликовано 22 мая, 2020 45 хвилин тому, Wladimir_K сказав: В гарячій воді легко відділити, але тоді прополіс стає темнокоричневим і на мою думку його якість вже трохи гірша. З власного досвіду- якість не відрізняється від стандартної. Швидше навпаки- при тій же вазі концентрація прополіса збільшується Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 22 мая, 2020 Автор Share Опубликовано 22 мая, 2020 У мене попала сумнівна партія 7.2 кг., купив ще 20 днів назад і просто лежав, трохи видно було що явно з воском, але не думав, що стільки. Вирішив перевірити скільки воску розігрівши в гарячій воді. Виявилося воску більше 4 кг. і от тепер сиджу в осаді. Злість бере не за кошти, а за совість і після цього вір людям. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Укроп Опубликовано 22 мая, 2020 Share Опубликовано 22 мая, 2020 14 минут назад, Wladimir_K сказал: У мене попала сумнівна партія 7.2 кг., купив ще 20 днів назад і просто лежав, трохи видно було що явно з воском, але не думав, що стільки. Вирішив перевірити скільки воску розігрівши в гарячій воді. Виявилося воску більше 4 кг. і от тепер сиджу в осаді. Злість бере не за кошти, а за совість і після цього вір людям. А не пробували домовлятись що розрахунок буде тоді коли провірите якість? До прикладу я як би продавав би то так і зробив. Вислав би, і якщо якість підходить б’єм по рукам. Звичайно всім підряд так не висилав би, але Вам вислав би без оплати без проблем. Думаю що Ви купували не у геть не знайомих людей?. Можна було б спробувати домовитись, на таких умовах Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 22 мая, 2020 Автор Share Опубликовано 22 мая, 2020 9 часов назад, Укроп сказал: А не пробували домовлятись що розрахунок буде тоді коли провірите якість? До прикладу я як би продавав би то так і зробив. Вислав би, і якщо якість підходить б’єм по рукам. Звичайно всім підряд так не висилав би, але Вам вислав би без оплати без проблем. Думаю що Ви купували не у геть не знайомих людей?. Можна було б спробувати домовитись, на таких умовах Так не хотіли та й купувати не хотів його сильно, але те, що сталося, те сталося, буде наука. У прополісу може бути віск і в цьому нічого поганого, чистоти 100 % добитися складно, але віск обклеювати прополісом це вже дно. Що найбільше дістало, що робили спеціально "куклу". Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.