Макс_Скрипник Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 До вашої уваги, пропоную кореневища медоносу ваточника сирійского. Свіжість коренів гарантую. Відмінний медонос. Гарно росте і виділяє нектар на будь-яких типах грунтів, навіть на півдні України, попри спеку. Починаю копати корені з власної плантації 10 березня. Термін реалізації до 20 чисел квітня, якщо посуха, то замовлення краще перенести на осінь. Ціна залежить від кількості, від 50 шт.-по 6 грн., від 10 по 7грн. Відправка інтайм, укр.пошта, нова пошта, делівері(велика кількість) у будь-який куточок нашої неньки. Дякую за увагу! З повагою, ваш форумчаним Максим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 А медонос і правда класний. Тільки садіть його не густо і подалі від своєї ділянки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 12 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: і подалі від своєї ділянки. поближче до сусіда? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Тільки що, gardener сказав: поближче до сусіда? У мене в одного сусіда пів-дачі заросло. Але йому він сподобався за запах. Сам і розвів. Я лише перші екземпляри йому вручив. А він ще й гроші мені хотів дати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cерж Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 21.02.2020 в 22:29, Макс_Скрипник сказав: До вашої уваги, пропоную кореневища медоносу ваточника сирійского. Свіжість коренів гарантую. Відмінний медонос. Гарно росте і виділяє нектар на будь-яких типах грунтів, навіть на півдні України, попри спеку. Починаю копати корені з власної плантації 10 березня. Термін реалізації до 20 чисел квітня, якщо посуха, то замовлення краще перенести на осінь. Ціна залежить від кількості, від 50 шт.-по 6 грн., від 10 по 7грн. Відправка інтайм, укр.пошта, нова пошта, делівері(велика кількість) у будь-який куточок нашої неньки. Дякую за увагу! З повагою, ваш форумчаним Максим. Як на рахунок бартеру на Золотарник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.