rudakov Опубликовано 9 апреля Автор Share Опубликовано 9 апреля 4 хвилини тому, gardener сказав: то хай розкаже шпіону шпіону не можна 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 апреля Share Опубликовано 9 апреля 1 хвилину тому, rudakov сказав: шпіону не можна І куди йому бідному податися Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 9 апреля Автор Share Опубликовано 9 апреля 3 години тому, gardener сказав: І куди йому бідному податися В монастир звичайно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля Я так пойняв ви там всіх підряд приймаєте Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 10 апреля Автор Share Опубликовано 10 апреля 13 хвилин тому, gardener сказав: Я так пойняв ви там всіх підряд приймаєте Вхід безкоштовно для всіх. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля А вийти? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля 09.04.2026 в 09:09, gardener сказав: Блін, це ж як треба себе не поважати, щоб аж вино скисло я більше вилив вина,чим випив.Натуральне вино без домішку цукру і спирту прокисає за декілька днів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля 48 хвилин тому, wwlo сказав: я більше вилив вина,чим випив.Натуральне вино без домішку цукру і спирту прокисає за декілька днів. В мене без цукру нормального вина не зробиш. А спирту не добавляв ніколи 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 10 апреля Автор Share Опубликовано 10 апреля 12 годин тому, gardener сказав: А вийти? То вже як в рулетку, але хто елексир спробував той назад не повертається. 6 годин тому, gardener сказав: В мене без цукру нормального вина не зробиш. А спирту не добавляв ніколи А Ви мед додавати 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля 3 хвилини тому, rudakov сказав: А Ви мед додавати Не додавати. Мед міняє смак вина Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 10 апреля Автор Share Опубликовано 10 апреля 1 година тому, gardener сказав: Не додавати. Мед міняє смак вина А це хіба важливо? Головне результат. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 апреля Share Опубликовано 10 апреля 18 хвилин тому, rudakov сказав: А це хіба важливо? Головне результат. Важливо. ЛЮба робота повина приносити задоволення. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 22 години тому, gardener сказав: В мене без цукру нормального вина не зробиш. А спирту не добавляв ніколи в нас на півдні виноград солодкий і не потребує цукру,хіба для хорошого старту дають стакан на 10 л соку.Майте на увазі ,що цукристість винограду дуже висока-18-20 грам на 100 гр .соку.це треба враховувати в кого є лишня вага і діабет.Бо в людини 4.5 л крові і там всього 2 чайні ложки глюкози.В літрі кока-коли 8 стол.ложок цукру.Все це закисляє організм.Мед також закисляє РН меду 3.2.Прочитати як зберегти своє здоровя можна найти в телеграм-ПОРАДИ СТАРОГО ДОКТОРА 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 2 часа назад, wwlo сказал: що цукристість винограду дуже висока-18-20 грам на 100 гр .соку Купував виноград европейских сортів групи піно , апарат і градусник показав 26 Brx. Тобто 26% цукристість . 18-20 це місцеві перебовтані сорти мають Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 12 хвилин тому, Bee.P сказав: 18-20 це місцеві перебовтані сорти мають То ще як яке місце Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 1 минуту назад, gardener сказал: То ще як яке місце Нє. Від сорту залежить . Цитронний магарач що в нас що в Херсонській обл більше 18-20 не набирає. Я маю американський Маркетт сорт , тут , то набирає 26 . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 11 апреля Автор Share Опубликовано 11 апреля 10.04.2026 в 21:49, gardener сказав: Важливо. ЛЮба робота повина приносити задоволення. Робота від слова Раб. А в монастирі всі рівні 10 годин тому, wwlo сказав: Все це закисляє організм.Мед також закисляє РН меду 3.2. Брехня то все, чорнокнижники і не таке написати можуть. 10 годин тому, wwlo сказав: Прочитати як зберегти своє здоровя можна Навіть? Щоб дожити на пенсію і держава тобі дулю показала? Краще бухати і померти вчасно. 10 годин тому, wwlo сказав: ПОРАДИ СТАРОГО ДОКТОРА Якщо він вже старий то не варто слухати того "Доктора " бо в старих один шприц на все село. 8 годин тому, Bee.P сказав: Купував виноград европейских сортів групи піно , апарат і градусник показав 26 Brx. Тобто 26% цукристість . 18-20 це місцеві перебовтані сорти мають А що своєї дички немає? 7 годин тому, Bee.P сказав: Від сорту залежить Від бабла все залежить а не від сорту . Якщо в кармані немає доларів на обробіток, добрива і так далі... то який сорт не сади все одно прибутку не буде, і толкового шмурдяку також. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 апреля Share Опубликовано 11 апреля 21 хвилину тому, rudakov сказав: Робота від слова Раб. Якшо рабовласник вино - то може бути. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 13 апреля Автор Share Опубликовано 13 апреля 11.04.2026 в 22:54, gardener сказав: Якшо рабовласник вино - то може бути. Нажаль, в Українській мова є слова : працювати. А вино то вино, і нічого тут алкогольні напої робити винним. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 апреля Share Опубликовано 19 апреля 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 апреля Share Опубликовано 26 апреля 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 27 апреля Автор Share Опубликовано 27 апреля 19 годин тому, gardener сказав: Правильно лікувати мед.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 апреля Share Опубликовано 28 апреля 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 7 мая Автор Share Опубликовано 7 мая Відео рецепт мого самогону 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 мая Share Опубликовано 11 мая То мабуть у філософію треба. але хай вже буде тут 07.05.2026 в 17:12, rudakov сказав: Відео рецепт мого самогону Воно шо, з воском бродить? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.