Перейти к содержанию

Увага! Шахрай по закупівлі меду.


Рекомендуемые сообщения

Шахрай обдурив на велику суму купуючи мед.

Мамчур Ігор Григорович 16.10.68 р.н., який проживає Львівська область Сокальський район с.Лучиці вулиця 1-го Травня будинок 86, тел: 0984853792

Зателефонував представився заготівельником меду, підприємець що скуповує мед і возить в Польщу. Домовились по ціні і що мед буде брати з відстрочкою на 7 днів, тобро бере одну партію через 7 днів розраховуується і бере слідуючу партію. Приїхав 10.12.19р. зважили загрузили написав росписку залишив копію свідоцтва підприємця побіцяв розрахуватися 16.12.19р. тодіж візме слідуючу партію меду. Зателефонував 13.12.19р. запитав в якій валюті привести розрахунок і сказав що розрахується але всі кошти зразу не віддасть так як ще мед весь не завіз в Полщу.  Приїхав 16.12.19р. розрахувався за половину першої партії тобро віддав 6000грн. побіцяв залишок привезти  20.12.19р. Хотів взяти другу партію в два рази більшу я йому відмовив, зійшлись на тому що бере стількиж як перший раз і остаточний розрахунок не пізніше як 22.12.19р. написав розписку -договір і лишив паспорт. Проблеми почалися після 20.12.19р. він сам не зателефонував і не приїхав, зателефонував я йому сам він вибачився і сказав що в ньго проблеми і попросив щоб я почекав з розрахунком 2-3 дні. тобто до 23.12.19р.  В понеділок 23.12.19р. дзвінка від ньго не дочекався зателефонував я сам , сказав що розрахується 26.12.19р. і попросив скинути номер карти Приватбанку для розрахунку. В четвер 26.12.19р. ніякі кошти на картку ми не отримали. Пробили ще раз по інтернету  виявилось шахрай, хоча пробивали його по інтернету після домовленості, зразу нічого по даній особі не могли знайти крім того що він підприємець що і обнадіювало. Потім зателефонував я йому в котрий раз і сказав що я знаю хто він насправді. Ніколиб не повірив що людина так може мінятися з чемного порядного чоловіка він зразу став, даже не можу підібрати слів, пішли погрози і обливання брудом, сказав що нічого я не зможу доказати, а на оборот я винний так як забрав його паспорт.  По цьому випадку звернулись в поліцію написали заяву поспорт здали в якості речового доказу.

Загальна сума збитків складає 22600грн.

Прохання поширити інформацію не тільки між форумчанами алей простими пасічниками так як ця людина не шкодує нікого, також пишіть в темі можливо ще хто постраждав від цього шахрая і не наважується повідомити, разом краще боротися.

Шахрай може телефонувати з телефонів: 0984853792;  0989645887; 0686430733

По нижче зкопійованому повідомлені з телефонного довідника,  постраждалі підтвердили шахрайство вказаною особою.

МАМЧУР ИГОРЬ ГРИГОРЬЕВИЧ 16.10.68. г. р., проживающий Львовская область Сокальский район с. Лучицы ул. 1-го Травня д. 86., т.0989645887.
Обманул многодетную семью переселенцев проживающих в Запорожской области, Вольнянского района. Взял у них на реализацию мед 105 литров на сумму 10500 гривен 02.10.19 года, оставил расписку в которой он обещает отдать деньги через 7 дней. но каждый раз он находил причину что бы не отдать деньги, так прошло 14 дней, затем он перестал отвечать на звонки, и только после того как ему отправили смс что обратятся в полицию Мамчур перезвонил и сказал что на следующий день перешлет деньги на карту. Он действительно переслал деньги но не 10500 гривен а 45 гривен и после этого стал отсылать смс с угрозами. Семья обратилась в полицию с заявлением о мошенничестве, так же в полиции пробили по базе Мамчура и оказалось что на него не однократно писались заявления о мошенничестве.
Возможно кто то пострадал от этого человека и так и не решился обратится в полицию, пожалев этого человека, так как он очень хорошо прикидывается честным и порядочным, о чем он не однократно говорит, этот человек жесток в своих преступлениях и не кого не жалеет, не многодетную семью с малышами не стариков у которых отбирает ордена и награды, будьте внимательны, этот человек ездит по всей Украине, он гастролер.

 04.11.2019 +10

IMG_20191227_181529.jpg

IMG_20191227_181639.jpg

IMG_20191227_181620_1.jpg

  • Подобається 12
  • Дякую 1
  • Сумно 2
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 7 months later...

Ну и каковы результаты расследования? Его уже присадили? или роздал долги с %?

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 3 weeks later...

Брати в залог паспорт нічого не дасть. Напише заяву що загублено паспорт і штраф у пару сотень грн і є новий паспорт.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

03.01.2020 в 17:35, Микола 5 сказав:

Загальна сума збитків складає 22600грн.

Чим закінчилась ця епопея....?

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

11 часов назад, Бджолопотам сказал:

Чим закінчилась ця епопея....?

Була подана заява в поліцію,  паспорт зданао як речовий доказ копії розписок теж.

На звінки поліції відповідає "грубо" посилає всіх в прокуратуру Києва пішки і говорить що йому ніхто нічого не зробить.

Запитували чи можна всім кого він обдурив разом подати заяву щоб дійсно притягти його до відповідальності, в поліції відповіли що тільки по кожному випадку окремо.

По мому випадку так  нічого не вирішено.

А шахрай працює долі в Дніпропетровській обл. обдурив пасічника на більш як 70000грн.

Моя думка при теперішньму законодавстві таких як Мамчур неможливо притягти до відповідальності.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

22 минуты назад, Микола 5 сказал:

таких як Мамчур неможливо притягти до відповідальності

Есть один вариант на живца называется , создайте новое объявление от имени знакомого и когда он приедет забирать мед говорите с ним другими методами.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

6 годин тому, mixaskm сказав:

говорите с ним другими методами

паяльник в *опу ще ніхто не відміняв... Дешево і сердито...

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

20 хвилин тому, Бджолопотам сказав:

паяльник в *опу ще ніхто не відміняв...

Ви самі часто так поступали?;)

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

55 хвилин тому, asaltan сказав:

Ви самі часто так поступали?;)

Ні... але признаюсь що дуже хотілось для певної категорії людей....;)

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

11 часов назад, mixaskm сказал:

Есть один вариант на живца называется , создайте новое объявление от имени знакомого и когда он приедет забирать мед говорите с ним другими методами.

Бог йому сдья. 

З  г---ом займатися руки вимажеш.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Он ищет людей с медом  по объявлениям  , или сам тоже  дает объявление  о покупке меда ? 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 10 months later...

Сьогодні 20.07.21 оце г-но приходило до нас на фірму (Чернівці, Вектор-08) (взяти) бетонозмішувачі, потім розрахується..., і візьме ще .... внього бізнес у Львові....  склад будівельної продукції. Мішалки хотів по новій пошті відправити собі кудись. Але все в ньому було підозріло і всі дії нелогічні ,сам він був мутний як болото. Дав нібито реквізити п-ця але то якась інф з нету була.  Попросили паспорт. А такий підприємець зарєестрований в Київі. Слава Богу за братів бджолярів , що виклали всю інф і паспорт, фото. Поки їхав з співробітником на пошту розібрався і зупинив то непорозуміння. Ціна питання 16000 грн. Паспорт вже новий 20.01.2020. Док №004467159. Якщо є телеф слідчого хто займається цією справою то готовий звязатися. vp.vector08@gmail.com

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 1 year later...

Я теж постраждав від цього гімнюка. Приїхав як порядочний на таксі, пообіцяв розрахуватися через 5 днів, залишив розписку. Потім переніс зустріч через тиждень, потім ще на пару днів а потім зовсім трубку не бере. Обережно шахрай - +380 67 768 8262. Не ведеться ні в якому разі. 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 4 months later...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...