miro Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Приймаю замовлення на бджолопакети 2020рік з точка (Львівська обл. м.Бібрка). Умова продажу 4рр,+1рамка струс бджоли, матки F1 2019р. мічені , карніка. Ціна за датою продажу 28 квітня 1100грн. 4 травня 1000грн. Ціни вказані без тари, з тарою +100грн.. Можлива доставка бджолопакетів в інші регіони ( до 600км) при умові транспортування мінімум 40-50шт бджолопакетів, ціна за бджолопакет +100грн. Умова щодо наміру купівлі завдаток 20% тел.097 19 106 19 Михайло Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жало Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 В 22.10.2019 в 16:24, miro сказав: Умова щодо наміру купівлі завдаток 20% А щодо форс-мажорних обставин упродавця..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 А ваши пакеты принесут 50 кг меда?(это минимум,который него надо взять,что бы выйти в ноль).Какие матки в этих пакетах? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted November 11, 2019 Author Share Posted November 11, 2019 4 хвилини тому, Жало сказав: А щодо форс-мажорних обставин упродавця..? Ми можемо і цей момент обговорити, і в покупців був форс-мажор но питання вирішували, якщо відносно мене я можу себе застрахувати іншим продавцем, який збереже ті ж умови, можна обговорити будь-який сценарій і притому щоб жодна із сторін не зазнала збитків, головне щоб відбувся діалог. Маєте намір придбати будьласка є мій телефон обговорюємо, якщо є бажання умови договору можемо відкрити для загалу, як забажаєте так і будемо працювати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жало Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 3 хвилини тому, miro сказав: як забажаєте так і будемо працювати Вдячний за діловий і зрозумілий підхід. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted November 11, 2019 Author Share Posted November 11, 2019 36 хвилин тому, Triton сказав: А ваши пакеты принесут 50 кг меда?(это минимум,который него надо взять,что бы выйти в ноль).Какие матки в этих пакетах? люди кажуть, що більше лиш би була медозбірна база, відносно маток я писав, а якщо треба копії паспортів можу буду надати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 13 часов назад, Жало сказал: А щодо форс-мажорних обставин упродавця..? Это я обязательно обговариваю. в первую очередь говорю про потравы . ну а такое как типа пасеку украли то я думаю это будет сложно. ночи не хватит вывозить. ну и на крайний случай у меня есть медовые семьи с которых пакеты не продаю можно перекрыть недостачу.я. Миро. извиняюсь. подумал что тема цена пакетов и отправил сообщение . потом увидел что это твоя тема. а переносить сообщения я не умею да и с этих тем они наверное не переносятся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted November 12, 2019 Author Share Posted November 12, 2019 22 хвилини тому, Сергей Тюркин сказав: Это я обязательно обговариваю. в первую очередь говорю про потравы . ну а такое как типа пасеку украли то я думаю это будет сложно. ночи не хватит вывозить. ну и на крайний случай у меня есть медовые семьи с которых пакеты не продаю можно перекрыть недостачу.я. Миро. извиняюсь. подумал что тема цена пакетов и отправил сообщение . потом увидел что это твоя тема. а переносить сообщения я не умею да и с этих тем они наверное не переносятся. Так від всього не застережешся, але якщо людину цікавлять пакети, а сталось щось , тут треба мати завжди план "Б", головне щоб не було в ущерб покупцю. В 2017 році замовлення на пакети поступало в декілька раз більше аніж можна було організувати, то я запитував у людей, чи згодні вони придбати пакети в моїх товаришів, одразу ж називав ті самі умови, і був випадок, що та людина яка відмовився від такої моєї пропозиції поїхала придбала сама, ще й подзвонила і похвалилася на скільки дешево, а вже осінню палила рамки з бджолою, що зробиш але то злісна правда і людина морально постраждала, і фінансово, річ в тому людина лише починала ну і хтось скористався необізнаністью, а коли все виявилось було пізно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted November 23, 2019 Author Share Posted November 23, 2019 на Миколая подарок Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 41 минуту назад, miro сказал: Ой нас шось файне чекає, я лист Меиколаю писов, а він мені казов : - Хто купит в тебе пакети буде мав подарок файний. Друзі вже скоро я назву той подарок, пильнуйте на подарок Миеколая Лучшим подарком для нас будет цена на мед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
пенсіонер Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 В 12.11.2019 в 10:59, miro сказал: В 2017 році замовлення на пакети поступало в декілька раз більше аніж можна було організувати, то я запитував у людей, чи згодні вони придбати пакети в моїх товаришів, одразу ж називав ті самі умови, і був випадок, що та людина яка відмовився від такої моєї пропозиції поїхала придбала сама, ще й подзвонила і похвалилася на скільки дешево, а вже осінню палила рамки з бджолою, що зробиш але то злісна правда і людина морально постраждала, і фінансово, річ в тому людина лише починала ну і хтось скористався необізнаністью, а коли все виявилось було пізно. Прошу розтлумачити фразу "осінню палила рамки з бджолою" Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted November 23, 2019 Author Share Posted November 23, 2019 2 години тому, пенсіонер сказав: Прошу розтлумачити фразу "осінню палила рамки з бджолою" я спеціально пройшовся дрібним шрифтом, що це не тема подальшого обговорення, хоча б тут, а палила, це в прямому значені палила з хворим розплодом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted November 24, 2019 Author Share Posted November 24, 2019 УВАГА АКЦІЯ!!! Той хто подасть заявку на пакети до 19 грудня ( до Миколая), отримає подарунок від Миколая безплатну доставку пакетів до 600км напрямок Києва. Акція буде дійсною при загальному замовлені 30-40 пакетів Умова комплектування 4рр,+1рамка струс бджоли, матки F1 2019р. мічені , карніка. доставка 11 травня , ціна 1200грн. +100грн тара (запасні числа доставки 7-8травня) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted December 6, 2019 Author Share Posted December 6, 2019 Миколай читає ваші листи, хочу сказати ,що пакети-подарунки ще є, а Миколая близько вже він вже вийшов в дорогу Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted December 7, 2019 Author Share Posted December 7, 2019 Перші є Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niland Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 +2 на Київ Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted December 8, 2019 Author Share Posted December 8, 2019 1 година тому, Niland сказав: +2 на Київ замовлення приймаю Link to comment Share on other sites More sharing options...
samitnyj Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 В 06.12.2019 в 22:09, miro сказав: Миколай читає ваші листи, хочу сказати ,що пакети-подарунки ще є, а Миколая близько вже він вже вийшов в дорогу Один Миколай тільки йде, а інший на тому березі вже подарунки розніс Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted December 9, 2019 Author Share Posted December 9, 2019 15 годин тому, samitnyj сказав: Один Миколай тільки йде, а інший на тому березі вже подарунки розніс вірно зауважили, в квітні повезу бджолосімї на продажу, а в травні пакети, от тому получається два Миколая Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagrimo Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 3 пакети карніка 4 р/р, Камянець-Подільский. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elek Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 на чому заснована ціна пакета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 42 хвилини тому, Elek сказав: на чому заснована ціна пакета? для цього перейдіть будьласка в цю тему: В цій темі обговорюється ціна пакетів на 2020 рік Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 Дана тема створена для оголошення, з прийому замовлень на купівлю пакетів, маю велике прохання до @Elek не флудити в темі, дякую за розуміння. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elek Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 18 часов назад, miro сказал: Дана тема створена для оголошення, з прийому замовлень на купівлю пакетів, маю велике прохання до @Elek не флудити в темі, дякую за розуміння. Я просто спитав чим обгрутована ціна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 В 09.12.2019 в 12:03, miro сказав: вірно зауважили, в квітні повезу бджолосімї на продажу, а в травні пакети, от тому получається два Миколая Про квітень та бджолосім"ї , щось не знайшов ні комплектації ні цін. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.