millennium Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Всем здравствуйте, помогите пожалуйста, кто и как должен выдать справку то что у меня есть пчёлы. Сельский голова говорит: " это не в его компетенции".Спасибо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Черкасець Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 якщо на тереторії сільської ради стоїть Ваша пасіка,секретар вносить в книгу обліку кількість бджолородин.Якщо Ви не прописані на тереторії сільскої ради Вам треба дозвіл на регістрацію господаря подвіря де стоїть пасіка.Потім секретарь печатає справку а сільський голова завіряє.Якщо сільський голова,чи секретар відмовляється регіструвати, при них набираєте урядову гарячу лінію що сільська рада не виконує свої обовязки,диктуєте прізвища і т.д,.Але до цього не доходить,дають справку. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 44 минуты назад, Черкасець сказал: якщо на тереторії сільської ради стоїть Ваша пасіка,секретар вносить в книгу обліку кількість бджолородин.Якщо Ви не прописані на тереторії сільскої ради Вам треба дозвіл на регістрацію господаря подвіря де стоїть пасіка.Потім секретарь печатає справку а сільський голова завіряє.Якщо сільський голова,чи секретар відмовляється регіструвати, при них набираєте урядову гарячу лінію що сільська рада не виконує свої обовязки,диктуєте прізвища і т.д,.Але до цього не доходить,дають справку. Як секретар може внести кількість бджолородин , як вона незнає толком що воно таке бджолородина а на слово невірить 56 минут назад, millennium сказал: Всем здравствуйте, помогите пожалуйста, кто и как должен выдать справку то что у меня есть пчёлы. Сельский голова говорит: " это не в его компетенции".Спасибо. Мені дали справку на основі ветпаспорту Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shersand Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 27 минут назад, AVA сказал: Як секретар може внести кількість бджолородин , як вона незнає толком що воно таке бджолородина а на слово невірить Як у вас все складно. Звернувся у місцевий відділ центру надання адміністративних послуг, довідку видали протягом 5 хвилин. Правда мене там знають. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millennium Posted September 19, 2019 Author Share Posted September 19, 2019 1 минуту назад, shersand сказал: Як у вас все складно. Звернувся у місцевий відділ центру надання адміністративних послуг, довідку видали протягом 5 хвилин. Правда мене там знають. сегодня позвонил в рай.раду сказали обращаться в сел. раду, в сел. раде буцают к старосте села, а он в свою очередь говорит что у него нет полномочий. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 7 минут назад, millennium сказал: сегодня позвонил в рай.раду сказали обращаться в сел. раду, в сел. раде буцают к старосте села, а он в свою очередь говорит что у него нет полномочий. Ще раз пишу показав ветпаспорт . на основі записаної кількості сімей у ветпаспорті, видали справку 14 минут назад, shersand сказал: Як у вас все складно. Звернувся у місцевий відділ центру надання адміністративних послуг, довідку видали протягом 5 хвилин. Правда мене там знають. На основі чого вам видали справку , якщо упустить що знакомі Де записано що працівник сільради повинен відлічати корову від бика . не те що знать що таке бджолородина і це притому що обліку пасік ніколи в сільраді невели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shersand Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 43 минуты назад, AVA сказал: На основі чого вам видали справку , якщо упустить що знакомі а у меня глаза такие добрые, добрые... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shersand Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 1 час назад, millennium сказал: сегодня позвонил в рай.раду сказали обращаться в сел. раду, в сел. раде буцают к старосте села, а он в свою очередь говорит что у него нет полномочий. Если все так сложно, то идете к своему депутату, он вам даст справку, что у вас есть понимаете ли, то чего нет. И с ней в сильраду или на основании вет. паспорта и документа о праве пользования земельным участком на территории данного сельсовета. Все. Секретарь должен дать и не выкаблучиваться... ну, в смысле - справку дать, а то как-то не однозначно получилось. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixaskm Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 1 час назад, shersand сказал: Секретарь должен дать 1 час назад, shersand сказал: ну, в смысле - справку дать 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Черкасець Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 3 часа назад, AVA сказал: Де записано що працівник сільради повинен відлічати корову від бика . не те що знать що таке бджолородина і це притому що обліку пасік ніколи в сільраді невели Я не можу сказати де написано,але у нас відлічають,бо вибирати треба тих що відлічають.А реєстр пасік вони ведуть,якщо Ви звертаєтесь про реєстрацію пасіки,мало того ще і звонять про обробіток поля якщо фермер поставив їм до відома. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 11 минут назад, Черкасець сказал: Я не можу сказати де написано,але у нас відлічають,бо вибирати треба тих що відлічають.А реєстр пасік вони ведуть,якщо Ви звертаєтесь про реєстрацію пасіки,мало того ще і звонять про обробіток поля якщо фермер поставив їм до відома. У нас реєстр пасік не ведуть точно і ніколи незвонять . Хотя фермерам попередження відсилають щоб обробіток проводили в нічний час , безпечними препаратами і придуприждали за три дні пасічників і сільраду (тільки для чого ) Один пасічник питався записаться цей рік . то сказали що це перше зверненя, незнали що з ним робить Справки пасічники брали на основі ветпаспорта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold-V Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Вот что нашёл Гугл https://uteka.ua/publication/news-14-delovye-novosti-36-registriruem-paseku-poshagovaya-instrukciya 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бережний Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 3 години тому, Черкасець сказав: Я не можу сказати де написано,але у нас відлічають,бо вибирати треба тих що відлічають.А реєстр пасік вони ведуть,якщо Ви звертаєтесь про реєстрацію пасіки,мало того ще і звонять про обробіток поля якщо фермер поставив їм до відома. Коли прийшов до старости по довідку,крім кількості бджолородин,то ще й питав:скільки курей,гусей,корів,і т.д..Все писав в "амбарну книгу".На основі цих записів,про кількість сімей та порядковий номер у "амбарній книзі",і видав довідку.Один нюанс,я не прописаний у селі,але плачу аренду за землю(присадибна ділянка). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Черкасець Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 56 минут назад, Роман Кременчук сказал: Коли прийшов до старости по довідку,крім кількості бджолородин,то ще й питав:скільки курей,гусей,корів,і т.д..Все писав в "амбарну книгу".На основі цих записів,про кількість сімей та порядковий номер у "амбарній книзі",і видав довідку.Один нюанс,я не прописаний у селі,але плачу аренду за землю(присадибна ділянка). яка різниця, платите,значить все окей. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бережний Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 1 година тому, Черкасець сказав: яка різниця, платите,значить все окей. 9 годин тому, Черкасець сказав: Якщо Ви не прописані на тереторії сільскої ради Вам треба дозвіл на регістрацію господаря подвіря де стоїть пасіка. Хотів додати,що,якщо сплачується податок на землю в тому ОТГ чи селі,то дозволу на реєстрацію господаря подвір'я,де стоїть посіка не треба.В решті-решт,в нас так. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Черкасець Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 5 минут назад, Роман Кременчук сказал: Хотів додати,що,якщо сплачується податок на землю в тому ОТГ чи селі,то дозволу на реєстрацію господаря подвір'я,де стоїть посіка не треба.В решті-решт,в нас так. можливо,я не зареєстрований і податок на землю не оплачую,тому брав вірніше господарь засвідчував що дійсно на його обійсті знаходиться пасіка на постійній основі,так сказать на пмж 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 9 годин тому, AVA сказав: і це притому що обліку пасік ніколи в сільраді невели в нас кожного року з сільради переписують кількість живності в дворі ( в тому числі і бджоли) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Арсен Posted September 20, 2019 Share Posted September 20, 2019 Я у себя налог плачу (Киевская обл.), за наличие ульев нет. Кстати, соседи имеют право говорить, что она им мешает, кусают их, например (на будущее спрашиваю..) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samitnyj Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 23 години тому, Арсен сказав: Кстати, соседи имеют право говорить, ? Сусіди ,звичайно,мають право говорити все, шо їм заманеться.Головне дотримуватись правил утримування бджіл і тоді нічого не страшно. Хоча з сусідами траба якось (шукати взаємоприйнятного) уживатися. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Арсен Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 В 21.09.2019 в 17:58, samitnyj сказал: Головне дотримуватись правил утримування бджіл Есть какие-то минимальные расстояние от ульев до соседей? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zinkevych19 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Є можливо у когось зразок даної довідки? Про наявність бджолосімей? І чи можуть її видати на основі записів обліку живності у сільраді? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanS Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 19 минут назад, Zinkevych19 сказал: Є можливо у когось зразок даної довідки? Про наявність бджолосімей? І чи можуть її видати на основі записів обліку живності у сільраді? Печатка селищної ради Довідка Дана виконкомом .... селищної ради ... району ... області гр. П І Б день міс рік народж. мешканцю села..... вул... буд... району... обл... в тім, що згідно запису в погосподарскій в його господарстві утримується ... бджолосімей. Довідка дана для пред"явлення за місцем запиту. Посада, підпис, ініціали, печатка "для довідок". 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zinkevych19 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 1 минуту назад, Ivan S сказал: Печатка селищної ради Довідка Дана виконкомом .... селищної ради ... району ... області гр. П І Б день міс рік народж. мешканцю села..... вул... буд... району... обл... в тім, що згідно запису в погосподарскій в його господарстві утримується ... бджолосімей. Довідка дана для пред"явлення за місцем запиту. Посада, підпис, ініціали, печатка "для довідок". Дякую 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Подолянин Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 В ветлікарні району немаєж бланку Акту про обстеження пасіки. Нонсенс? можливо. Шановні колеги, може хтось виставити бланк Акту про обстеження пасіки в темі? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts