Jump to content

Продам бджолосім'?ї.

Recommended Posts

Продам бджолосім'ї на систему ЛАВ (рамка 300*435 12шт. в гніздовому корпусі) разом з вуликами+1 145й корпус з відбудованими рамками (8шт.). в кількості 15шт. 
Деталі за телефоном: 0960806010 Олександр. Вінницька обл.

3 хвилини тому, ELIGIT сказав:

Продам бджолосім'ї на систему ЛАВ (рамка 300*435 12шт. в гніздовому корпусі) разом з вуликами+1 145й корпус з відбудованими рамками (8шт.). в кількості 15шт. 

Ціна? 

8 часов назад, ELIGIT сказал:

Система ЛАВ?,  гадаю,  що далеко не кожен зможе зрозуміти що малось на увазі:hmm:

10 часов назад, Sanich сказал:
10 часов назад, ELIGIT сказал:

Ціна? 

2 часа назад, Николай S сказал:

не кожен зможе зрозуміти

2 часа назад, Николай S сказал:

рамка 300*435 12шт. в гніздовому корпусі

А що тут розуміти?

18 минут назад, ELIGIT сказал:

А що тут розуміти?

система ЛАВ????

Гніздовий корпус на 12 українських рамок + 145ті корпуса 8-рамочні. зверху.

IMG_20190307_135252 (1).jpg

2 години тому, Николай S сказав:

система ЛАВ????

2 години тому, ELIGIT сказав:

Гніздовий корпус на 12 українських рамок + 145ті корпуса 8-рамочні. зверху.

IMG_20190307_135252 (1).jpg

Ну ось тепер всі хто читатиме тему може чітко зрозуміти, що мова йде про гніздовий корпус на 12 україньких рамок які стоять "на холодний занос" а зверху магазини на 8 звичайних 145 рамок.

Ціна повинна бути вказана згідно правил форуму, звичано можете добавити що можливий торг. 

До речі я сам не знаю звідки походить назва системи "ЛАВ"  якщо знєте то розкажіть,........

Суто для експеременту  сам в цьому році планую в  кількох даданівських  десятирамочниках разом з одим 145 корпусом утеплити з середини бокові стінки , так щоб ставали ті ж 12 рамок українця, а зверху ставити під мед звичані  корпуси на 10 шт. 145рамок. тому цікавить   чи дійсно є переваги цієї системи в весняному розвитку і взагалі Ваш відгук про цю систему....:hi:

2 години тому, ELIGIT сказав:

А що тут розуміти?

Приведіть тему у відповідність до вимог розділу. Інакше видалю. 

7 часов назад, Sanich сказал:

Приведіть тему у відповідність до вимог розділу. Інакше видалю. 

Ціна питання 3000 грн.

10 часов назад, Николай S сказал:

Ну ось тепер всі хто читатиме тему може чітко зрозуміти, що мова йде про гніздовий корпус на 12 україньких рамок які стоять "на холодний занос" а зверху магазини на 8 звичайних 145 рамок.

Ціна повинна бути вказана згідно правил форуму, звичано можете добавити що можливий торг. 

До речі я сам не знаю звідки походить назва системи "ЛАВ"  якщо знєте то розкажіть,........

Суто для експеременту  сам в цьому році планую в  кількох даданівських  десятирамочниках разом з одим 145 корпусом утеплити з середини бокові стінки , так щоб ставали ті ж 12 рамок українця, а зверху ставити під мед звичані  корпуси на 10 шт. 145рамок. тому цікавить   чи дійсно є переваги цієї системи в весняному розвитку і взагалі Ваш відгук про цю систему....:hi:

Запхаю своїх 5 копійок. Маю такої системи декілька вуликів, утепленні. Якщо є достатньо бджоли розвиток весняний дуже хороший і мікроклімат добрий. Щодо зимівлі, якщо зима стабільна без суттєвих потеплінь, а ви бджіл ще осінню зігнали в низ буде проходити шикарно.Під кінець зими вони, навіть якщо появиться розплід, кормів вдосталь над головою. Але є і мінус, якщо сім'я з осенні сіла зверху і пройшовши по бруску до задньої стінки, при наявності зимою розплоду у низ за кормом не спуститься. Самі розумієте,  що станеться. Потрібно буде слідкувати і давати дотації з верху. Я в таки сім'ях маток виводжу, задоволенний. Завжди є + і —. Я задоволений:hi:

2 минуты назад, Yaroslav сказал:

Запхаю своїх 5 копійок. Маю такої системи декілька вуликів, утепленні. Якщо є достатньо бджоли розвиток весняний дуже хороший і мікроклімат добрий. Щодо зимівлі, якщо зима стабільна без суттєвих потеплінь, а ви бджіл ще осінню зігнали в низ буде проходити шикарно.Під кінець зими вони, навіть якщо появиться розплід, кормів вдосталь над головою. Але є і мінус, якщо сім'я з осенні сіла зверху і пройшовши по бруску до задньої стінки, при наявності зимою розплоду у низ за кормом не спуститься. Самі розумієте,  що станеться. Потрібно буде слідкувати і давати дотації з верху. Я в таки сім'ях маток виводжу, задоволенний. Завжди є + і —. Я задоволений:hi:

Я так розумію, що круглого льотка в корпусі взагалі не треба робити, що б  зимові медові запаси правильно формували, тим паче планується донний пилковловлювач  і своєчасно знімати верхнє утеплення, тоді клуб сяде правильно і проблем не буде

7 часов назад, ELIGIT сказал:

Ціна питання 3000 грн.

Интересно что дороже пчёлы или улей?:hmm:

8 часов назад, Николай S сказал:

Я так розумію, що круглого льотка в корпусі взагалі не треба робити, що б  зимові медові запаси правильно формували, тим паче планується донний пилковловлювач  і своєчасно знімати верхнє утеплення, тоді клуб сяде правильно і проблем не буде

Саме так:ay:,верхні льотки потрібні лише при обльоті по бажанні. Коли починаю загудовувати на зиму, утеплення забираю, ставлю при стійких морозах.

2 часа назад, F.A.V. сказал:

Праця коло одного і другого:ah:

5 часов назад, F.A.V. сказал:

12 часов назад, ELIGIT сказал:

Ціна питання 3000 грн.

Думаю продавцю варто уточнити чи  можлива продажа сімей без вуликів, якщо так то ціна такого варіанту:hi:

В 14.03.2019 в 20:18, Николай S сказал:

Думаю продавцю варто уточнити чи  можлива продажа сімей без вуликів, якщо так то ціна такого варіанту

Ні. Тільки разом.

В 14.03.2019 в 15:01, F.A.V. сказал:

Бджоли. Вулик, як приємний бонус.

В 14.03.2019 в 20:18, Николай S сказал:

Думаю продавцю варто уточнити чи  можлива продажа сімей без вуликів, якщо так то ціна такого варіанту:hi:

Поддерживаю.

43 минуты назад, F.A.V. сказал:

Поддерживаю.

Вы практически одновременно писали, ответ от продавца уже есть, читайте чуть выше:)

1 час назад, ELIGIT сказал:

Ні. Тільки разом.

Бджоли. Вулик, як приємний бонус.

В чём тогда бонус если покупатель обязан купить и улей.:hmm:

В чём тогда бонус если покупатель обязан купить и улей.:hmm:
Ну як в чом[emoji23][emoji23][emoji23]? Купляєте сімю по ціні сімї +вулика і отримуєте вулик як бонус[emoji23][emoji23][emoji23]

Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk

Судя по цене то не очень приятный бонус получается.:IMHO1:

Промоніторив ринок. Ціну знижено до 2500 грн.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...