Виталик78 Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Нужна помощь. Хочу собрать пасичников в деревне. Для начала обдумываю знакомство . Далее насущние проблемы,думаю гемор для себя,но надо с чего-то начать. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир Джос Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 7 хвилин тому, Виталик78 сказав: в деревне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик78 Posted January 7, 2019 Author Share Posted January 7, 2019 4 минуты назад, Володимир Джос сказал: Что вас смущает? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир Джос Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Дєрєвєнь під Одесою не бачив... А в цілому бажання правильне... З часом познайомитесь з колегами... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezGmo Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 10 хвилин тому, Володимир Джос сказав: а у вас бджоли у самому місті стоять?? мабудь на висотках?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shveik Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 4 хвилини тому, BezGmo сказав: а у вас бджоли у самому місті стоять?? мабудь на висотках?? мабуть малося на увазі, що Великий Дальнік не така вже і "ДЄРЄВНЯ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир Джос Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Ні, в мене в селі. А в дєрьовні моя бувша рідня живе, але то в іншій країні Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик78 Posted January 7, 2019 Author Share Posted January 7, 2019 1 минуту назад, Shveik сказал: мабуть малося на увазі, що Великий Дальнік не така вже і "ДЄРЄВНЯ" Это Дальник возле Грибовки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир Джос Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 А по суті, знайомство діло гарне. Тільки дуже фільтрувати треба, що від нових знайомих почуєте, стосовно бджіл... Бо в мене перший знайомий років 20 бджіл тримає... Ще й по сусідству недалеко живе. Тепер дуже дивуюсь, як у нього взагалі бджоли виживають... Та й за своїх буває переживаю, коли весною рамки загаджені виставляє на осушку. Та ще й каже, що мою бджолу годує... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shveik Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 6 хвилин тому, Володимир Джос сказав: каже, що мою бджолу годує ранній взяток? 7 хвилин тому, Виталик78 сказав: Это Дальник возле Грибовки. про цей Дальнік не знаю, в Грібовкі також не був, курорт там вже збудували? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир Джос Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Від такого "взятку" валідолом запасатись треба... До речі , образився, колм я йому сказав, що заразу по окрузі розносить... Тримає кілька сімей... Весною, ті що перезимували, рояться... погоня за роями.. Щось принесуть, в цілому він задоволений... Обробки від кліща -біпін раз в зиму... Половина до весни обгаджується і гине... І стажу пару десятиліть.. Хоча бджіл тримає більше для задоволення мабуть, та меду щоб бутиль якийсь дітям дати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик78 Posted January 7, 2019 Author Share Posted January 7, 2019 13 минут назад, Shveik сказал: ранній взяток? про цей Дальнік не знаю, в Грібовкі також не був, курорт там вже збудували? 13 минут назад, Shveik сказал: ранній взяток? про цей Дальнік не знаю, в Грібовкі також не був, курорт там вже збудували? Да Грибовка щитаетсья курортом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик78 Posted January 7, 2019 Author Share Posted January 7, 2019 12 минут назад, Володимир Джос сказал: Від такого "взятку" валідолом запасатись треба... До речі , образився, колм я йому сказав, що заразу по окрузі розносить... Тримає кілька сімей... Весною, ті що перезимували, рояться... погоня за роями.. Щось принесуть, в цілому він задоволений... Обробки від кліща -біпін раз в зиму... Половина до весни обгаджується і гине... І стажу пару десятиліть.. Хоча бджіл тримає більше для задоволення мабуть, та меду щоб бутиль якийсь дітям дати... Вы о каком взятке говорите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир Джос Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 46 хвилин тому, Shveik сказав: 48 хвилин тому, Володимир Джос сказав: каже, що мою бджолу годує ранній взяток? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик78 Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 Сегодня первое собрание,поглядим сколько пчеловодов сьедится с трёх сёл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Роман Бакун Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 2 години тому, Виталик78 сказав: Сегодня первое собрание,поглядим сколько пчеловодов сьедится с трёх сёл. Бажаю удачі Link to comment Share on other sites More sharing options...
gru.v Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 В 1/7/2019 в 20:21, Володимир Джос сказал: А по суті, знайомство діло гарне. Тільки дуже фільтрувати треба, що від нових знайомих почуєте, стосовно бджіл... Бо в мене перший знайомий років 20 бджіл тримає... Ще й по сусідству недалеко живе. Тепер дуже дивуюсь, як у нього взагалі бджоли виживають... Та й за своїх буває переживаю, коли весною рамки загаджені виставляє на осушку. Та ще й каже, що мою бджолу годує... є і в мене такий сусід була в нього пасіка пропала я гадав вже не буде займатися бджолами, а ні таки купив і знову тримає, рамки на осушку весною ставить, то весь час переживаю щоб бува якої зрази бджоли принесли. вже не раз йому говорив став у вулик за заставну, то він їх ставить в порожній вулик і відкриває льотки вже мені не хвалиться, що так рамки осушує але думаю метод не змінився Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик78 Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 1 час назад, Роман Бакун сказал: Бажаю удачі Спасибо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик78 Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 Ну так вот,собрание прошло,пчеловодов приехало восемь человек, о некоторых даже и не знал. На следующее думаю будет больше,некоторым работа не позволила. Вобщем, доволен общением, главное стартонуть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.