Reznik Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Продам пчелопакеты. Количество 10 штук, матки карника F1 2018 года вывода, от ИО (ИО материнка от Липатова). Пакет: 3 рамки расплодных + 1 кормовая (рамка дадан). Цена 1200 грн. Самовывоз. Тара ваша. Ориентировочные сроки продажи где-то 5-10 мая. Пасека расположена в Полтавская обл., пгт Чутово. Детальнее по тел. 0502375264 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reznik Posted March 12, 2019 Author Share Posted March 12, 2019 Зимовка пасеки прошла успешно, на продажу есть 17 пакетов. Кого интересует - звоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reznik Posted March 22, 2019 Author Share Posted March 22, 2019 Осталось 12 пчелопакетов на продажу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daring Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 У мене є інтерес та точно зможу підтвердити тільки на момент покупки. Буду мати вас на увазі зателефоную на початок травня там буде уже більш зрозуміло з ринковими цінами. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reznik Posted March 24, 2019 Author Share Posted March 24, 2019 4 часа назад, daring сказал: У мене є інтерес та точно зможу підтвердити тільки на момент покупки. Буду мати вас на увазі зателефоную на початок травня там буде уже більш зрозуміло з ринковими цінами. Звертайтеся, якщо ще залишаться на продаж пакети. По ціні - особисто в мене вже нічого не зміниться. Ціна 1200 грн., якщо по такій не продам - то воні підуть на медозбір. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reznik Posted May 8, 2019 Author Share Posted May 8, 2019 Всім хто звертався - дякую. Прошу модераторів закрити тему. Всі заплановані пакети продані. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.