Бджоляка Опубликовано 4 июня, 2018 Share Опубликовано 4 июня, 2018 Дякую Панк Леоніде за маточок. Всіх 4 маток прийняли у відводках, хоч деяких довелося тримати цілий тиждень у кліточці доки бджолам вже не стало на чому закладати маточники. Дуже сподобалось підсадка в однорамочному ізоляторові (зробив собі один напробу). Рамку печатки на виході в ізолятор, туди ж маточку а по бокам по рамочці з медом та водою. Через двоє суток на рамці уже яйця в ячейках і сміливо матка випущена (підсаджувались матки бакфаста на карніку, точніше на помісь карніки з місцевою). Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 7 июня, 2018 В 04.06.2018 в 15:18, Бджоляка сказав: Дякую Панк Леоніде за маточок. Всіх 4 маток прийняли у відводках, хоч деяких довелося тримати цілий тиждень у кліточці доки бджолам вже не стало на чому закладати маточники. Дуже сподобалось підсадка в однорамочному ізоляторові (зробив собі один напробу). Рамку печатки на виході в ізолятор, туди ж маточку а по бокам по рамочці з медом та водою. Через двоє суток на рамці уже яйця в ячейках і сміливо матка випущена (підсаджувались матки бакфаста на карніку, точніше на помісь карніки з місцевою). Так, дякую за повідомлення. Я ж висилаю вже перевірених на кладку. Тож затримки в яйцекладці немає. І тому прийом значно ліпший.Радий, що усі підсадили удачно, бо вони мені, як діти... Взавтра висилатиму і вручатиму біля Новуса чергову партію. А це ще сім замовників. Так що графіка пока що додержуюсь... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 7 июня, 2018 В 02.06.2018 в 14:18, Борис01 сказав: Доброго дня, Леонід Олекасандрович. Вчора отримав Ваших маток, йшли всього 3 дні, активні. Дякую! Дай Боже щоб прижились. Дякую за відгук. А мені в сотню раз приємніше буде, коли відбудеться стовідсоткова підсадка. У цій справі головне - не поспішати. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борис01 Опубликовано 8 июня, 2018 Share Опубликовано 8 июня, 2018 Вчора дивився то одна вже бігає по сотах, другу напевне сьогодні вже випустили з кліточки. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Борис01 Опубликовано 8 июня, 2018 Share Опубликовано 8 июня, 2018 В 04.06.2018 в 15:18, Бджоляка сказав: Дякую Панк Леоніде А я й не знав, що Леонід Олександрович ПАНК Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 8 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 8 июня, 2018 10 годин тому, Борис01 сказав: А я й не знав, що Леонід Олександрович ПАНК Буває. Головне , щоб результат був класний. На козацькій парсунці написано: Ти мене хоч горшком називай, але у піч не став! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджоляка Опубликовано 8 июня, 2018 Share Опубликовано 8 июня, 2018 10 часов назад, Борис01 сказал: А я й не знав, що Леонід Олександрович ПАНК Вибачте, опечатка, пишу з телефону, не одразу помітив. А через певний час після публікаціі не можу відредагувати. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 9 июня, 2018 22 години тому, Бджоляка сказав: Вибачте, опечатка, пишу з телефону, не одразу помітив. А через певний час після публікаціі не можу відредагувати. Та не переживайте. Ми все розуміємо. Х Х Х Наступну партію маток вишлю близько десь після 15 червня - потрібен час для перевірки. Тож не переживайте, хто на пару днів одерже замовлення пізніше. Перед відправкою я обов"язково зв"язуюсь по тел. з тим, кому висилаю. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 10 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 10 июня, 2018 Замовлення на першу половину липня ще приймаю. Умови - на самому початку цієї теми. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергiйко Опубликовано 11 июня, 2018 Share Опубликовано 11 июня, 2018 В 09.06.2018 в 23:00, ДобровоЛ сказал: Наступну партію маток вишлю близько десь після 15 червня А какие номера пойдут? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 11 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 11 июня, 2018 2 години тому, Сергiйко сказав: А какие номера пойдут? Із ПМ№ 15 починаючи. І тоді ж висилатиму кільком замовлені неплідки. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Zinkevych19 Опубликовано 11 июня, 2018 Share Опубликовано 11 июня, 2018 Матки доїхали, всі живі, дуже жваві! Дякую! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 11 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 11 июня, 2018 8 годин тому, Zinkevych19 сказав: Матки доїхали, всі живі, дуже жваві! Дякую! Дякую за відгук! Слава Богу! Нова Пошта - то надійно, це правда. Тепер не поспішайте під час підсадки. Матки вже яйцекладучі. У мене вони позасівали вже десь четвертину - половину рамки Дадана й більше. Отож і прийом має бути ліпший. Під ковпачком все ж ліпше - бо там матки мають змогу вже й далі продовжувати яйцекладку. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 13 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 13 июня, 2018 Від сьогодні замовлення на плідних перевірених маток від В-7 (DLO) приймаю вже на другу половину липня. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Pchelnik 2 Опубликовано 15 июня, 2018 Share Опубликовано 15 июня, 2018 В 05.04.2018 в 00:48, ДобровоЛ сказал: Так, в об"яві ж моїй все розписано - голандського походження від відомих нідерландських заводчиків -Bertus & Jannie Jochems та Martin Klein. Моя В-7(DLO) вирощена Bertus & Jannie Jochems (LJ) у 2016 році на моє замовлення і осімена вона трутнями Martin Klein (MAK). Це спеціально підібрана пара для наших українських медоносів . Всё получил, подсадил, работают отлично - супперр! Вопрос на засыпку: а вы планируете на следующий сезон закупать материнок в Голландии? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 16 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 16 июня, 2018 В 15.06.2018 в 23:29, Pchelnik 2 сказав: Всё получил, подсадил, работают отлично - супперр! Вопрос на засыпку: а вы планируете на следующий сезон закупать материнок в Голландии? Дякую за відповідь. Але дайте хоч цей сезон закінчити . Ну, а тоді будемо думати й про наступний. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 17 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 17 июня, 2018 Хто не одержав запланованих маток на 1 половину червня і з ким я не зв"язувався ще ( три замовники) висилка буде десь через тиждень, тобто після 25 червня. Обов"язково я вас попереджу по тел. Будь ласка, будьте в мережі телефонного зв"язку. Тоді ж вишлю матки і всім, хто замовляв неплідки. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Костя.Т Опубликовано 20 июня, 2018 Share Опубликовано 20 июня, 2018 Большое спасибо за маток! Все зачетные(впрочем как и всегда). Прием 100%, менял на роевых по методу Егошина. Сеют отлично (раньше не писал чтобы не сглазить) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 20 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 20 июня, 2018 2 години тому, Костя.Т сказав: Большое спасибо за маток! Все зачетные(впрочем как и всегда). Прием 100%, менял на роевых по методу Егошина. Сеют отлично (раньше не писал чтобы не сглазить) Дякую, Костянтине, за відгук! Головне мені , що ви вдало їх підсадили. А що то за метод - Єгошинський? Бо чомусь не зустрічав раніше ніде таку назву (читаю я вже мало крім іннету) - що там нового , цікаво, придумав Леонід Ратмирович? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 20 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 20 июня, 2018 Їхав з кочівлі. Просидів 3 години в пробці перед Московським мостом - аварія, але це показник роботи "НОВОЇ" паліції. Невже не можна все зазняти на відео за 5-10 хвилин і розвезти побиті авто в різні боки?!! Тому й запізнився з цим повідомленням. Я завтра - якраз під вихідні - постараюсь підготувати чергову партію плідних маток до відправки. Повідомлю всіх обов" язково перед висилкою , хто попаде у цю партію. З неплідками, на жаль, є тимчасово невеличка проблема дефіциту...Але все вирішимо у кінці червня та на сампочатку липня. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Костя.Т Опубликовано 21 июня, 2018 Share Опубликовано 21 июня, 2018 Может неправильно высказался. Я на ютубе на его канал подписан(Егошина), там увидел. Много полезного для себя узнал Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Джаз Опубликовано 21 июня, 2018 Share Опубликовано 21 июня, 2018 В 11.06.2018 в 15:52, Zinkevych19 сказал: Матки доїхали, всі живі, дуже жваві! Дякую! Вы на Ф1 паспорта печатаете? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 23 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 23 июня, 2018 В 21.06.2018 в 15:19, Джаз сказав: Вы на Ф1 паспорта печатаете? А що то значить Ф - 1? Якщо відомий батько і мама з родоводом - то їх доця це Ф - 0 (переходжу на вашу термінологію). А вже її дітки, якщо не установлений трутень, то ті Ф-1 і будуть. А я даю їй свій паспорт і вказую дані матки, яку висилаю. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 23 июня, 2018 Share Опубликовано 23 июня, 2018 3 минуты назад, ДобровоЛ сказал: А я даю їй свій паспорт і вказую дані матки, яку висилаю. Зайвий клопiт паспорт Якщо трутневий фон не контрольований Як i номерна опалiтка Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 23 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 23 июня, 2018 Далі вже попередних замовлень не приймаю, пока не розрахуюсь з наявними. Наступна висилка буде на тому тижні. Черга за - ПМ№ 18. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.