mukola-s Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 сьогодні в західній Україні починає діяти проект агрохолдингу Мрія де позначаються поля з медодайними посівами пасіки потреба в бджолах для запилення в деяких областях вже визначено кураторів які будуть відповідати за достовірність поданої інформації Чернівецька область пока без куратора прошу обговорити відповідальну неупереджену особу яка б могла провіряти та підтверджувати подану інформацію - буки кординатором проекту від Чернівецької обл 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukola-s Posted March 11, 2018 Author Share Posted March 11, 2018 Сцюрко Микола районні структури по Ів-Франківській обл@Oleg Bezzubka - районні структури по Тернопільській області?@Павлик Равлик - інформацію по Львівщині? @Сергій Трапезун, Хмельницькі пасічні структури Чернівецькі районні структури невизначено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukola-s Posted March 11, 2018 Author Share Posted March 11, 2018 http://honey.mriya.ua/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imkervlad Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 46 хвилин тому, mukola-s сказав: http://honey.mriya.ua/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 2 години тому, mukola-s сказав: http://honey.mriya.ua/ гарно платформа для інформування пасічників де, що і коли ( Назва поля: Культура: ярий ріпак Гібрид: Золар КЛ Площа: 33.4 га Медоносність: Необхідна кількість бджолосімей: 66.8 Кількість бджолосімей поблизу: Заплановане цвітіння: 29.05 - 22.06 і т.д) Бажаємо агрохолдингу Мрія процвітання і розширення по всіх територіях а особливо в Івано-Франківській обл. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЯроБа Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Так, досить гарну справу започаткувала Мрія. Отак би всі зробили, було б чудово. І головне щоб вчасно оновлювали інфу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЧудоПчела Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 10 годин тому, Мішаня (МІМ) Майгутяк сказав: гарно платформа для інформування пасічників де, що і коли ( Назва поля: Культура: ярий ріпак Гібрид: Золар КЛ Площа: 33.4 га Медоносність: Необхідна кількість бджолосімей: 66.8 Кількість бджолосімей поблизу: Заплановане цвітіння: 29.05 - 22.06 і т.д) Бажаємо агрохолдингу Мрія процвітання і розширення по всіх територіях а особливо в Івано-Франківській обл. Карта відкривається тільки після регістрації ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЯроБа Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Так, після реєстрації інфа стає доступною. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 8 годин тому, ЧудоПчела сказав: Карта відкривається тільки після регістрації ???? Я зареєструвався зразу, і зразу бачив карту, тому мабуть що так Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukola-s Posted March 12, 2018 Author Share Posted March 12, 2018 медернаторами будуть призначатись від громадських організацій головне щоб інформація подавалась достовірно . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Коля, а що за нововведення на сайті можуть зареєструватись тільки члени Асоціації Матководів України або Організації Матководів України. Таке враження що одні матководи опиляти будуть Та ще що це за такі Асоціації і Організації 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Об'єднання Матководів України знаю, а Асоціацію чи Організації не знаю. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Ось така картина! Може це ще не все досконало на сайті і він в розробці хоча коли я написав туди напряму де є посівні поля в Коломийському, Снятинському р-н, то відповіли, що присутні в 2-3х селах Коломийського р-н, в Снятинськомут р-н немає, а далі було таке запитання: а Ви є членом якоїсь пасічної організації, об'єднання? на що я відповів, що на даний момент ні ось такі справи малята! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Щось не можу зареєструватись. Не приходить від учора код підтвердження. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 2 хвилини тому, Серж 82 сказав: Щось не можу зареєструватись. Не приходить від учора код підтвердження. Сергій, не тільки ти один я вже пробував іншу електронну пошту, думав проблема в ній, але причина мабуть того, що не у спілці матководів 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Не проблема в тому що виникають якісь технічні питання в системі, проблема в тому що наші "матководи" хотять монополізовувати все що тільки можна А це полюбому так, так як я сумніваюсь що в "Мрії" обізнані в різних бджолярських об'єднаннях, але головне що про матководів знають і ще і їм зробили і Асоціацію і Організацію 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 15 минут назад, Мішаня (МІМ) Майгутяк сказал: Сергій, не тільки ти один я вже пробував іншу електронну пошту, думав проблема в ній, але причина мабуть того, що не у спілці матководів 2 минуты назад, SASHA.OK сказал: Не проблема в тому що виникають якісь технічні питання в системі, проблема в тому що наші "матководи" хотять монополізовувати все що тільки можна А це полюбому так, так як я сумніваюсь що в "Мрії" обізнані в різних бджолярських об'єднаннях, але головне що про матководів знають і ще і їм зробили і Асоціацію і Організацію І які висновки? Що попові можна, то дякові зась - якось так виходить. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 1 хвилину тому, Серж 82 сказав: І які висновки? Що попові можна, то дякові зась - якось так виходить. Я думаю що з часом все налагодиться, адже аграрії теж розуміють що їм потрібно залучити як можна більше пасічників з їхніми бджолами, адже їм чим більше тим краще, тож я думаю що з часом почнуть працювати і з іншими пасічниками, хочеться цього комусь чи ні. Звичайно що з пасічниками як з фізичними особами вони навряд чи будуть працювати по крайній мірі ближчим часом, але з юридичними особами чи громадськими об'єднаннями будуть працювати 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЯроБа Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Вважаю недоцільним ігнорування пасічників, які не є в різного роду спілках. Тому що на кожне поле вони виставили мітки де можна вивозити ту чи іншу кількість сімей, а якщо там стаціонар місцевого пасічника, тоді що? Звичайно будуть конфлікти в таких випадках. А це Мрії, також не на користь, та і спілчанам... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 1 хвилину тому, ЯроБа сказав: Вважаю недоцільним ігнорування пасічників, які не є в різного роду спілках. Тому що на кожне поле вони виставили мітки де можна вивозити ту чи іншу кількість сімей, а якщо там стаціонар місцевого пасічника, тоді що? Звичайно будуть конфлікти в таких випадках. А це Мрії, також не на користь, та і спілчанам... Ну місцевих вони то напевно будуть враховувати через сільскі ради, які їм будуть подавати ту кількість сімей які є в тих населених пунктах де у "Мрії" є поля. А ось з залученням інших пасік, то їм простіше працювати з об'єднаннями і юр. особами 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 21 хвилину тому, ЯроБа сказав: Вважаю недоцільним ігнорування пасічників, які не є в різного роду спілках. Тому що на кожне поле вони виставили мітки де можна вивозити ту чи іншу кількість сімей, а якщо там стаціонар місцевого пасічника, тоді що? Звичайно будуть конфлікти в таких випадках. А це Мрії, також не на користь, та і спілчанам... досвід і праця набута в товаристві з Мрією у мене є, звертайтесь, чим можу тим допоможу, і нехай незгоди та не погода не робить у вашому житті негоди ,, 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЯроБа Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Дякую, в мене також непогані стосунки з представниками цієї фірми. Постійно інформували про оприскування та і про посіви також надавали інфу. Так що на них в мене зла немає . Ще б всі фермери так працювали... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 34 минуты назад, SASHA.OK сказал: Ну місцевих вони то напевно будуть враховувати через сільскі ради, які їм будуть подавати ту кількість сімей які є в тих населених пунктах де у "Мрії" є поля. А ось з залученням інших пасік, то їм простіше працювати з об'єднаннями і юр. особами Наш районний голова обдзвонив пасічників і записав кількість сімей (для Мрії). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЯроБа Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Тут мається на увазі тих хто не є членом пасічницьких спілок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts