Jump to content

Чернівецький обласний осередок пасічників

Recommended Posts

сьогодні в західній Україні починає діяти проект  агрохолдингу  Мрія де  позначаються поля з медодайними  посівами   пасіки потреба в бджолах для запилення в деяких областях вже визначено кураторів  які будуть відповідати за достовірність поданої інформації      Чернівецька область пока без куратора прошу обговорити відповідальну  неупереджену особу  яка б могла   провіряти  та підтверджувати подану інформацію - буки кординатором проекту від Чернівецької обл 

• Like 4

Сцюрко  Микола  районні структури  по Ів-Франківській обл
@Oleg Bezzubka - районні структури по Тернопільській області?
@Павлик Равлик -  інформацію по Львівщині?
@Сергій Трапезун, Хмельницькі пасічні структури 

Чернівецькі  районні структури  невизначено 

46 хвилин тому, mukola-s сказав:

:ay::ay::ay::az::wave:

2 години тому, mukola-s сказав:

гарно платформа для інформування пасічників де, що і коли ( Назва поля: 
Культура: ярий ріпак 
Гібрид: Золар КЛ 
Площа: 33.4 га 
Медоносність: 
Необхідна кількість бджолосімей: 66.8 
Кількість бджолосімей поблизу: 
Заплановане цвітіння: 29.05 - 22.06 і т.д)  

Бажаємо агрохолдингу  Мрія  процвітання і розширення по всіх територіях а особливо в Івано-Франківській обл. :)

• Like 1

Так, досить гарну справу започаткувала Мрія. Отак би всі зробили, було б чудово. І головне щоб вчасно оновлювали інфу.

10 годин тому, Мішаня (МІМ) Майгутяк сказав:

гарно платформа для інформування пасічників де, що і коли ( Назва поля: 
Культура: ярий ріпак 
Гібрид: Золар КЛ 
Площа: 33.4 га 
Медоносність: 
Необхідна кількість бджолосімей: 66.8 
Кількість бджолосімей поблизу: 
Заплановане цвітіння: 29.05 - 22.06 і т.д)  

Бажаємо агрохолдингу  Мрія  процвітання і розширення по всіх територіях а особливо в Івано-Франківській обл. :)

Карта відкривається тільки після регістрації ????

Так, після реєстрації інфа стає доступною.

8 годин тому, ЧудоПчела сказав:

Карта відкривається тільки після регістрації ????

Я зареєструвався зразу,  і зразу бачив карту, тому мабуть що так :)

медернаторами будуть призначатись   від  громадських організацій головне щоб інформація подавалась  достовірно .

Коля, а що за нововведення на сайті можуть зареєструватись тільки члени Асоціації Матководів України або Організації Матководів України. :dntknw:

Таке враження що одні матководи опиляти будуть :crazy:

Та ще що це за такі Асоціації і Організації :blink:

• Like 6

Об'єднання Матководів України знаю, а Асоціацію чи Організації не знаю. :dntknw:

5aa7fc20e179f_2018-3-13_18-27-50_483.thumb.jpg.03c735c5e599ce2c1ad3a5ec72a573aa.jpg

Ось така картина! Може це ще не все досконало на сайті і він в розробці:hmm: хоча коли я написав туди напряму де є посівні поля в Коломийському, Снятинському р-н, то відповіли, що присутні  в 2-3х селах Коломийського р-н, в Снятинськомут  р-н немає, а далі було таке запитання: а Ви є членом якоїсь пасічної організації, об'єднання? на що я відповів, що на даний момент ні:) ось такі справи малята! 

• Like 1

Щось не можу зареєструватись. Не приходить від учора код підтвердження.

2 хвилини тому, Серж 82 сказав:

Щось не можу зареєструватись. Не приходить від учора код підтвердження.

Сергій, не тільки ти один:) я вже пробував іншу електронну пошту, думав проблема в ній, але причина мабуть того, що не у спілці матководів:umora:

• Like 2

Не проблема в тому що виникають якісь технічні питання в системі, проблема в тому що наші "матководи" хотять монополізовувати все що тільки можна :IMHO:

А це полюбому так, так як я сумніваюсь що в "Мрії" обізнані в різних бджолярських об'єднаннях, але головне що про матководів знають і ще і їм зробили і Асоціацію і Організацію :umora:

• Like 6

15 минут назад, Мішаня (МІМ) Майгутяк сказал:

Сергій, не тільки ти один:) я вже пробував іншу електронну пошту, думав проблема в ній, але причина мабуть того, що не у спілці матководів:umora:

2 минуты назад, SASHA.OK сказал:

Не проблема в тому що виникають якісь технічні питання в системі, проблема в тому що наші "матководи" хотять монополізовувати все що тільки можна :IMHO:

А це полюбому так, так як я сумніваюсь що в "Мрії" обізнані в різних бджолярських об'єднаннях, але головне що про матководів знають і ще і їм зробили і Асоціацію і Організацію :umora:

І які висновки? Що попові можна, то дякові зась - якось так виходить.

• Like 1
  • Haha 2

1 хвилину тому, Серж 82 сказав:

І які висновки? Що попові можна, то дякові зась - якось так виходить.

Я думаю що з часом все налагодиться, адже аграрії теж розуміють що їм потрібно залучити як можна більше пасічників з їхніми бджолами, адже їм чим більше тим краще, тож я думаю що з часом почнуть працювати і з іншими пасічниками, хочеться цього комусь чи ні. Звичайно що з пасічниками як з фізичними особами вони навряд чи будуть працювати по крайній мірі ближчим часом, але з юридичними особами чи громадськими об'єднаннями будуть працювати :IMHO:

• Like 2

Вважаю недоцільним ігнорування пасічників, які не є в різного роду спілках. Тому що на кожне поле вони виставили мітки де можна вивозити ту чи іншу кількість сімей, а якщо там стаціонар місцевого пасічника, тоді що? Звичайно будуть конфлікти в таких випадках. А це Мрії, також не на користь, та і спілчанам...

• Like 2

1 хвилину тому, ЯроБа сказав:

Вважаю недоцільним ігнорування пасічників, які не є в різного роду спілках. Тому що на кожне поле вони виставили мітки де можна вивозити ту чи іншу кількість сімей, а якщо там стаціонар місцевого пасічника, тоді що? Звичайно будуть конфлікти в таких випадках. А це Мрії, також не на користь, та і спілчанам...

Ну місцевих вони то напевно будуть враховувати через сільскі ради, які їм будуть подавати ту кількість сімей які є в тих населених пунктах де у "Мрії" є поля. А ось з залученням інших пасік, то їм простіше працювати з об'єднаннями і юр. особами :IMHO:

• Like 2

21 хвилину тому, ЯроБа сказав:

досвід і праця набута в товаристві з Мрією у мене є, звертайтесь, чим можу тим допоможу, і нехай незгоди та не погода не робить у вашому житті негоди :umora:,:),:wave:

• Like 3

Дякую, в мене також непогані стосунки з представниками цієї фірми. Постійно інформували про оприскування та і про посіви також надавали інфу. Так що на них в мене зла немає :).  Ще б всі фермери так працювали...

• Like 2

34 минуты назад, SASHA.OK сказал:

Ну місцевих вони то напевно будуть враховувати через сільскі ради, які їм будуть подавати ту кількість сімей які є в тих населених пунктах де у "Мрії" є поля. А ось з залученням інших пасік, то їм простіше працювати з об'єднаннями і юр. особами :IMHO:

Наш районний голова обдзвонив пасічників і записав кількість сімей (для Мрії).

• Like 1

Тут мається на увазі тих хто не є членом пасічницьких спілок.