Толян Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Что можете сказать о нём? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Владимир Иванович Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Про сам сот ні чого не скажу , але фото мисочок до нього просто шок ( сказати що халтура це нічого не сказати ) . Навідь на сайті одного з інтернет магазинів було написано , що мисочки замінені на Нікот бо турецькі це !?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Толян Posted January 25, 2018 Author Share Posted January 25, 2018 Да я смотрел. Там написано сот турецкий с мисочками от никот , бо у них полохое качество,сот на 50 держателей, 120 мисочек, касета, ну все в сборе одним словом. Стоит 1300 гр. Думаю стоит брать? Или лутше никот но он дороже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Владимир Иванович Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 15 часов назад, Толян сказал: Думаю стоит брать? Или лутше никот но он дороже. Турецькі з'явилися зовсім недавно , і тому поки ,що про них немає відгуків . Можете взяти і потім розповісти іншим . Можете взяти Нікот і залишити свої нерви в спокої . Можете взяти сот Нікот з мисочками окремо ( ціна приблизно 1100 ) , а кліточки з тримачами і цоколями взяти китайські - варіантів море . До речі був і є Болгарський сот ( теж аналог Нікот ) то відгуки в інтернеті не дуже гарні . Тож вирішуйте самі ( Я сам над цим голову ламав місяць ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пчеломучитель_ua Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 13 минут назад, Владимир Иванович сказал: Турецькі з'явилися зовсім недавно , і тому поки ,що про них немає відгуків . Можете взяти і потім розповісти іншим . Можете взяти Нікот і залишити свої нерви в спокої . Можете взяти сот Нікот з мисочками окремо ( ціна приблизно 1100 ) , а кліточки з тримачами і цоколями взяти китайські - варіантів море . До речі був і є Болгарський сот ( теж аналог Нікот ) то відгуки в інтернеті не дуже гарні . Тож вирішуйте самі ( Я сам над цим голову ламав місяць ) Цоколи и клеточки от китайца не совсем подходят для Никота. А вот по поводу нервов абсолютно согласен 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Владимир Иванович Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 10 минут назад, Пчеломучитель_ua сказал: Цоколи и клеточки от китайца не совсем подходят для Никота. Користуюсь проблем ніяких. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Толян Posted January 26, 2018 Author Share Posted January 26, 2018 Я долго думал и всё-таки ришыл . Заказа я сот турецкий у них акцыя стоит 1095 получу отпишусь . Будет ити дня 3-4 . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergei 08 Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 5 годин тому, Пчеломучитель_ua сказав: Цоколи и клеточки от китайца не совсем подходят для Никота. в мене десь 50/50. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts