Jump to content

Золота пасіка. Конференція у Миколаєві 25 листопада 2017

Sashko
 Share

Recommended Posts

Друг надіслав із Фейсбука:

25 листопада 2017 року вперше у Миколаєві відбудеться масштабна конференція "Золота пасіка", під час якої бджолярі зможуть отримати актуальну інформацію щодо захисту та лікування бджіл, селекції українських бджіл, познайомитеся з сучасними тенденціями у розмноженні бджіл і виробництві продукції. Спікери поділяться досвідом кооперації у бджільництві та рентабельності медового бізнесу. 
Серед спікерів:
Галатюк Олександр Євстафійович, доктор ветеринарних наук, професор, завідувач кафедри мікробіології, фармакології та епізоотології Житомирського національного агроекологічного університету.
Броварський Валерій Дмитрович, доктор с/г наук, професор кафедри конярства та бджільництва НУБіП України.
Пундор Мирон Степанович, незалежний експерт з агроефективності.
Ференчук Валентин Іванович, віце-президент "Спілки пасічників України" та багато інших.

Участь безкоштовнаОрганізовує Благодійний Фонд "Ласка"

25 листопада 2017 р. з 9:00 по 18:00

pin
вул. Никольска, 25, Mykolayiv

Так як конференція вперше у Миколаєві, то думаю варто підтримати починання. Що скажете, земляки?

• Like 3
  • Thanks 1

Захід добрий, але я ще не знаю чи зможу потрапити. Мені потрібно 1.12.2017 р. до лікаря і як кажуть 2 рази в тиждень мабуть буде трішки дорогувата дорога.

В 11.11.2017 в 14:44, Mihail-ves сказав:

Захід добрий, але я ще не знаю чи зможу потрапити. Мені потрібно 1.12.2017 р. до лікаря і як кажуть 2 рази в тиждень мабуть буде трішки дорогувата дорога.

Я уже вострю лижі)