Sashko Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Друг надіслав із Фейсбука: 25 листопада 2017 року вперше у Миколаєві відбудеться масштабна конференція "Золота пасіка", під час якої бджолярі зможуть отримати актуальну інформацію щодо захисту та лікування бджіл, селекції українських бджіл, познайомитеся з сучасними тенденціями у розмноженні бджіл і виробництві продукції. Спікери поділяться досвідом кооперації у бджільництві та рентабельності медового бізнесу. Серед спікерів:Галатюк Олександр Євстафійович, доктор ветеринарних наук, професор, завідувач кафедри мікробіології, фармакології та епізоотології Житомирського національного агроекологічного університету.Броварський Валерій Дмитрович, доктор с/г наук, професор кафедри конярства та бджільництва НУБіП України.Пундор Мирон Степанович, незалежний експерт з агроефективності.Ференчук Валентин Іванович, віце-президент "Спілки пасічників України" та багато інших. Участь безкоштовна, Організовує Благодійний Фонд "Ласка" 25 листопада 2017 р. з 9:00 по 18:00 pin Hotel Aleksandrovskiy Nikolaev вул. Никольска, 25, Mykolayiv Так як конференція вперше у Миколаєві, то думаю варто підтримати починання. Що скажете, земляки? 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Захід добрий, але я ще не знаю чи зможу потрапити. Мені потрібно 1.12.2017 р. до лікаря і як кажуть 2 рази в тиждень мабуть буде трішки дорогувата дорога. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sashko Posted November 12, 2017 Author Share Posted November 12, 2017 В 11.11.2017 в 14:44, Mihail-ves сказав: Захід добрий, але я ще не знаю чи зможу потрапити. Мені потрібно 1.12.2017 р. до лікаря і як кажуть 2 рази в тиждень мабуть буде трішки дорогувата дорога. Я уже вострю лижі) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts