Jump to content

Как правильно перевести пчел из ульев системы дадан в альпийский улей?

bizinfoz

Recommended Posts

12 хвилини тому, bizinfoz сказав:

Ви б хоть написали в які саме, а то в інші :dntknw:

Якщо на Рут - то підрізати лишнє, якщо на 145-ту - то зверху магазини, а коли матка там оселиться, то можна 300-тий наверх щоб розплід вийшов і бджоли залили :IMHO:

Як такої практики немаю, так що можу бути не правий, тож виключно :IMHO:

Є кілька варіантів:

1.Переробити пакет з бджільми щоб на нього (під нього) можна було поставити альпійські корпуса з новою вощини.

2. Чи можна перевернути рамки 435/300 вертикально, якщо так то як себе проведе розплод.

Тільки що, bizinfoz сказав:

Чи можна перевернути рамки 435/300 вертикально, якщо так то як себе проведе розплод.

можна нічого не зміниться. У мене лише запитання чому Ви вирішили переходити на "альпійця"?

я проектую для себе багатокорпусний вулик згідно з інноваційними технологіями, конструкція нагадує альпійця тільки рамка - піврамка від українського  вулика.300/215.

1 година тому, bizinfoz сказав:

я проектую для себе багатокорпусний вулик згідно з інноваційними технологіями, конструкція нагадує альпійця тільки рамка - піврамка від українського  вулика.300/215.

Важкий шлях Ви для себе обираєте, подумайте ще раз добре поки є час :IMHO:

Цитата

Стаж:1-3 года

Є вже така поговорка що кожний новий пасічник це спроба придумати новий вулик чи ще щось (дословно не пам'ятаю).

Без образ, але чим більше Ви будете відходити від стандарту, тим більше проблем в майбутньому Вас чекає. А рамка чи вулик мед не носять :IMHO:

35 минут назад, SASHA.OK сказал:

Важкий шлях Ви для себе обираєте, подумайте ще раз добре поки є час :IMHO:

Є вже така поговорка що кожний новий пасічник це спроба придумати новий вулик чи ще щось (дословно не пам'ятаю).

Без образ, але чим більше Ви будете відходити від стандарту, тим більше проблем в майбутньому Вас чекає. А рамка чи вулик мед не носять :IMHO:

Та ні Саша чим більший вулик ти більше меду.

Знайшов інформацію на німецькому сайті. Про це розповідає в відео на ютубі "Инновационная рамка. Новые подходы к биологии и технологии содержания пчел." 

Подивіться буде цікаво. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...