пасічник Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Вивожу маток собі і на продаж, на даний час е біля 30 лишніх неплідних маток Карніки від ІО Олександра Мельника (Пешец - Ренсон) . Ціна одніеї матки 80 грн, мінімальний заказ 5 шт. Матки народились сьогодні 14. 05 , відправити можу 16.05 - 17.05 Маток завжди вивожу більше на випадок форс-мажору, якщо е лишні неплідки реалізую переважно на місці. Маю дві матки ІО Олександра Мельника від них в 2016 р. були виведені дочки які себе добре показують серед інших ліній Карніки, зиміля 5 балів, миролюбність 4+ бали , весняний розвиток 5 балів, про це вже писав в розділі " Порода бджіл Карніка". На своїй пасіці в цьму році 80% сімей після продажу пакетів підставлені маточники від цих маток. Хто бажае купити плідні матки замовлення можу прийняти ще на 19 червня, або пізніші строки. т. 0962707137 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Яка сила сімей зараз ?Надіслано від мого SM-T116, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
пасічник Posted May 15, 2017 Author Share Posted May 15, 2017 9 годин тому, Sesk сказав: Яка сила сімей зараз ? Надіслано від мого SM-T116, використовуючи Tapatalk Все залежить від кормової бази. Маю 2 точки, один в селі біля лісу 5км. від мене, розвиток сімей на 10 днів випереджае ті що біля дому в місті.з В зиму ішли відводки силою 3-5 вуличок, зараз ті що біля лісу 14-20 рамок дадан, біля дому 10-15 рамок. З такою погодою як цьго року лишньго корму у вуликах немае, весь мед переганяють в розплід. Link to comment Share on other sites More sharing options...
пасічник Posted May 15, 2017 Author Share Posted May 15, 2017 12 години тому, пасічник сказав: Все залежить від кормової бази. Маю 2 точки, один в селі біля лісу 5км. від мене, розвиток сімей на 10 днів випереджае ті що біля дому в місті.з В зиму ішли відводки силою 3-5 вуличок, зараз ті що біля лісу 14-20 рамок дадан, біля дому 10-15 рамок. З такою погодою як цьго року лишньго корму у вуликах немае, весь мед переганяють в розплід. Всі матки з ціеї партії вже замовленні . Слідуюча партія неплідок плануеться на 23.05 , якщо все буде гаразд будуть і на продаж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
пасічник Posted May 22, 2017 Author Share Posted May 22, 2017 В 15.05.2017 в 20:51, пасічник сказав: Всі матки з ціеї партії вже замовленні . Слідуюча партія неплідок плануеться на 23.05 , якщо все буде гаразд будуть і на продаж. Завтра народжуеться слідуюча партія неплідних маток е і на продаж, хто бажае можна заказати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexnazar Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 Будьте добры! Перехожу в личку! Link to comment Share on other sites More sharing options...
пасічник Posted May 23, 2017 Author Share Posted May 23, 2017 Всі матки ціеї партії вже замовленні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
пасічник Posted May 25, 2017 Author Share Posted May 25, 2017 30 травня будуть народжуватись матки, слідуючу партію неплідних маток зможу відправити 31 травня, можна замовляти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
пасічник Posted May 29, 2017 Author Share Posted May 29, 2017 Всі матки ціеї партії вже замовленні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svyatoslav Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 коли слідуюча партія Link to comment Share on other sites More sharing options...
пасічник Posted June 4, 2017 Author Share Posted June 4, 2017 Слідуюча партія буде невелика, народжуються в середу 7. 06.. Матки мені потрібні для заселення нуклеусів, завтра вечором відберу і порахую якщо будуть лишні повідомлю. Інколи бувае що в якійсь виховательці пропустиш свищовий маточник і всім маточникам гаплик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВВК Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Будуть ще неплідки?Надіслано від мого Swift 2, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
пасічник Posted June 17, 2017 Author Share Posted June 17, 2017 В одній виховательці маточники розгризли, в понеділок буде 10 днів після прививки, відбиратиму маточники будуть лишні повідомлю Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.