miro Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Продам 60шт. бджолопакетів, карніка,карпатка,50х50%,матки минулорічні з 15.06. та 02.07.2016р. всі мічені,[30%опалітками] умова продажу 3+1+струс за домовл.,рамка Дадан, орієнтовна дата для продажі з 05.05. по 15.05.,тара продавця або покупця, можлива доставка пакетів транспортом продавця до 600км.,орієнтовна вартість пакета 1000грн., остаточна ціна після обговорення умов продажі, телефонувати 0971910619 Михайло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted April 17, 2017 Author Share Posted April 17, 2017 залишилось 0 пакетів Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted April 17, 2017 Author Share Posted April 17, 2017 залишилось 0 пакетів Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 19 годин тому, miro сказав: залишилось 20 пакетів 18 годин тому, miro сказав: оскільки отримав прохання розпродати 20 пакетів в роздріб, тоді вважатемо,що залишилось 15шт. як можна продати пять пакетів в роздріб за 20? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted April 18, 2017 Author Share Posted April 18, 2017 13 хвилини тому, gardener сказав: як можна продати пять пакетів в роздріб за 20? Я про, те що пять вже продано з тих двацяти,залишилось пятнадцять по моєму все логічно,можна хіба що мене переконати щоб пять не продавав,а продав всі двадцять якщо купляти будете Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 все тепер ясно. вибачте, пане Михайло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 В 18.04.2017 в 15:57, miro сказав: Я про, те що пять вже продано з тих двацяти,залишилось пятнадцять по моєму все логічно,можна хіба що мене переконати щоб пять не продавав,а продав всі двадцять якщо купляти будете Три пакети ваших - на 12+ по новій системі оцінки.Підсилена зимувала сім"я та з такою добавкою хоч через тиждень може вступати в бій за акаційним медком у ранзі рейдера-медовика! Рамки білесенькі - розплід майже весь - печатний на всю рамку! На нуки рука не піднялася їх розпускати... А ті два - на нуки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted May 16, 2017 Author Share Posted May 16, 2017 20 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Три пакети ваших - на 12+ по новій системі оцінки.Підсилена зимувала сім"я та з такою добавкою хоч через тиждень може вступати в бій за акаційним медком у ранзі рейдера-медовика! Рамки білесенькі - розплід майже весь - печатний на всю рамку! На нуки рука не піднялася їх розпускати... А ті два - на нуки. то я не розумію Ви не пускаєте всіх на нуки,то те мені ніякої вигоди з продажі,я думаю ,що все на нуки,а їм бач жаль на нуки,мед хай зберають,о то не серйозно......,знач закінчиться сезон підведемо підсумки з тими ,що не пішли на нуки Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 1 година тому, miro сказав: то я не розумію Ви не пускаєте всіх на нуки,то те мені ніякої вигоди з продажі,я думаю ,що все на нуки,а їм бач жаль на нуки,мед хай зберають,о то не серйозно......,знач закінчиться сезон підведемо підсумки з тими ,що не пішли на нуки Жаль таку красу (пакети) розкурочувати... Рука не піднялася... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted May 16, 2017 Author Share Posted May 16, 2017 Тільки що, ДобровоЛ сказав: Жаль таку красу (пакети) розкурочувати... Рука не піднялася... ось і підсумок всіх попередніх балакань в темах почому пакети і тд.,мабуть все має відповідати,ціна товару,товар ціні, тоді кожен почуває себе у виграші. Приємно ,що пакети влаштували Вас та сповнили надії, тепер на обкатку в поля нехай ганяють ціле літо за медом, ......та ще треба лопату купити мед вигрібати Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 18 годин тому, miro сказав: ось і підсумок всіх попередніх балакань в темах почому пакети і тд.,мабуть все має відповідати,ціна товару,товар ціні, тоді кожен почуває себе у виграші. Приємно ,що пакети влаштували Вас та сповнили надії, тепер на обкатку в поля нехай ганяють ціле літо за медом, ......та ще треба лопату купити мед вигрібати Ні . Мед же - ложкою, як би там його багато не було б! А ті три пакети , дійсно душу радують: і рамки світлі - видно перший засів, і бджоли не пожаліли... На той рік, як дожевемо, точно сам за такими поїду для себе й брата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted May 17, 2017 Author Share Posted May 17, 2017 1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: Ні . Мед же - ложкою, як би там його багато не було б! А ті три пакети , дійсно душу радують: і рамки світлі - видно перший засів,і бджоли непожаліли... На той рік, як дожевемо, точно сам за такими поїду для себе й брата. значить один колега із сином,а сину 25 років приїхали брати пакети,та я їм в дорогу кажу, лопату мед вигрібати не забудьте придбати,колега посміявся,а син його на повному серйозі каже, якщо маєте лишню продайте, бо тато медогонку купив, а лопату ще ні.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 4 хвилини тому, miro сказав: значить один колега із сином,а сину 25 років приїхали брати пакети,та я їм в дорогу кажу, лопату мед вигрібати не забудьте придбати,колега посміявся,а син його на повному серйозі каже, якщо маєте лишню продайте, бо тато медогонку купив, а лопату ще ні.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
targal Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 4 часа назад, miro сказал: значить один колега із сином,а сину 25 років приїхали брати пакети,та я їм в дорогу кажу, лопату мед вигрібати не забудьте придбати,колега посміявся,а син його на повному серйозі каже, якщо маєте лишню продайте, бо тато медогонку купив, а лопату ще ні.......... ой пане Михайли ще багато таких є пасічників без лопати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted May 17, 2017 Author Share Posted May 17, 2017 9 годин тому, targal сказав: ой пане Михайли ще багато таких є пасічників без лопати. е, то ще дурниці,от коли тобі дзвонять і кажуть -Міша я в шоці, я ж питаю,що є і тд., каже рій вийшов і сидить на сосні,ну я цельні поради даю,заспокоюю по ходу,що ще гірше бувало,мол збери себе в руки скропи і спіймай.За дві години вже я, із за своєї цікавості телефоную і питаю,чи спіймав рій,а колєга каже, як прийшов роя вже не було. ................але як я взнав все по подробицям пізніше,то ми дуже смішно було,значить спершу колєга пішов до майстра і той йому зробив ящик рої збирати,йшов, а жінка покликала обідати,пообідав, прийшов роя нема,а на другий день переглянув бджсімї,а вони не в ройовому стані,за те з пустого вулика бджоли літають,глянув туди,а там рій вчорашній Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.