gardener Опубликовано 9 мая, 2017 Share Опубликовано 9 мая, 2017 На превеликий жаль, я свою заявку на участь в зустрічі знімаю. Пане Михайло,вибачайте, що морочив голову. але мушу виходити з тої обстановки що склалася. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 9 мая, 2017 Автор Share Опубликовано 9 мая, 2017 3 хвилини тому, gardener сказав: На превеликий жаль, я свою заявку на участь в зустрічі знімаю. Пане Михайло,вибачайте, що морочив голову. але мушу виходити з тої обстановки що склалася. звичайно жаль,що не можете приїхати із за певних причин,але це є життя і думаю ,що ще зустрінемось 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 24 мая, 2017 Автор Share Опубликовано 24 мая, 2017 друзі форумчани хто ще не перечислив кошти за бронювання номеру, прохання це зробити до 01.06.,я розіслав в приват кожному листи про суму та терміни перечислення коштів.Підтвердження, про перечисленні кошти тих хто це зробив, я розішлю до 02.06. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
buben Опубликовано 24 мая, 2017 Share Опубликовано 24 мая, 2017 У меня возникла ситуация , что может придется брать детей. Как можно будет ближе к дате решить этот вопрос? Можно ли в номер будет поставить дополнительную кровать?Отправлено с моего SM-G7102 через Tapatalk 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
РУТ-61 Опубликовано 25 мая, 2017 Share Опубликовано 25 мая, 2017 №33 гроші на бронювання в сум.190,00 перерахував. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
виталийЗ Опубликовано 25 мая, 2017 Share Опубликовано 25 мая, 2017 МИРО,яку повну суму,треба перарухувати за двох дорослих і дитину 10 років? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 мая, 2017 Share Опубликовано 28 мая, 2017 В 09.05.2017 в 14:27, gardener сказав: На превеликий жаль, перерахував тільки що за бронь і оргвнесок 190 гривень. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 1 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 1 июня, 2017 В 24.05.2017 в 23:08, buben сказав: У меня возникла ситуация , что может придется брать детей. Как можно будет ближе к дате решить этот вопрос? Можно ли в номер будет поставить дополнительную кровать? Отправлено с моего SM-G7102 через Tapatalk можна Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 1 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 1 июня, 2017 В 25.05.2017 в 22:36, виталийЗ сказав: МИРО,яку повну суму,треба перарухувати за двох дорослих і дитину 10 років? будьласка зателефонуйте і я розкажу,0971910619 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 1 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 1 июня, 2017 03.06. повезу оплату на бронювання,всі хто не встиг ще перечислити,до 10.06. прийматиму на бронювання номерів,дальше вимушений буду зняти бронь. На вихідні в цій темі скину запити для деяких уточнень,так-що будьмо в темі. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 2 июня, 2017 Share Опубликовано 2 июня, 2017 В 6/1/2017 в 22:19, miro сказав: 03.06. повезу оплату на бронювання,всі хто не встиг ще перечислити,до 10.06. прийматиму на бронювання номерів,дальше вимушений буду зняти бронь. На вихідні в цій темі скину запити для деяких уточнень,так-що будьмо в темі. Зачекайте пару днів - якщо можна. Дам об"яву. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 4 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 4 июня, 2017 В 02.06.2017 в 23:55, Sanich сказав: Зачекайте пару днів - якщо можна. Дам об"яву. добре,дякую зачекаю Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 4 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 4 июня, 2017 друзі форумчани, я буду щиро вдячний всім хто ще не написав,а лише зателефонував ,що перечислив кошти, напишіть мені будьласка в приват ВИ так заощадите мій дорогоцінний час, що я мож і алігархом стану, вся річ в тому,що все є збережено і записано на жаль на різних носіях, і все це я збиратиму завтра,а точніше коли падатиме дощ,який хоть якось жене мене з пасіки,ВАША неоціненна допомога в наданні інф. в приват, це буде щось а ВИ відчуваєте,що до зустрічі три місяці,отож............... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 4 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 4 июня, 2017 якось повеселішало і пішли щирі зізнання про оплату , дякую,продовжуємо 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
buben Опубликовано 4 июня, 2017 Share Опубликовано 4 июня, 2017 Три месяца полетят и оглянуться не успеем. Буду очень рад Вас видеть КОЛЛЕГИ. Отправлено с моего SM-G7102 через Tapatalk 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 5 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 5 июня, 2017 інформація, щодо реєстрації та проплати на 1 та 8 сторінках 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 6 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 6 июня, 2017 оплата броні в наступній сторінці 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 6 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 6 июня, 2017 все їду передавати бронь а тепер згадуйте хто де з ким хоче, пишіть в тему, в приват, дзвоніть будем посиляти взагалі то я памятаю майже,але нагадати тоже добре,та чуть не забув з виглядом на Вейфелову Вежу номерів вже нема,за те з виглядом на Яшу ще є 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 6 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 6 июня, 2017 оплата броні в наступній сторінці 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 6 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 6 июня, 2017 ну що тепер розселяємсссссссссс, хто там бажає на двухспальному, з товаришем храпунцем,давайте зголошуйтесь. Номера з виглядом на природу(двір по заготівлі дров,грядки,город,і інгша фіг...), номера з виглядом на Яшу(озеро,ліс,загальний краєвид БВ), Номера на йо...вашу(на жаль немає) 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
buben Опубликовано 6 июня, 2017 Share Опубликовано 6 июня, 2017 Я еду первый раз , прошу номер на Ваше усмотрение. Отправлено с моего SM-G7102 через Tapatalk Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 6 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 6 июня, 2017 друзі форумчани,не знаю хто розповсюдив таку єресь якоби miro володіє певними надлюдськими здібностями,тобто з легкістью вгадує нік по прізвищу хто перечислив гроші,ба більше того він вгадує і без прізвища,та й пам'ять має унікальну, це коли місяць тому подзвонили і радісно сповістили, що перерахували гроші,а miro просив щоб ви в приват написали, ну звісно ви забули,а він памятає,він надлюдина...................., повірте це все не правда про надлюдські здібності, я такий самий як і ви, і лише порядок дій кожного врятує ситуацію, іначе ми отримаємо не зустріч ,а масу нарікань, будьте пунктуальні перерахувавши кошти напишіть про це в приват та сповістіть з чийого прізвища і яку суму,якщо перечислення йде не електронним платежем,а через банкомат,то назвіть місто і годину.Я вельми буду вдячний і у нас все получиться і ви побачите що я можу...................... 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
pr1zZ Опубликовано 6 июня, 2017 Share Опубликовано 6 июня, 2017 5 минут назад, miro сказал: друзі форумчани,не знаю хто розповсюдив таку єресь якоби miro володіє певними надлюдськими здібностями,тобто з легкістью вгадує нік по прізвищу хто перечислив гроші,ба більше того він вгадує і без прізвища,та й пам'ять має унікальну, серьезно? Мне-бы такую способность. А то за маток из Германии деньги скидывают и молчат... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 6 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 6 июня, 2017 9 хвилин тому, pr1zZ сказав: серьезно? Мне-бы такую способность. А то за маток из Германии деньги скидывают и молчат... Денис не смійся зі старого вуйка, я вчора готовив звіт то було таке враження що ще трохи і почну просити дар особливого пророцтва відгадати хто перечислив,а за що це взагалі все ще попереду, .................та до речі, а за ту матку, що я тобі говорив ти ще не забув,кажи що і куда перечисляти,якщо забув то зателефонуй. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
pr1zZ Опубликовано 6 июня, 2017 Share Опубликовано 6 июня, 2017 25 минут назад, miro сказал: Денис не смійся зі старого вуйка, я вчора готовив звіт то було таке враження що ще трохи і почну просити дар особливого пророцтва відгадати хто перечислив,а за що це взагалі все ще попереду, ................. Я не смеюсь... В этом году 330 заказчиков из Германии. Думаешь мне смешно? 25 минут назад, miro сказал: та до речі, а за ту матку, що я тобі говорив ти ще не забув,кажи що і куда перечисляти,якщо забув то зателефонуй. Я напишу, когда надо будет! 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.