Перейти к содержанию

Реєстрація учасників зустрічі "Форум на ТочкУ" в місті Львів на базі активного відпочинку Бухта Вікінгів 09.09.-10.09 2017року"

miro

Рекомендуемые сообщения

На превеликий жаль, я свою заявку на участь в зустрічі знімаю.:dntknw: Пане Михайло,вибачайте, що морочив голову. але мушу виходити з тої обстановки що склалася.

3 хвилини тому, gardener сказав:

На превеликий жаль, я свою заявку на участь в зустрічі знімаю.:dntknw: Пане Михайло,вибачайте, що морочив голову. але мушу виходити з тої обстановки що склалася.

звичайно жаль,що не можете приїхати із за певних причин,але це є життя і думаю ,що ще зустрінемось

• 3 weeks later...

друзі форумчани хто ще не перечислив кошти за бронювання номеру, прохання це зробити до 01.06.,я розіслав в приват кожному листи про суму та терміни перечислення коштів.Підтвердження, про перечисленні кошти тих хто це зробив, я розішлю до 02.06.

У меня возникла ситуация , что может придется брать детей. Как можно будет ближе к дате решить этот вопрос? Можно ли в номер будет поставить дополнительную кровать?

Отправлено с моего SM-G7102 через Tapatalk

№33 гроші на бронювання в сум.190,00 перерахував.

МИРО,яку повну суму,треба перарухувати за двох дорослих і дитину 10 років?

В 09.05.2017 в 14:27, gardener сказав:

На превеликий жаль,:umora:

перерахував тільки що за бронь і оргвнесок 190 гривень.

В 24.05.2017 в 23:08, buben сказав:

У меня возникла ситуация , что может придется брать детей. Как можно будет ближе к дате решить этот вопрос? Можно ли в номер будет поставить дополнительную кровать?

можна

В 25.05.2017 в 22:36, виталийЗ сказав:

МИРО,яку повну суму,треба перарухувати за двох дорослих і дитину 10 років?

будьласка зателефонуйте і я розкажу,0971910619

03.06. повезу оплату на бронювання,всі хто не встиг ще перечислити,до 10.06. прийматиму на бронювання номерів,дальше вимушений буду зняти бронь.

На вихідні в цій темі скину запити для деяких уточнень,так-що будьмо в темі.:wave:

В 6/1/2017 в 22:19, miro сказав:

03.06. повезу оплату на бронювання,всі хто не встиг ще перечислити,до 10.06. прийматиму на бронювання номерів,дальше вимушений буду зняти бронь.

На вихідні в цій темі скину запити для деяких уточнень,так-що будьмо в темі.:wave:

Зачекайте пару днів - якщо можна. Дам об"яву. 

В 02.06.2017 в 23:55, Sanich сказав:

Зачекайте пару днів - якщо можна. Дам об"яву. 

добре,дякую зачекаю

друзі форумчани, я буду щиро вдячний всім хто ще не написав,а лише зателефонував ,що перечислив кошти, напишіть мені будьласка в приват:ah: ВИ так заощадите мій дорогоцінний час, що я  мож і алігархом стану:baby:,

вся річ в тому,що все є збережено і записано на жаль на різних носіях, і все це я збиратиму завтра,а точніше коли падатиме дощ,який хоть якось жене мене з пасіки:vinny:,ВАША неоціненна допомога в наданні інф. в приват, це буде щось:)

а ВИ відчуваєте,що до зустрічі три місяці:ole_ole::ole_ole::ole_ole:,отож...............

якось повеселішало і пішли щирі зізнання про оплату , дякую,продовжуємо

Три месяца полетят и оглянуться не успеем. Буду очень рад Вас видеть КОЛЛЕГИ.

інформація, щодо реєстрації та проплати на 1 та 8 сторінках:hi:

оплата броні в наступній сторінці

все їду передавати бронь:ole_ole:

а тепер згадуйте хто де з ким хоче, пишіть в тему, в приват, дзвоніть будем посиляти :ole_ole:

взагалі то я памятаю майже,але нагадати тоже добре,та чуть не забув з виглядом на Вейфелову Вежу номерів вже нема:ak:,за те з виглядом на Яшу ще є:ole_ole:

оплата броні в наступній сторінці

ну що тепер розселяємсссссссссс,   хто там бажає на двухспальному:umora:, з товаришем храпунцем,давайте зголошуйтесь:).  Номера з виглядом на природу(двір по заготівлі дров,грядки,город,і інгша фіг...),   номера з виглядом на Яшу(озеро,ліс,загальний краєвид БВ),     Номера на йо...вашу(на жаль немає:ah:)

Я еду первый раз , прошу номер на Ваше усмотрение.

друзі форумчани,не знаю хто розповсюдив таку єресь якоби miro володіє певними надлюдськими здібностями,тобто з легкістью вгадує нік по прізвищу хто перечислив гроші,ба більше того він вгадує і без прізвища,та й пам'ять має унікальну, це коли місяць тому подзвонили і радісно сповістили, що перерахували гроші,а miro просив щоб ви в приват написали, ну звісно ви забули,а він памятає,він надлюдина....................,  повірте це все не правда про надлюдські здібності, я такий самий як і ви, і лише порядок дій кожного врятує ситуацію, іначе ми отримаємо не зустріч ,а масу нарікань, будьте пунктуальні перерахувавши кошти напишіть про це в приват та сповістіть з чийого прізвища і яку суму,якщо перечислення йде не електронним платежем,а через банкомат,то назвіть місто і годину.Я вельми буду вдячний і у нас все получиться і ви побачите що я можу......................

5 минут назад, miro сказал:

друзі форумчани,не знаю хто розповсюдив таку єресь якоби miro володіє певними надлюдськими здібностями,тобто з легкістью вгадує нік по прізвищу хто перечислив гроші,ба більше того він вгадує і без прізвища,та й пам'ять має унікальну,

серьезно? Мне-бы такую способность. А то за маток из Германии деньги скидывают и молчат...

9 хвилин тому, pr1zZ сказав:

серьезно? Мне-бы такую способность. А то за маток из Германии деньги скидывают и молчат...

Денис не смійся зі старого вуйка, я вчора готовив звіт то було таке враження що ще трохи і почну просити дар особливого пророцтва відгадати хто перечислив,а за що це взагалі все ще попереду, .................та до речі, а за ту матку, що я тобі говорив ти ще не забув,кажи що і куда перечисляти,якщо забув то зателефонуй.

25 минут назад, miro сказал:

Денис не смійся зі старого вуйка, я вчора готовив звіт то було таке враження що ще трохи і почну просити дар особливого пророцтва відгадати хто перечислив,а за що це взагалі все ще попереду, .................

Я не смеюсь... В этом году 330 заказчиков из Германии. Думаешь мне смешно? 

25 минут назад, miro сказал:

та до речі, а за ту матку, що я тобі говорив ти ще не забув,кажи що і куда перечисляти,якщо забув то зателефонуй.

Я напишу, когда надо будет! :) 

• Sanich unpinned this тема

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...