miro Опубликовано 12 апреля, 2017 Автор Share Опубликовано 12 апреля, 2017 інф. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 апреля, 2017 Share Опубликовано 12 апреля, 2017 44 хвилини тому, miro сказав: інформація станом на 12.04. РАЗОМ 69 проживання 63 люд. Станом на 12.04. Мабудь треба знову до директора йти щоб ще один готель будував 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 12 апреля, 2017 Share Опубликовано 12 апреля, 2017 18 минут назад, gardener сказал: Мабудь треба знову до директора йти щоб ще один готель будував Уже строят 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 13 апреля, 2017 Автор Share Опубликовано 13 апреля, 2017 та, залишилось 7 місць на поселення,думаю вони будуть незабаром зайняті. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 13 апреля, 2017 Share Опубликовано 13 апреля, 2017 3 часа назад, miro сказал: та, залишилось 7 місць на поселення,думаю вони будуть незабаром зайняті. Якщо буде більше бажаючих, а їх напевне буде, потрібно шукати в окрузі готелі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 13 апреля, 2017 Автор Share Опубликовано 13 апреля, 2017 2 години тому, Wladimir_K сказав: Якщо буде більше бажаючих, а їх напевне буде, потрібно шукати в окрузі готелі. у мене ще десять днів є можливість додатково взяти 20 місць, тобто було б 27,але немає потреби,хіба-що в останній день розпочнеться рух,но номерів не буде. 15 годин тому, Кузьмич сказав: Уже строят щось пока не строять,а я не хочу питати 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 13 апреля, 2017 Share Опубликовано 13 апреля, 2017 1 минуту назад, miro сказал: у мене ще десять днів є можливість додатково взяти 20 місць, тобто було б 27,але немає потреби,хіба-що в останній день розпочнеться рух,но номерів не буде. Бажаючі можуть бути, як завжди останній тиждень перед зустріччю. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 13 апреля, 2017 Автор Share Опубликовано 13 апреля, 2017 6 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Бажаючі можуть бути, як завжди останній тиждень перед зустріччю. я дав можливість всім бажаючим,а на останній день нехай той хто відтягував покладається на себе,тобто шукає на поселення,перед самою зустріччю у мене хвататиме турбот ого-го і в останню мить знайти місце в якомусь готелі на жаль цим незайматимусь, я свою пропозицію виклав чітко та доступно усім 12 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mary@sko Опубликовано 13 апреля, 2017 Share Опубликовано 13 апреля, 2017 Запишіть і мене заїзд 9,09 без проживання виїзд 9,09 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 14 апреля, 2017 Автор Share Опубликовано 14 апреля, 2017 17 годин тому, mary@sko сказав: Запишіть і мене заїзд 9,09 без проживання виїзд 9,09 обов'язково, тільки зайдіть на першу сторінку даної теми, ознайомтесь з процедурою і умовами реєстрації ,щодо проведення даного заходу,після ознайомлення пройдіть дану процедуру реєстрації 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 25 апреля, 2017 Автор Share Опубликовано 25 апреля, 2017 так, настає той момент коли вже до завершення реєстрації не так далеко,вже на цьому тижні буду розсилати для оплати номер картки та всім хто зареєструвався на проживання ,я надам номера в яких ви будете посилятись,це буде ще один крок на зближення до зустрічі у Львові 13 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yochik71 Опубликовано 27 апреля, 2017 Share Опубликовано 27 апреля, 2017 В то время, когда космические корабли бороздили просторы большого театра?!?!?!? 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 27 апреля, 2017 Автор Share Опубликовано 27 апреля, 2017 ні хіха вони собі борозділі,всюда встигли побувати за кулісами сєго тєатра, ну тоді мені про прєлісті Бухти Вікінгів нема і чого розказувати,все самі всі знають, головне щоб організатори вчасно не заваджали і невчасно надоїдали а зауважте, як у вересні природа ще зеленіє,притому ,що літо не було вологим,а сухим я б сказав. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
buben Опубликовано 27 апреля, 2017 Share Опубликовано 27 апреля, 2017 Забронируйте и на меня 2 места на 08-10.09. Доберусь до компа заполняю форму.Отправлено с моего SM-G7102 через Tapatalk 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
buben Опубликовано 29 апреля, 2017 Share Опубликовано 29 апреля, 2017 Заполнил заявку с телефона. Отправлено с моего SM-G7102 через Tapatalk 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 29 апреля, 2017 Автор Share Опубликовано 29 апреля, 2017 інформація на 1 ст. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 3 мая, 2017 Автор Share Опубликовано 3 мая, 2017 шановні форумчани,учасники зустрічі 2017,я розпочав розсилку листів на бронювання,тому прошу Вас будьте уважні не пропустіть. Робота цього року йде дуже мєдлєно, взнаки вдається старість,натхнення десь бродить і рідко провідує,но завдяки нездоланному бажанні зустрітись з друзями випити ...у, ....у, ...у,....о, ..у, каву теж, доручену, чи покладену,а мож зголошену місію буде виконано 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр Васильєв Опубликовано 3 мая, 2017 Share Опубликовано 3 мая, 2017 1 година тому, miro сказав: шановні форумчани,учасники зустрічі 2017,я розпочав розсилку листів на бронювання,тому прошу Вас будьте уважні не пропустіть. Робота цього року йде дуже мєдлєно, взнаки вдається старість,натхнення десь бродить і рідко провідує,но завдяки нездоланному бажанні зустрітись з друзями випити ...у, ....у, ...у,....о, ..у, каву теж, доручену, чи покладену,а мож зголошену місію буде виконано Спасибо что написали иначе пропустил-бы. До встречи 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 4 мая, 2017 Автор Share Опубликовано 4 мая, 2017 ще залишилось сім листів розіслати,але це завтра,бо ще треба уточнити деякі нюанси 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 5 мая, 2017 Автор Share Опубликовано 5 мая, 2017 інф. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 5 мая, 2017 Share Опубликовано 5 мая, 2017 В 03.05.2017 в 22:47, miro сказал: шановні форумчани,учасники зустрічі 2017,я розпочав розсилку листів на бронювання,тому прошу Вас будьте уважні не пропустіть Листа отримав, проплату зробив. Готовлю чумаданы и покупаю билеты. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 6 мая, 2017 Автор Share Опубликовано 6 мая, 2017 21 година тому, Фомич сказав: Листа отримав, проплату зробив. Готовлю чумаданы и покупаю билеты. так це у Вас уже чумаданноє, чи чумачєчноє настроєніє Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
buben Опубликовано 6 мая, 2017 Share Опубликовано 6 мая, 2017 Нам бы абы куда ехать ...Отправлено с моего SM-G7102 через Tapatalk 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 6 мая, 2017 Автор Share Опубликовано 6 мая, 2017 інфрмація на 8 ст Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 9 мая, 2017 Автор Share Опубликовано 9 мая, 2017 листи,щодо проплати бронювання,оргвнеску,вечері в суботу, надіслано всім,за даний період від багатьох отримано оплату,хтось проплатив за бронь до 01.06.,як і було прохання,хтось додатково за оргвнесок,а хтось і всі кошти вніс.Кожну внесену проплату уважно вивчаю,розумію,якщо буде мені щось не зрозумілим тоді звернусь до вас за розясненням. Звертаю увагу до форумчан та гостей які заходять на форум на ТочокУ,якщо ви бажаєте відвідати даний захід но для цього вам не потрібно проживання,вечеря,а лише метою є участь в конференції,яка за моїм прогнозом буде цікава,але про це в іншій темі, вам необхідно звернутись та подати заявку до 01.06.2017 року. Своєчасна заявка - це комфорт вашого перебування на даному заході. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.